Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

ŞİM-ŞEK-LER

arkadaşlar bu maçta stadı doldurmamız lazım yapacağımız tezahüratlarla mersini yeneceğimize inanıyorum.

SmSnLee

Alıntı yapılan: ŞİM-ŞEK-LER - 02 November 2010, 21:47:19
arkadaşlar bu maçta stadı doldurmamız lazım yapacağımız tezahüratlarla mersini yeneceğimize inanıyorum.

Yarısı dolsa yeterdi.Ama zor.

Ben gol atacağımızı düşünüyorum.En kötü beraberlik diyorum.

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: SmSnLee - 02 November 2010, 21:55:42
Yarısı dolsa yeterdi.Ama zor.

Ben gol atacağımızı düşünüyorum.En kötü beraberlik diyorum.

aynen katılıyorum en kötü beraberlik

ahmetsefa55

50 dakıka ıcın 5 lıra alırsan tabı seyırcı gelmez ama taraftarımız yerını alcaktır tabı kı en az 5 bın dıyorum hafta ıcı olmasını da hesaba kataraktan  ;)

TeRMeLee

Bence bu fiyatların olması çekirdekçi tayfanın stada girmesini engellediği için iyi oldu.

berusa55

Şehrin yarınki maçtan haberi var mı acaba? Gerçi Samsun'da yerel gazete satışı oldukça iyi. Okuyan duyan herkes aralarında paslaşmıştır haberi...

celebi

salihcakir

turgay artık bu takımın olmazsa olmazadır bence. heleki murat'ın formsuzluğunda orta sahada direncimizi arttırabilen tek adam. ama mersin karşısına son iki maçta yaptığımız hatayı yapıp hakan-turgay ikilisinden müteşekkil göbekle çıkmamalıyız. zira öyle olunca rakip çok kolay gelebiliyor, biz de dönen toplarda çok etkin olamıyoruz. eğer yarıda kalan maçtaki kadronun önemi yoksa savunmadaki ideal tertibin önüne turgay-hakan-agbetu-anıl savaş-cenk tertibinden yanayım.

55.hakan

Kaybedecek birşeyimiz yok en geriye defansta en hızlı ve savaşçı adamımız Kemal'i koyup saldımalıyız.

fatih55ankara

bu maç dönüm noktası.bu şehir için de böyle artık.bu maçı çevirebilirsek bu takım havaya girer seyirci havaya girer.şehire hava gelir.maçlar tv den verilse bile stad dolar.bugün bu şehir için dönüm noktası olabilir.o sene bu sene olabilir.saldıralım hepberaber.son düdüğe kadar ölümüne samsunum.

Ahmeti

hava güzel ,ortam güzel al sazı eline samsunsporum çoştur bizi ver coşkuyu.

Kodalak

Alıntı yapılan: salihcakir - 03 November 2010, 10:14:27
turgay artık bu takımın olmazsa olmazadır bence. heleki murat'ın formsuzluğunda orta sahada direncimizi arttırabilen tek adam. ama mersin karşısına son iki maçta yaptığımız hatayı yapıp hakan-turgay ikilisinden müteşekkil göbekle çıkmamalıyız. zira öyle olunca rakip çok kolay gelebiliyor, biz de dönen toplarda çok etkin olamıyoruz. eğer yarıda kalan maçtaki kadronun önemi yoksa savunmadaki ideal tertibin önüne turgay-hakan-agbetu-anıl savaş-cenk tertibinden yanayım.

agbetu yerine zenke olsa daha iyi olur...zenkenin fizik gücü agbetuya göre daha iyi,birde son haftalarda zenke çıkış yaptı mersin ona özel tedbir alır buda rakipten bir futbolcuyu düşürür ama agbetu zaten vasat oynuyor...

inşaAllah kazanırız,sonrasını düşünemiyorum herkes havaya girer.....

şaaammmmmpiyonnn

pitbul055

dengesiz takımız.ne yapacağımız belli olmaz.ama yazık olacak mersine.nurullah sağlamında maç öncesi savcılıktan temiz kağıdını isteseler.

cembaba

Şimdi sağ kanattan, maratonun sağ yarı alanına bakan tribünün önünden köşe vuruşu kullanıyor. İçeride 7 Samsunsporlu. Orta geliyor. Bir kafaaaaaaaaaaaaa top ağlara gitti ve gooooolllllll.. Golün ismi 9 numaralı formasıyla Savaş Esen Robben...

SSBiz Gençlik