[kaldıgı yerden devam edecek ] Samsunspor-Miy macindaki Olaylar Ve sonucları

Başlatan King1965, 13 September 2010, 21:37:45

« önceki - sonraki »

Atakumlu

Ertan abi agzın bal damlıyor da sana bi sorum olcak bu olay bi ilk oldu ve bu talimatname bizim macımıza gore ayarlanan yeni bir talimatname mi yoksa daha onceden benzere yakın bi olayda verilen bir karar mı ??

55.hakan

Son Kale'de Küfür: "Sen mi benim karımı düzeceksin?" (14 Eylül 2010)

Şu olaya bakın sen karına sahip çıkmadıysan ben ne yapayım diyor böyle söyler mi bir teknik direktör?

SAMSUNLU ORUMA 55

ben maçı tv den izledim  ve şaşırdım bu olaya mersin başkanı Samsunsporun üstüne yıkmaya çalıştı bu olay abisi tarafından yapıldığı kanıtlandıktan sonra tv lere çıkıp mersin başkanı emniyet zaafiyeti var diyor  bu olay Samsunlular  veya Samsunsporlularla hiçbir alakası yoktur tahminimce federasyonun vereceği karar maçın 40 dk sından 0-1 yenik devam edilecek ya kendi sahamızda yada tarafsız sahada oynanır ve biraz para cezası verilebilir  

GençKozluklu

Bu iş gidişat gösteriyorki SAMSUNSPORUMUZ lehine gelişmekte. Maç hakkında nasıl karar çıkarsa çıksın kazançlı olan SAMSUNSPORUMUZ olacak.

Takım ve şehir olarka kişisel husumetten dolayı mağdur durumuna düştük. Futbol şehir SAMSUN'da SAMSUNSPOR taraftarının böyle çirkinliklere karşımayacağı bilinmesi ve vurgulanması güzel.

Çok şükürki kendini bilmez bir taraftar girmedi sahaya. Yoska koca bir sezon giderdi. Onun için içerdeki maçlarda çok dikkatli olunması gerek. SAMSUNPOR taraftarına yakışır olgunlukta her ne şartta olursa olsun sadece takıma destek vermeliyiz. Asla tahrikelre kapılmamalıyız.

Doğrusu teknik direktörde öyle dürüst bir tip olmadığıda anlaşılıyor. Konuşmaları seviyesini ortaya koyuyor. Artık onunda teknik direktörlük hayatı bitti. Beni hiç te ilgilendirmez.  bir taraflarına sahip çıksaymış.

Bu hafta Kartal maçında bu konuyla ilgili büyük SAMSUNSPOR taraftarına yakışan pankart hazırlamak önemli.

furkan5534

inşallahhh sonuçlar lehimize artık 3 puanı versınler bıze bı dunyada mersıne ceza versınler macımızın ıcıne ettıler >:( >:( >:( >:(

özkan

tvden izledik mersinli futbolcular kerem inan başta olmak üzere bizim taraftar yapmış gibi tepki gösterip futbolcularımıza gider yapıyolardı.soyunma odasına gittiler bizi suçlayarak.bilmiyolarki kendi uçkuru tutumayan sapık hocalarının abisi oldugunu.pis bir takımsınız suçlu biz değil sizlersiniz...bu konuyla ilgili basın acıklaması yapılmalı

furkan5534

ılgınc vıdeoları ızledım reha muhtarın programı ... harbıden tff bunları gorsun yanı gorsun m*l dılse gorsun >:(

SAMSUNLU ORUMA 55

14 September 2010, 12:37:42 #82 Son düzenlenme: 14 September 2010, 12:41:58 SAMSUNLU ORUMA 55
kanaltürk te son kale programında mersin hocasının yiğeni canlı yayına bağlandı ve babasının yüksel yeşilovayı niye bıçakladığı şu şekilde açıkladı:2005 yılında eşime yüksel yeşilova tecavüz etmiş ve ben bunu 1-2 yıl sonra eşimden öğrendim ,eşimi de boşadım.Bu olayı babam duyunca deliye döndü babam bize adana ya gidiyorum beni aramayın ben sizi ararım dedi bizde aramadık.Samsun da yaşanan olayı da akrabalardan duyduk dedi............

