Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

hakan55

Ama bu çok kritik bir maç maç 48 dk oynanacak ve rakim 1-0 önde basşıyacak bunun verdiği morelle kapanacaklardır kilidi acmak zor olacaktır.Kazara allah korusun 1 gol yersek çok daha kötü olur ilk 5 dk da bir gol bulmamız lazım..

55.hakan

Bu maça kalp dayanmaz radyodan canlı anlatım olur herhalde... >l< >l<

celebi

fatih55ankara

Samsunspor-Mersin İdmanyurdu maçı 3 Kasım'da tamamlanacak 01.11.2010 

Bank Asya 1.Lig'de, 13 Eylül 2010'da oynanan ve müsabaka hakemi tarafından tatil edilen Samsunspor-Mersin İdman Yurdu maçı, 3 Kasım Çarşamba akşamı tamamlanacak. TFF Yönetim Kurulu tarafından, yarıda kaldığı 40.dakikadan itibaren oynanmasına karar verilen müsabaka Mersin İdmanyurdu'nun 1-0 üstünlüğü ile devam ederek tamamlanacak.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak maçı Fethi Serkan Koçak yönetecek. Koçak'ın yardımcılıklarını Engin Gökçe ve Oğuz Terzi yaparken, Yaşar Kemal Uğurlu da dördüncü hakemlik görevini üstlenecek.

davidsavage

arkadaşlar maraton tribününe girerken resmen çamura bata çıka gidiyoruz bunu kulube iletmek lazım ben şikayetimi bildirdim sizde bildirirseniz daha etkili olabilir.

http://www.samsunspor.org.tr/iletisim.asp

fatih55ankara

ben de ziyaretçi defterine yazdım durumu.ilk önce kulübü aradım.ileteceklerini söylediler.lütfen mesaj atalım.

SSBiz Gençlik

Kornerden golümüzü atsak da maç bir bir başlasa...

city ultras

havzalı55

fatih55ankara

Samsun Mersin mesaisinde
01 Kasım 2010 / 15:50
Samsunspor 3-1 kazandığı Diyarbakırspor maçının ardından Çarşamba günü oynayacağı Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarına son sürat devam ediyor.
Bank Asya 1. Lig'de Kırmızı Beyazlı'ların evinde ağırladığı Mersin İdman Yurdu maçının 40.dakikasında çıkan olaylar nedeniyle maç tatil edilmişti. Federasyonun maçın tarihini 3 Kasım olarak belirlemesiyle, 40. dakikadan sonrası devam edecek mücadele Çarşamba günü oynanacak. Samsunspor, Diyarbakırspor galibiyetiyle moral bulurken, bugün ara vermeden çalışmalarını sürdürdü.

Nuri Asan Tesisleri'nde saat 13:00'te gerçekleşen antremanda Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, futbolculara yaklaşık 35 dakika süren serbest koşu yaptırdı. Ardından Kalpar, Diyarbakırspor karşılaşmasında ilk 11' de görev alan futbolcuları serbest bıraktı. Diyarbakırspor maçında yedek soyunan ve kadro dışı olan futbolcular ise 3 gruba ayrılıp ayak tenisi oynadılar.

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, Çarşamba günü oynanacak Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının bedava olmasını yönetim olarak istediklerini, fakat Türkiye Futbol Federasyonu kurallarına göre bedava maç oynatmanın yasak olduğunu belirti. Ayrıca Mersin İdman Yurdu maçının bilet fiyatının 1 TL olabileceğine değinen Çakır, "Bu akşam yönetim kurulu toplantısında bunu konuşup net bir karara bağlayacağız" dedi.

mehmet yılmaz

AlıntıFutbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, TFF Yönetim Kurulu tarafından yarıda kaldığı 40. dakikadan itibaren oynanmasına karar verilen müsabakanın Mersin İdmanyurdu'nun 1-0 üstünlüğü ile devam ederek, tamamlanacağı bildirildi.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Fethi Serkan Koçak'ın yöneteceği belirtildi.

İnşallah kalabalık olur :(

berusa55

Pazartesi ve Cuma günleri yani hafta içi oynanan maçları saat 20'de oynatan federasyon bu maçın saatini neden 19 yapıyor acaba! >:(

fatih55ankara

girişler büyük ihtimal 1 lira.girişlerde sıkıntı olacağı kesin.maç zaten 50 dakika.böyle giderse maç biterken bile seyirci içeri girer.yönetimin çare bulması lazım.

Dartagnan

yonetim ilk basta bu macı duyurmak ıcın gerekli islemleri yapsın ...

King Of The North

Diyar maçının ilk 30 dakikası gibi oynayalım 3-1 alırız maçı, ama gene de çok zor, hedefe ulaşmak açısından ne olursa olsun yenilmemeliyiz zaten sahanda 1-0 geride başlarsın bir de skor 1-0 olunca 2-0 ı çıkarmak gibi bir durum oalack topu topu 50 dakika, ola ki kazanırsak çok güzel olacaaak çooooooook.