Bank Asya 1. lig 4. Hafta|Kartalspor- SAMSUNSPOR: 0-0

Başlatan celebi, 13 September 2010, 21:21:30

« önceki - sonraki »

mimar55

mimar55

dk 90 at topu dışarı centilmenlik abidesi ib.eler

berusa55

doðan

Nler oluyor bilmiyorum ama , kurtarıcı olarak sahaya sürülen futbolculara baktığımda bir gariplik var bu işte , cenk in ölüsü 20 dk oynar ; ne oluyıor ordaaaaaa

doðan

oyunun büyük bölümünde topa hakim olan hocamı kutluyoruum  >:( >:( >:(

mehmet yılmaz

kalpar, oyuna biz hsakimdik, çok pozsiyonumuz oldu, bir puan da kötü değil, istediğimiz üç puandı ama gibi şeyler söylüyor. pek üzgün gibi gelmedi bana...

bu kafa ile şampiyonluğa oynama mümkün değil. en kısa sürede hakan bayraktar ve ahmet şahinin de küstürülmesini bekliyorum artık!!!  >:( >:(

55erhan55

sercanı 60 dakika oyunda tutan kalaparta tebrikler bu kadroyla bundan daha kötü bir futbol oynnanmaz

Lusage

Alıntı yapılan: mimar55 - 19 September 2010, 17:42:25
küme düşmesek yeter

Şu ölü toprağını atın üstünüzden. O kadar yanlışa rağmen deplasmanda Kartaldan daha çok topa sahip oluyor daha çok gol pozisyonuna giriyor daha çok şut çekiyoruz..

berusa55

3.5 maç sonunda gerçekler ortaya çıkıyor. Yine orta sıralar bizi bekliyor...  :(

55erhan55

tam cenkin maçı gibi geldi bana sercan gibi futbolcu bozuntusu 60 dakika boyunca tek olumlu hareket yapmadı cenk yedek ve sercan sahada bu nasıl bi zihniyet anlayamıyorum innaın bu kartal bu lige en kötü takımlardan biri ve biz sadece 90 dakika boyunca uyuduk başka söylenecek bişey yok bu maçla ilgili

vanlioglu

bu maçı deplasman sayıyorsak, aldığımız 1 puana kötü değil diyorsak bu şekilde değil şampiyonluk play-off'u öpüp de başıma koyarım. Şu kadro ile 4 haftada 1 gol attık şaka gibi.

brigand

cenk nasıl oynamaz anlamış değilim. belki oyun içinde çok etkili olamaz ama bu adamın özelliği 2 pozisyon düşer atar golünü. sen nasıl kullanmassın böyle bir adam varken elinde.savaş alıyor oyuna şaka gibi.

55erhan55

bugün sahada samsunspor bu maçı kazanmak adına oynasydı inanın kazanırdı ama biz bugün kazanmak için oynamadık bu gün gibi aşikardı

Cagdas Ünver

Yaktın takımı Hüseyin Hoca. Sercana 60dk tahammül edipte, Mustafayi oyuna alan ve Cenk,Anil gibi adamlari oynatmayan zihniyete yaziklar olsun !

GurbetciFanatik

Hoca senin hem gözüne hemde kurdugun kadroya ben ne deyim sana :(

Sercan nerden cikti , ne isi var bu kadroda.
Hadi koydum diyleim görmüyormusun adam ayakta duramiyor nasil dayandin 60 dakika ???

Karsinda amatör takim sen Cenk hic oyuna alma ve Savas i dk.80 da al :( :( :(

Anlamiyormusun Agbetu ve Zenke kanatlarda oynadigi sürece bunlarin orta ve paslariya gol atacak forvet lazim :( :( :(
3 mac ve arti 40dk.  oyun süresinde sadece 1 GOL yuh beee  :( :( :(

Yaziklar olsun , tek kücük teselli 3 haftada namaglup olmamiz