kabacevizli55

14 September 2010, 12:41:32 #83 Son düzenlenme: 14 September 2010, 13:03:33 kabacevizli55
adalete bıraklılsa iş samsunun zarar görüldüğü ortaya çıkaçaktır elin şizofreni bıçağı çorabına mahrem yerine soktuysa bıçağı emniyet nası bulçak güvenlik zafiyetide yok bence

SAMSUNLU ORUMA 55

TFF ye sesleniyorum bu olayın Samsunsporla hiçbir alakası yoktur  Samsundaki polislerin bizi aradığı kadar deplasmanlara gittiğimizde oradaki polisler bizi bu kadar detaylı şekilde aramıyorlar o yüzden zannetmiyorum mersin başkanı diyor ki maçta emniyet zaafiyeti var  ben katılmıyorum

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 14 September 2010, 12:37:42
kanaltürk te son kale programında mersin hocasının yiğeni canlı yayına bağlandı ve babasının yüksel yeşilovayı niye bıçakladığı şu şekilde açıkladı:2005 yılında eşime yüksel yeşilova tecavüz etmiş ve ben bunu 1-2 yıl sonra eşimden öğrendim ,eşimi de boşadım.Bu olayı babam duyunca deliye döndü babam bize adana ya gidiyorum beni aramayın ben sizi ararım dedi bizde aramadık.Samsun da yaşanan olayı da akrabalardan duyduk dedi............

gece geç saatlerde de yüksel yeşilova canlı yayına bağlandı bir türlü kendini savunacak kelime bile söylüyemedi ayrıca reha muhtar,erman toroğlu,ahmet çakarla da sözlü sataşmalar yapan mersinin hocası canlı yayından alındı

eLLis

O kadar umutlu başladığımız senede başımıza gelene bak Samsunspor taraftarının suçu ney? Senelerdir biz iddialı bir takım kurulmasını bekledik bu seneye nasip oldu onca borcun harcın içinde transfer yaptık...Birilerinin aile içi sorunları yüzünden biz neden ceza yiyoruz güvenlik sorunu var deniyor kimseyi donuna kadar aradıklarını ben daha görmedim.

Bence kamuoyu yapmalıyız gazeteler üzerine durmalı bizim hakkımız yenilmemeli siteden abilerimiz güzel bir açıklama yaparlar heralde olayı bize yıkmaya çalışanlar var.Ama Ahmet Çakar'ın dediği gibi holiganist bi olay değil yani taraftarın hiçbir günahı yok neden takımımız seyircisiz oynasın ya da ceza verilsin kulübe.

celebi

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 14 September 2010, 11:38:54
Bu olayda günah keçisi Özel güvenlik şirketinin seçileceği kesin. Bu olay münferit bir olay gibi gözüksede planlı yapılmış bir olay, olayı gerçekleştiren ve bu olayın muhattabı olması gerekenlerde MİY tarafının olaması gerektiğidir.
Eğer bu olay yüzünden kulübümüz ağır bir cezaya mahkum edilirse Mustafanın dediği gibi örnek teşkil edecek bir durum ortaya çıkar ve bir gün bir deli daha çıkıp benzer bir olay gerçekleştirir.

PFDK tamimatnamesini inceledim.
PFDK'nun talimatnamesine göre verilmesi gereken cezalar şu şekilde.
-Samsunspor'un 3-0 hükmen gelibiyetine.
-MİY'na 5 maç saha kapama cezası verilmesine.
-MİY'in 3 puanının silinmesine
-MİY'na 500,00 tl para cezasına ve bu paranın yarısının Samsunsunspor külübüne diğer yarının Samsunspor taraftarına ödemesine (Futbolcu ve taraftarımızın piskolojisini bozdukları için.
-Stadımızda böyle bir olay yaşatıp Samsun şehrinin insanlara kötü lanse edilmesinden dolayı 6'ncı haftada bay geçtiğimiz Ankaraspor maçından dolayı takımız hanesine ekstradan 3 puan eklenmesine...

kardeşim hay maaşallah ya  ;)

vanlioglu

geçen sezon altay maçında sudan sebepden bize seyircisiz maç cezası veren bi federasyondan iyi bişe beklemiyorum ama inşallah hak yerini bulurda bizi futboldan soğutacak sonuçlarla karşılaşmayız