Bank Asya 1. lig 4. Hafta|Kartalspor- SAMSUNSPOR: 0-0

Başlatan celebi, 13 September 2010, 21:21:30

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Üzülmemek

Maç sonunda Hüseyin Kalpar'ın röportajını izliyoruz; oyuna hakim olduğumuzu, pozisyonlar bulduğumuzu, istediğimin bir puan olmadığını ama yine de bunun iyi bir puan olduğunu söylüyor. Cümleleri bunlar ama görüntüsü daha önemli bizler için çünkü Hüseyin Hoca üzgün görünmüyor. Bilakis bir puandan memnun gibi bir hali var. Oysa kendime bakıyorum, çevremdekilere bakıyorum; biz çok üzgünüz. Sevinecek hiçbir şey de göremiyoruz üstelik!

Türkiye Futbol Federasyonu hafta içi Mersin İY maçının cezasını açıklarken acaba bir de "Samsunspor Kulübüne Kartal maçına Sercan Temizyürek ile başlama" cezası da mı verdi? Maç boyunca yaptığı tek olumlu hareket oyundan çıkmak oldu dersek abartır mıyız bilmiyorum! Sahanın en iyisi durumundaki Hakan Bayraktar'a da cezası hemen kesildi ve "sen misin iyi oynayan?" denilerek dışarı alındı adeta...

Takım son 5 dakikada Savaş oyuna girene kadar santraforsuz oynadı. Cenk İşler ile ilgili bir sorun olduğu aşikâr! Cenk bu takıma bin bir güçlükle kazandırılmış, marka değeri olan ve Samsunspor'a mal olmuş bir isimdir. Gerekirse ve varsa kaprisi çekilecek bir oyuncudur. Durduk yerde kriz çıkartmanın bir faydası olmaz. Ben Kartal müdafaa oyuncusu olsa idim maç sonunda Kalpar'a gidip

Cenk'i oynatmadığı için hassaten teşekkür ederdim!

Sercan'ı istisna tutarsak eğer takımın en kötüsü yine Agbetu idi. Akhisar maçında biraz oynadı ama sonrasında maalesef bekleneni veremeyenlerden birisi durumunda. İstatistik bilgileri yok elimde lakin sanırım bize yapılan faullerin 4/3'ü Murat, Hakan ve Turgay'a yapılmıştır. Bu üçlü orta sahada dinamik kalarak ve görev dağılımını doğru yaparak takımı ayakta tutuyorlar. Ahmet Şahin bir güven abidesi zaten ve bence ligin en iyi kalecisi; tekrarlamaya lüzum yok.

Şu ana kadar defansif anlamda çok iyi gidiyorsak eğer bunda bizim iyiliğimiz kadar oynadığımız rakiplerin kötü performanslarının da etkisi olduğu kanısındayım.

Biz Samsunsporlular olarak Süper Lig'e geri dönmek istiyoruz, sanırım bunu yönetim de istiyor ve emin değilim ama Kalpar'ın da istediğini düşünüyorum. Ama bu zihniyetle, tabiri caizse kendi topuğuna sıkarak, kendi ipini çekerek bunu yapmamız mümkün değil. Hele hele 0-0'a sevinerek hiç mümkün değil!..

http://www.samsunspor.biz/koseyazisi-Uzulmemek-8084-

Burak

bence çabuk pes ediyorsunuz daha ligde vura vura oynayan bir takım yok .daha 4.haftadayız yüzde 55 topa sahip olma yüzdesiyle oynadık kartaldan çok daha fazla pozisyona girdik çok daha fazla şut çektik. savaş'ın veya abdülaziz'in toplarından birisi girseydi maçı da alabilirdik ve bu yorumların yarısı olmazdı bence takım iyi yolda biraz rötuş lazım. hocanın da hataları var tabi ki sercan gibi bir karaktersizin top oynamaktan aciz olan bir adamın sahada olması gibi. bence hocanın en büyük hatası hangi sistemde oynayacağına karar verememesi bunları lige verilen arada ki hazırlık maçlarında denese daha güzel olacaktı. ben  ümitliyim karalar bağlamadım henüz

Burak

o değilde kartal bütün maç boyunca neden eziktaş tezahüratları söyledi?? kartal gol gol  ve gündoğdu marşının bir versiyonunu baya bir süre duydum yuh beee

mimar55

Alıntı yapılan: Lusage - 19 September 2010, 17:52:48
Şu ölü toprağını atın üstünüzden. O kadar yanlışa rağmen deplasmanda Kartaldan daha çok topa sahip oluyor daha çok gol pozisyonuna giriyor daha çok şut çekiyoruz..

kardeşim dk 90+3 adam centilmenlik düşüncesi ile topu taca atıyor sivas 90+4 de yedi bizde belki atacaktık hırs yok takımda yere düşen samsunsporlu topu taca atan samsunsporlu ölüyor olsan kalkacan kardeşim samsunsporluluk ruhu bunu gerektirir..........

