[kaldıgı yerden devam edecek ] Samsunspor-Miy macindaki Olaylar Ve sonucları

Başlatan King1965, 13 September 2010, 21:37:45

« önceki - sonraki »

kabacevizli55

hürriyet gaztesi çok biliyo elin sapığı şizofreni birbirini kessin şampiyonluk mücadelesi vereen takım ceza alsın o hürriyet ne siii. oluyo  >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Ekrem

Lan mıllet uckuruna sahip çıkamıo olan  SAAMSUNPORA oluma varmı böyle bişi herif bula bula bizi buldular.

3 mac ceza 3-0 macı mersıne versınler bundan sonra bu olayda bızım namus meselemız olucak Tüm deplasmanlarda olay var demektır  >:( >:( >:( >:(

Tribün_ali

Bize ceza gelecek ama bu ceza güvenlik zafiyeti olarak gelecek ama güvenlikin bizle alakalı bir şeyi yok ki valilikle alakalı şimdi bende merak ediyorum durum ne olucak

oguz_5528

Benimde kaanatim bir güvenlik zaafiyetinin olduğuna yana o kişi bıçağı alıp siyasi birinene de saplayabilirdi ayrıca adam duba gibi nasıl koştu da bıçağı sapladı hayret camı kırdığında müdale edilmesi lazımdı diye düşünüyorum.sadece bundan dolayı ceza alacaz diye düşünüyorum.Maçın ne olacağı da belli diil bu dünyada ilk çünkü maçın kararı da hemen verilmez sanırım federasyon tarafından.Samsunspor'a verilen cezada klupten çıkmamalı,Mersin Kulubü hiç bir şey diyemez bu konu hakkında kendi stadları da aynı şekilde adana maçlarında.klubümüz tazminat davası bile açabilir

eLLis

İçeri bıçak sokulmuş olabilir bu içeri taş sokmak gibi adana mersin maçında ceza gelmemli ama geliceksede adanadan fazla olmamalı hatta daha az olmalı ortada taraftar olayı yok.

55(tuncay)55

adamın bu maçı seçmesinin sebebi gündeme gelmekmiş yüksel yeşilovanın nasıl bi karakterde oldugunu anlatmak istemiş o yüzdende samsun maçları her zaman takip edilen ve izlenen maçlar oldugu için üstüne trt maçı canlı yayınladıgı için bu maçı seçmiş şansımıza s.......  :(

buraks

herkese selamlar
arkadaşlar gönlünüzü ferah tutun
bir hukukçu olarak diyorum ki ceza hukukunda cezaların şahsiliği ilkesi mevcuttur olayın her iki tarafınında bizle bir alakası yoktur olayda ne samsunun ne samsunsporun ne samsun taraftarının bir kusuru yoktur en çok üzülen de yine bizler olmuşuzdur bence bu maçın hakkı yine samsunda seyircili olarak kaldığı yerden 1-0 olarak oynanmasıdır böyle olması hakkaniyet gereğidir belki her iki kulübe de caydırıcı olması için sembolik para cezaları verilebilir bunun haricinde hiçbir ceza verilemez benim günahım neydi ki 38. dakikada  tv başına oturdum maçı izleyeyim dedim 40. dakikada olay oldu bizmi istedik böyle olsun olayın aile içi bir olay olduğunu duyana kadar geçen o 10-15 dakika da inanın yaşlandım bu sene rüyamız sona erdi dedim sonra gerçeği öğrenince çok sevindim oysa bize bu acıyı çektirenler mersinli biz niye ceza alalımki tazminat davası açsak kazanırız gönlünüzü rahat tutun biz bu seneye şampiyonluk parolasıyla girdik bizi hiçkimsenin ailevi problemleri ilgilendirmiyor herşeye rağmen şampiyon olacağımıza canı gönülden inanıyorum esenkalın

55(tuncay)55

tamda takım oynamaya başlamıştı 1 dakika içinde iki tene karşı karşıya pozisyon vardı yazık oldu

berusa55

Sevgili buraks iyi güzel yazmışsın inşallah da dediğin gibi olur ama adı üstünde TFF!!!

GurbetciFanatik

1 veya 2 mac kapatilirsa zor da olsa kabullenrim,
ama 0- 3 hükmen maglupa asla.

Sizin dediginiz her deplasmandaki takim icin bir firsat dogar.

Umarim bunu düsünür TFF.

buraks

sevgili berusa55
mevzu tff ise pek tabiki şüphelenmekte haklısın
ancak olayda ne samsunsporun ne de mersinidmanyurdu sporun bir kusuru yok ki polisin idari amiri samsun yönetimimi ki, bence sorumlu sayın samsun emniyet müdürü ve onun amiri sayın samsun valisidir emniyet samsunspor yönetimine maçta şu kadar polis görevlendirdik maçta ki uygulamamız şu şekilde olacak dediğinde samsun yönetimi güvenlik adına olmaz şu kadar polis görevlendiricen şunları şunları yapacan mı diyecek emniyete emir verme yetkisi varmı ki samsun yönetimi güvenliği nasıl alsın şüpheli eylemini stat içinde yaptı diye tamamen samsunsporu sorumlu tutmak kanımca doğru değildir aslında maçlarda ki olaylarda yönetimleri sorumlu tutmakta bence doğru değil yönetimin asıl görevi takım olmalı ben hiçbir samsunsporlunun olay nedeniyle mutlu olduğunu zannetmiyorum o halde tff neden samsunspor aleyhine karar versin ki ancak muhalfarz olmaz ama oldu da tff böyle aleyhe bir karar verdi o halde inanın bu sadece yanlış ve taraflı bir karar olur derim samsunsporun hakkı yenmiş olur işte o zaman kabul etmesem ve savunmasamda önce ki yorumlarda bahsedilen bazı hususlar (16 cesur adam) gerçeğe döner bunu da hiçkimse istemez tff nin bu kez doğru karar vereceğine inanıyorum hoşçakalın

Serkan

ziyalık yapmış Miy'in başkanı nerede 50 metre  kendini roma olimpiyat stadın'da zannetti heralde ?

supernatural_55

abi hükmen mağlup olcak ne yaptık ki sahayı terk eden de biz değildik.eğer böyle bişey verirlerse yuh yani.grekeni yapar bizim yöneticiler de.bu arada dün maçın ardından klas tv.deki programda adamlar anlamamış kareografiyi.o kadar şeyin arasından celil sağır niye yazmış taraftarlar bi oyunlar mı dönüyo ne gerek var diyolar.kafayı yedirtir bunlar insana.....

Serkan

supernatural_55