Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

King Of The North

Haftalardır çok beğendiğim isimlerinden başta Turgay, Ersin, Kemal, Hakan, Zenke ve Savaş'tan iyi oyun ve yüksek performans bekliyorum, önümüzdeki 2 maçı aldığımızda sıralamadki yerimizi düşünemiyorum bile, Denizli maçında şampiyon diye çağırcağız takımımızı inşallah. Nu arada biletlerin 3-5 lira olması iyi olmadı, eğer 50 kuruş ve 1 tl olsaydı en 7-8 taraftara oynardık...

**KaR6**

köpek gibi kapanacaklar.. zaten çok eksikleri var, 1-0 a yatacaklar.. berabere bitmesi düşük ihtimal, ya erken golu bulup 2.yi de atarız ya son dakikaya kadar kovalarız..

siz kazanın, izmir'e de gelecem bee..

Ollivanders

babasamsunlu

Bendeee belkideee gelebilirim deee yaniii :):)

Bi umut ışığı doğdu bu akşam ki maç için.. :-\ :-\ :-\

Eroinmanlar gibiyim..Haftalardır stad yüzü maç yüzü  göremedim..Her tarafım tir tir titriyor..

Orhan yandın oluum :):):)

mehmet yılmaz

Maalesef ilgili arkadaştan kaynaklanan sebepler yüzünden radyo anlatımı yapamayacağız :( 
Ayrıca serverı taşıma işlemi de yapılmamış halen, bu yüzden bazı kilitlenmeler yaşanabilir. Oldukça üzgünüm ve moralim bozuk :(

Yine de yazılı anlatım yapacağız, inşallah sorunsuz atlatırız.

Diyeceksiniz ki, 'Şu Mersin maçını dinlemeyeceksek radyodan, neyi dinleyeceğiz?' Haklısınz, ben de aynısını düşünüyorum ama 'aradığımız kişiye bir türlü ulaşılamıyor' günlerdir...

Maça gelince, sebepsiz bir umutsuzluk var içimde, inşallah yanılırım. Yenersek harika olur.

cembaba

Alıntı yapılan: samsuni - 03 November 2010, 13:52:08

Maalesef ilgili arkadaştan kaynaklanan sebepler yüzünden radyo anlatımı yapamayacağız :(  
Ayrıca serverı taşıma işlemi de yapılmamış halen, bu yüzden bazı kilitlenmeler yaşanabilir. Oldukça üzgünüm ve moralim bozuk :(

Yine de yazılı anlatım yapacağız, inşallah sorunsuz atlatırız.

Diyeceksiniz ki, 'Şu Mersin maçını dinlemeyeceksek radyodan, neyi dinleyeceğiz?' Haklısınz, ben de aynısını düşünüyorum ama 'aradığımız kişiye bir türlü ulaşılamıyor' günlerdir...

Maça gelince, sebepsiz bir umutsuzluk var içimde, inşallah yanılırım. Yenersek harika olur.

http://www.samsunsporluyuz.net/radyo/radyo.html

abi olsun.. diğer samsunspor sitesinde canlı anlatım varmış. gurbetteki arkadaşlar için...

davidsavage

diyarbakırspor'a karşı oynadığımız 11 sahada olacakmış diyolar.

Dartagnan

salihcakir

kartal maçında açtığımız pankartı yollamıştık samsundakiler onu da açacaktır. maçın kaldığı yerden devamına bile itiraz edenlere kapak olur. güzel olur :)

maviay55

heyecan bastı..oooyyy umutluyum abi.en azından kaybetmemeliyiz.cok kapanacaklardır içimden bi ses cenk atcak diyor hayırlısı.. kalpar bişeyler düşünmüş olmalı  ;)

maviay55

Biliyorsunuz her fırtınanın arkasından mutlak güneş açar. İnşallah artık güneşli günler Samsunspor için olur.. >l< >l<

SAMSUNLU ORUMA 55

arkadaşlar fotomaç gazetesinin bugün kü haberinde trt 1 samsun mersin maçını naklen yayınlayacak yazıyor ama trt nin yayın akışında maçımız görünmüyor

http://www.fotomac.com.tr/BankAsyaLig/2010/11/03/nerde_kalmistik  

berusa55

SAMSUNLU ORUMA 55

;D;) bende şaşırdım abi ya tabi biran sevinmedim değil yani... :D :-[

cembaba

Mersin maçı ve Karşıyaka maçları çok önemli. Dönüm noktası gibi birşey. 2 maçı da aldığımız taktirde, Denizli maçında full tribünlere oynarız. Ayrıca bütün bunların yanında bütün herkes Kalpar'a tekrar güvenecek. Futbolcuların kendilerine güvenleri yenilenecek. Ekip ruhunu kazandığımız taktirde başaramayacağımız iş yok.. Hadi Çocuklar ! yüzümüzü kara çıkarmayın.