Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

maviay55

yav arkadaş en önemli vizem var yarın stres yaptım..maç bitsin öle başlayacam çalışmaya hadi samsunum güldür yüzümüzü bi kez daha..maçtan sonra şu sesi duymak istiyorum forumdan-staddan

Şaaaammmmpiiiyooooonnnn  ;)

sadece55

Maça işimden dolayı gelemiyorum malesef yıkım bir durum...Bugünden beri içimde maçı yeneceğimize dair olumlu hisler var inşallah doğrudur...

GurbetciFanatik

Arkadaslar bilgi verin yahu.
Yayin yok .
Kadro nasil ?
Trafatralar nasil ?
Stad dolumu ?

sunbeam

Yayin neden yok? Yarida kalan maci TRT yayinliyordu simdi neden devamini göstermiyor. Bari kürt kanalinda falan yokmu?

kale5501

arkadaşlar kadro bilgisi olan yokmudur durum nedirbilgi bekliyoruzzzzzzzzzzzz

kale5501

maç başladı atak oynuyoruz savaş  hep onun ismi geçti radyoda 5 dakikalık bölümde

cembaba

site ancak kendine geldi. Maçın sonunda, takımımızı tribüne çağırıp, büyük destek verdiler. Hakem yüzünden resmen yenildik! Bir çok pozisyona girmişiz. Takımımız çok yürekli oynamış. Karşıyaka'yı yenip, hayallerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yılmak yok ! Maçın skoru: Samsun 1:1 Mersin

ahmetsefa55

yeni geldım üst duzey ısteklı oynadık cok arzuluyduk mersını sahasına hapsettık ama 1 puan alabıldık sonuc degıl ama oyun bana cok ümit verdı taraftar da cok ıyıydı herkes de bır heycan vardı ve buda sahaya yansıdı mersının pozısyonu yok bır ıkı tane kontradan cılız şutu var

celebi

olsun bu da güzel idr. 5.ciyiz yavaş derin ve sessizce ilerliyoruz. 2. ile aramızda sadece 3 puan akldı ve bu hafta sonu oda kapanacak inşaallah. karşıyaka maçından ümitliyim 1 0 da olsa kazanacağımızı düşüyüyorum.

berusa55

Nerdeyse tek kale oynadığımız 50dk sonucunda bu çirkeflere 3 puanı vermemek çok güzeldi. Böyle garip bir maçta maçı çevirmek çok kolay değildi elbet ama az kaldı çeviriyorduk da. Sonuçta aldığımız bu bir puanla zirveye daha da yaklaştık ve 5.sıraya yerleştik. Geliyoruz!!

Bu arada pazar günün aratmayan müthiş bir seyirci vardı. İnsanlar havaya girmiş inşallah bu büyü bozulmaz ve sağasağlam ilerleriz.

celebi

cembaba

Alıntı yapılan: berusa55 - 03 November 2010, 21:53:03
Nerdeyse tek kale oynadığımız 50dk sonucunda bu çirkeflere 3 puanı vermemek çok güzeldi. Böyle garip bir maçta maçı çevirmek çok kolay değildi elbet ama az kaldı çeviriyorduk da. Sonuçta aldığımız bu bir puanla zirveye daha da yaklaştık ve 5.sıraya yerleştik. Geliyoruz!!

Bu arada pazar günün aratmayan müthiş bir seyirci vardı. İnsanlar havaya girmiş inşallah bu büyü bozulmaz ve sağasağlam ilerleriz.

resim falan var mı ya :(

jean

Simdi isten geldim yolda kaza yapmaktan korktum telefonda Mac skoruna bakmaktan nedense hep 0-0 yaziyordu halbuki 55 te atmisiz bosuna uzulmustum bende son dakikaya kadar 0-1 i gorunce neyseki kurtardik sevindirmedik mersini anlayilanlara Gore Guzel oynamisiz ins karsiyakayida yenip 2.ile ayni puana geliriz cok keyifliyim

Ollivanders

Anılı oynatsaydık hem Anılı hem de Mersin maçını kazanırdık. Oyuna almayı bile dusunmedi buyuk duayen. Cenk degişikliği hastalıgımızın tedavisi degildi.

ahmetsefa55

aynı puanda oldugumuz rıze ve ustumuzdekı orduyla antep beledıyenın bı mac fazlası oldugunu dusunursek evvelallahın ıznıyle potaya gırmıs bulunuyoruz