[kaldıgı yerden devam edecek ] Samsunspor-Miy macindaki Olaylar Ve sonucları

Başlatan King1965, 13 September 2010, 21:37:45

« önceki - sonraki »

Atakumlu

aynen kardesim dun bende izledim klas tv yi ve o salaklardan biri , karografiyi anlamamıs ki bizi celil yanlısı olarak degerlendirdi, o kadar bayragın icinden gidip de celil sagır yazanı goruyosa gozleri o gozune sokim ben o adamın...

mehmet yılmaz

Bir insan gerizekalıysa televizyona çıkınca zekası artmıyor ki, yine geri zekalı kalıyor demek ki!
Samsun'un spor medyasına bakın ya, bunlar program yapıyorlar, şaka gibi.

Akyol

Alıntı yapılan: samsuni - 14 September 2010, 17:48:29
Bir insan gerizekalıysa televizyona çıkınca zekası artmıyor ki, yine geri zekalı kalıyor demek ki!
Samsun'un spor medyasına bakın ya, bunlar program yapıyorlar, şaka gibi.
[/b]

Abi Ahmet Çakarvari bir konuşma sezdim sende :D  Eeyy Mahir Sarı ben sana gerizekalı demedim zeka geriliği var dedim! Ben sana dangalak diyemem Mahir Sarı ayıptır günahtır. >:( 8) :D   Bu tip adamcıklara gülüp geçelim biz bizi biliyoruz gerisi kasımpaşa'da dolaşsın ;)

yirmiuc

bu olayda takımımızın hiç bir günahı yok. stad girişlerinde üst arama yetkisi polisin elinde ve saha içi güvenlik de bildiğim kadarıyla polis tarafından sağlanmakta.
Ayrıca bu saldırıyı gerçekleştiren şahsın mersin kafilesiyle geldiği ve bu yüzden üzerinin aranmadığı söyleniyor.
Bu çok önemli, eğer savunmamızı bunun üzerine kurararak ve etkili şekilde yaparsak, (olması gerektiği gibi) hiç ceza almadan çıkarız.
şuana kadar mersin tarafı sürekli mağdur taraf rolü oynamıştır ve ulusal basında samsun tarafına neredeyse hiç bir söz hakkı verilmemiştir.
Dün geceki bank asya günlüğü programında mersin i. yurdu hocası, saldırıyı yapan şahsın, yani abisinin!!!!! tanımadığı bir insan olduğunu söylemiştir.

Samsunspor yönetimi , "saldırgan şahsın mersin kafilesiyle geldiği ve üzerinin aranmadığı iddiası" eğer doğruysa bunu görüntü ve belgelerle ispatlayacak şekilde Türk spor kamuoyuyla bir an önce paylaşmalıdır..

holigan5565

tff ne karar vercek bilmem ama inşallah iş para cezasıyla kapanır o cezayıda özel güvenlik şirketine ödettirip analaşmayıu fes etsin kulüp. özel güvenlikçileri korkuluk diyemi para veriyo samsunspor. özel güvenlikçilerin artislikleri anca kapıda bizim taraftara söküyor. eğer ceza alacaksak bunun tek sorumlusu kapıda arama yapanlar ve içerdeki özel güvenlik şirketinin elemanlarıdır. cezasını onlara çektirmeli.

kabacevizli55

14 September 2010, 18:10:50 #125 Son düzenlenme: 14 September 2010, 19:17:24 samsuni
yüzsüz len bu mersinin hocası yapmadım diyo   olum ateş olmayan yerden duman çıkmaz ertuğrul sağlam rıza çalımbay bunların saldımıyolarda sana niye saldırıyolar beyefendi kabullense eğer yaptığı ortyaya çıkarsa aç kalaçk yaramaz türkiyede iş bulamaz
iki tane adi yüzünden düşdüğmüz hela bak ömer üründül sen türkiyeye gelmiş en büyük adisin

sersa

Samsunspor maçında Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova'yı bıçaklayan ağabeyi Murat Yeşilova, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Samsunspor-Mersin İdman Yurdu maçının 42. dakikasında sahaya atlayarak kardeşi Yüksel Yeşilova'yı (42) bıçaklayan Murat Yeşilova (56), Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu'ndaki sorgusunun tamamlanmasının ardından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.
Ne Samsunspor ile ne de Mersin İdman Yurdu ile bir sorununun olmadığını belirten Murat Yeşilova, "Kardeşim Yüksel Yeşilova Almanya'da yaşıyordu. Oğlum, 5 yıl önce Almanya'da yaşayan bir kız ile evlenerek buraya yerleşti. Kardeşim onlara kol kanat gererim diye yanına aldı. Aynı evde de kaldılar. 5 yıl önce gelinime tecavüz etmiş. Bu olayı öğrenir öğrenmez uykularım kaçtı. Sadece dün gece polis nezaretinde rahat bir uyku uyudum. Oğlumun gururu için bu olayı gerçekleştirdim. Ben ve oğlum rezil oldu, amacım onu da rezil etmekti. O yüzden otobüse binip Samsun maçına geldim ve olayı gerçekleştirdim" dedi.

Savcıya ifade veren Murat Yeşilova'ya önce amaç dışı bıçak taşımak suçundan 600 TL para cezası kesildi ve bu ceza tebliğ edildi. Daha sonra tutuklanması için nöbetçi 4. Asliye Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen Murat Yeşilova, "adam öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Yeşilova, adliye çıkışı, "Oğluma ihanet etti. İhanetin bedelini çekti. Şimdi olsa yine yaparım. Pişman değilim" diye haykırdı.

Yaralı teknik direktör Yüksel Yeşilova'nın ise, polise verdiği ifadede kendisini bıçaklayan ağabeyinden şikayetçi olduğunu söylediği öğrenildi

GurbetciFanatik

GurbetciFanatik

Sonuna Kadar 55

helal sana ahmet hoca konuş sana yakışır.....

kabacevizli55

orhan

bize ceza verceklerse bende gidip şampiyon olacak bir takımın sahasında türübünden atlayayım hocasına bir yumruk vurim, güvenlik zaafiyetinden dolayı cezayı yesin,bizim takım şampiyon olsun. ozaman herkes böyle yapar böyle bir durumda cezamı verilir bu işin altından kalkamazlar.en ufak para cezasıyla bu işten kurtulmalıyız.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: orhan - 14 September 2010, 21:27:26
bize ceza verceklerse bende gidip şampiyon olacak bir takımın sahasında türübünden atlayayım hocasına bir yumruk vurim, güvenlik zaafiyetinden dolayı cezayı yesin,bizim takım şampiyon olsun. ozaman herkes böyle yapar böyle bir durumda cezamı verilir bu işin altından kalkamazlar.en ufak para cezasıyla bu işten kurtulmalıyız.

altina imzami atarim
aynen herkes öyle yapar

Ertuğrul Sağlam

Bu Erman Toroğlu ne iğrenç bir adam yaa, tam bir serseri nefret ediyorum bu adamdan, her hareketi yapmacık ve yapay...

brigand

ben büyük bir ceza alacağımızı sanmıyorum. olay emniyete bağlancak gibi gözüküyor. neden derseniz? seyircisiz ceza verse seyircinin bir alakası yok, kapatma cezası verse yine bu cezaların öncelikle seyirci kaynaklı cezalar olduğunu biliyoruz tek şey güvenlik zaafiyeti ama bunun da emniyet ve özel güvenliğin meselesi olduğunu düşünüyorum. kanımca yüklü bir para cezası alacağız oda prosedür gereği