Tufan

Sercan zibisini 11e alıp üstüne 63dk sahada tutan, Anıl'ı, Jonathan'ı kadroya dahi almayan, kenarda CENK gibi bir golcün varken kurtarıcı diye Abdülaziz'le, Savaş'ı alan Kalpar hoca kaçan 3 puanın tek sorumlusudur.
hoca kendine çekidüzen vermelidir bu iş böyle gitmez!

usare

Bence hoca yavaş yavaş sonunu hazırlıyo. Eğer bolu maçına da bu kadro gibi bi kadroyla çıkarsa yandık demektir. Kartal ın forvetleri iş yapmadı, ama ağır defansımız karşısında boluspor forvetleri iş yapacaktır. Abdulaziz, sercan, savaş, kenan zaten kötülerdi. Bugün bunlara adem, ersin ve  agbetu da eklenince düşünün artık takımda kim iyi oynadı. Oynayanlar da vasatı aşamadı. Hüseyin hoca kenan'ın yerine jonathan'ı düşünmeli artık. Bu adamı nerede ve ne zman oynatacaksın. Anıl kesinlikle 11 başlamalı. Abdulaziz i kapıdan içeri sokmayacaksın.Tabi sercan ı da...

forza_devil

bu hoca futboldan bişey anlıyosada adımı değiştirim, anılı cenki nasıl almazda abdülle savası alır.. bu adam bunamışş.. yavaş yavaş yoll gözüküyo bunaga

Ollivanders

Balık baştan koktu ne yazıkki. Guvenim kalmadı artık.

binikalamadım

güle oynaya kazanılabilecek bir deplasman maçı...gitti gül gibi 3 puan...ya teknik  >:( arıza var ya da bizim bilmediğimiz bir şey var..kartalınkinden fazla seyirci var destek yok... >l< seyircimizden de utandım yani birbirine sırnaşan iki grup üçüncü blok olarak bağlantısızlar...bu gruplaşmayı önlemeden seyirci desteği oluşturamayız...seyirci desteği oluşturmadan ne takımı ne de kentimizi ateşleyemeyiz...

kalptenþimþek

GençKozluklu

19 September 2010, 20:58:13 #220 Son düzenlenme: 21 September 2010, 00:26:39 GençKozluklu
Kartal maçına ait fotolar

erkutdem55

19 September 2010, 21:10:57 #221 Son düzenlenme: 19 September 2010, 21:16:35 erkutdem55
İstanbuldaki Samsunsporlularda daha fazla forma giyen var,bu duruma sevinsem mi üzülsem mi karar veremedim.

Ladikli

Hüseyin kapak; seni bizimkiler göndermezse sen sercanı da al git hem kendine,hem taraftara hepsinden de önemlisi Samsunspor'umuza eziyet etme artık,neolur çek git artık.

GençKozluklu

cem 55

bu mal hoca yüzünden daha çok maç kaybederiz 2-3 hafta sonrada lige havlu atarız yaptıgı her hareket ofsayt bu adamın sercanla maça başlamak intihar demektir sen bu artist heriften  şimdiye kadar ne gördün bu takıma ne verdide bu adamla maça başlıyosun çıktıgı dakikaya  kadar karşılaşmada 10 kişi oynadık oyuna aldıgın adamlar abdulazizle savaş bu adamları oyuna alıp cenki yanında oturtmak futbola adeletsizliktir cenke küfür etmek demektir cenk maç çıkışı apar topar stadı terk etti sakatmıydın niye oynamadın diye sorunca sakat filan degildim hocaya sorun dedi bundan sonra sen bu adamı nasıl takıma yararlı hale getireceksin cenkin ölüsü o öküz abdulazizin kaçırdıgı golu ampul gibi kaleye asardı anıl gibi bu takımda tek 10 numara oynayacak ara pası atacak adamı 4 haftadır hazırlamıyosun 18 e bile almıyosun futboldan çok anlıyosunya hala kenandan medet umuyosun sen futboldan anlıyosan bende başbakanım kalpar efendi senin suyun artık ısındı  senle bu işin olmayacagı  anlaşıldı bavulunu toplamaya başla