Bank Asya 1. lig 4. Hafta|Kartalspor- SAMSUNSPOR: 0-0

Başlatan celebi, 13 September 2010, 21:21:30

« önceki - sonraki »

maviay55

hoca galiba 1461trabzon maçına saklıo cenki anılı..gercekten anlamak mümkün değil  >:( üzgün diildi aksine yüzü gülüodu 1 puandan memnun ama kaçan 2 puana cok yancaz bu kartalı avlamamız lazımdı .:.:.

55erhan55

eminim hüseyin kalparda ne yaptığını bilecek durumda değildir gerek çıkardığı kadro gerekse oyun değişiklikleri tam bir komedi filmi gibi

germencisse

Her maça artık değişik rosyonlarla çıkıyoruz çünkü daha kimse hazır değil herkes birer maça aksayınca çağreyi hocamız mecbur bu yolla buluyor..

Ancak oynadımızı futbol lige başladığımız parolaya hiç uymuyor inşallah sonu hayırlı olur..

55erhan55

kartal gerçekten kaliteli takım olsa üzülmem ama biz bu takımı yenemiyosak ortada bir sorun var demek

55.hakan

Şu Kartal'ı böyle bulmuşsun hala korkak oynatıyosun Anıl'ı getirmemişsin Sercan oyunda yerden kalkmadı...Maç başı parasını aldı sayende sağol daha oynatmazsın inşallah..

Ertuğrul Sağlam

Bu sezon bir taraftarımızdan birde hocamızdan çekecekmişiz gibi görünüyor.
Kendilerine ayrılan yeri tamamen dolduran taraftarımız, Beyfendilerin kavgaları yüzünden 90 dk sinemada film izler gibi maç izliyor. Yeter artık artık zarar vermeye başladınız....

55erhan55

sercan kalpara bi rakı ısmarlar artık bu adamı hangi zihniyetle kadroya alıyo anlamıyorum

mehmet yılmaz

Herkes üzgün 0-0'dan, bir tek Kalpar mı seviniyor? bu nasıl iştir anlamıyorum... 3.5 maç 1 gol... gol yemememiz savunmamızın iyiliğinden değil, rakiplerin kötülüğünden.

55erhan55

evet daha dişli bi takımla oynamadık  bakalım bir kaç haftaya herşet netleşir

Ollivanders

Hala bir arayis icindesin huseyin kalpar. ilk hafta sinani aldin kadroya 3 hafta almadin kadroya. 2 hafta anili aldin oyuna 4. hafta kadroya almiyorsun. cenki geldigi gibi hazir olmadan sahaya suruyosun ama dinlenmis hazir cenki kulubede tutuyosun. kenanla ersinin hatalarini goruyosun jonathanla kemale sans veremiyorsun. kurtarici diye sercani koyuyorsun ve 60 dakika tahammul edebiliyorsun. hazirlik maci yapmiyorsun faturayi samsunspora kesiyorsun. sen hoca falan degilsin huseyin kalpar. seninle ancak orta siralar gelir sampiyonluk gelmez! yeter artik takim uzerinde yaptigin oyunlar. birak da takim top oynasin.

berusa55

Yemin billah bir Rize bir Denizli, bugün Kartal ayarındaki Tavşanlı'ya 5 gol atan Bolu bizi darmadağın eder şu oynadığımız topla. İşimiz var hem de çok işimiz var ve umutlarım iyice köreldi. Gelenler, gidenler vs. ama takımın oynadığı topta en ufak bir düzelme yok Allah'ım sen sabır...

King1965

asagıdan geldım macı actım sercan adam 10 dk ızledım top oynuyamıor bunun takımda ne ısı var :S jonathon alındı bu adam neden alındı nıce den kıralıkmıydı acaba unuttum sımdı öle ıse haram olsun bedava para kazanıor. Anıl alındı adamı ızlemek ıstıorum ya görmek ıstıorum anıl sahalarda yok. zenke adam gol atmalık adamı sen kaanata koyuyorsun.. vs vs nıce nıce seyler var  :-X :-X

cembaba

Futbol'dan kimse memnun değil üstüne üstlük bir de sevindi adam :S Anlamak mümkün değil !

cgr

Bu takımı "Deneme Tahtası" yapamazsın Hoca...

2 Hafta üst üste aynı kadro ile oynadığımız oldu mu ? Hep hedefimiz belli diyorsun ya hoca ne bu hedef ? Biz de bilelim şu hedefi de ona göre umutlanıp , maç yorumu yapalım... Eğer ilk 10 olacaksa hedefimiz bize bu skor yeter diyebiliriz. Yok şampiyonluk istiyorsan senden şüphe ederim...

Hala kafandaki 11 net değil hoca. Lige verilen arada yapsan bi hazırlık maçı da hazırlasan kafanda 11'i...

Kontra ile gol bulmaya çalıştığımız veya 1 puana yattığımız sahaya çıktığımız an belli etti kendini. Ama maçın gidişatına bakıyoruz 2.yarı gol için saldırıyoruz. Sen , geçen seneden beri bu takımda olan Savaş'ı 80.dk oyuna sokuyorsun ki kenarda Cenk gibi önemli bir forvetin de var. Zaten Savaş girince sanırım 2 pozisyona girdi. 80.dakikaya kadar beklemek zorunda mıydın ?

Senin suyun ısınmaya başladı hoca... Ya şapkanı önüne koy iyice düşün , ya da 2 maç sonra sana gelebilecek tepkilere hazır ol...

kalptenþimþek

şu iki takımın oynadıkları futbola karşılık aldıkları birer puan oldukça fazla..
İzleyenler için 90 dakika işkence gibi geçti..