Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

celebi

Burak

King Of The North

Mersin galibiyeti 3.sıradayız, Karşıyaka galibiyeti 2.sıra, Denizli galibiyeti ve Lider oluyoruz, çok mu hayalperestim olmayacak işler değil, 3 te 3 yapalım yaşayalım bu mutluluğu...

epçeli köylü

Sertaç Şahin- Nurullah Kaya- Fatih egedik bizim maçta cezalılar. TFF sitesinde yayınlanmış.

cembaba

Abi insallah dedigin gibi olur

King Of The North

Geçen maç 2 kırmızı kartları var ama attıkları golde de bişey yoktu bayağı veryansın ettiler TRT 'te izledim, umarım bu durum bizim maç hakemini bize karşı kışkırtmaz, korkuyorum açıkcası.

SSBiz Gençlik

King Of The North

Alıntı yapılan: Burak - 02 November 2010, 10:25:04
biletler kale arkası 3  maraton 5

Hani sembolik bir rakam olacaktı 50 kuruş 1 TL gibi...yuh yani.

lucarelli

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 02 November 2010, 10:26:36
Mersin galibiyeti 3.sıradayız, Karşıyaka galibiyeti 2.sıra, Denizli galibiyeti ve Lider oluyoruz, çok mu hayalperestim olmayacak işler değil, 3 te 3 yapalım yaşayalım bu mutluluğu...

İnşallah öyle olur. Bu maçlardan en korktuğum Mersin. Mersine takarsak bu gazla diğer iki maçı da kazanırız.

cembaba

Diger 2 macta ben sikinti yasayacagimizi dusunmuyorum. Mersin macini atlatalim. Insallah diger 2 macida kazanip lider oluruz. Denizli maci zaten bayram haftasi. full tribunlere oynariz

s_uzunkaya

AHMET

ADEM    KEMAL     ERSİN     ORHAN

ZENKE      HAKAN      ANIL       AGBETU

CENK     SAVAŞ

BU KADRO ALIR MAÇIIIII

adige73

Alıntı yapılan: slazenger - 02 November 2010, 14:31:53
                                            AHMET

ADEM    KEMAL     ERSİN     ORHAN

ZENKE      ERHAN       ANIL       AGBETU

CENK     SAVAŞ

BU KADRO ALIR MAÇIIIII

bu ortasahadaki erhan kim hakan bayraktar olmasın bu

berusa55

AlıntıMersin paramparça
[ 02.11.2010 ]

Kırmızı-Beyazlıların yarınki rakibi Mersin İdmanyurdu'nu, cezalı ve sakat oyuncuların çok oluşunun tedirginliği sardı. Kırmızı-Mavililerde 4 cezalı, 2 de sakat oyuncu bulunurken, bu durum kritik mücadele öncesinde Samsunspor adına şans olarak değerlendiriliyor. Samsunspor'un, Mersin İdmanyurdu ile yarın oynayacağı erteleme maçı öncesinde rakip takımdaki sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu kritik karşılaşma öncesinde şans olarak yorumlanıyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Talimatnamesi'nin 'Müsabakanın ertelenmesinin sonuçları' başlıklı 19'uncu maddesinin 4'üncü bendinde bulunan, "Erteleme tarihindeki müsabakaya katılmaya hakkı olan kişiler, erteleme müsabakası tarihinde cezalı veya idari tedbirli ise erteleme müsabakasına katılamazlar" kuralı nedeniyle Mersin temsilcisi Samsun'a 6 eksikle gelecek. Bu eksiklerden 4'ü kart cezalısı, 2'si ise sakat.

Yine Koçak yönetecek

Kırmızı-Beyazlıların, Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçı Çankırı Bölgesi Üst Klasman Hakemi Fethi Serkan Koçak yönetecek. Koçak, yarıda kalan karşılaşmanın da hakemiydi.

40'ıncı dakikada tatil edilmişti

Samsunspor ile Mersin İdmanyurdu arasında 13 Eylül Pazartesi günü oynanan karşılaşma, konuk takım Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova'nın ağabeyi tarafından bıçaklanması nedeniyle 40'ıncı dakikada tatil edilmişti.

Kaynak

jean

Sanirim yenecez sabirsizlaniyom Mac saati gelsin diye hislerimde yanilmiyorsam erken gol atip 2-1 alacaz ins dogru cikar