Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

samsunum

FaTiH_HaN

Mersin çoğu maçında ilk golü atıp öne geçti. Ama golü bulduktan sonra çok geriye yaslanan bir takım, bu yüzden çoğu maçta öne geçmelerine rağmen yenildiler. Bize karşı da tamamen skoru korumaya oynayacaklar. Bence sezon başından bu yana anıla en çok ihtiyac duyacağımız maç olacak, muhtemelen kanatlara agbetu ve zenkeye önlem alacaklar. Eğer galibiyeti hedefliyorsak defansı açmak için anılı kullanmamız lazım. Tavşanlı maçında kanatlarımıza önlem alındığında takımın kitlendiğini, oyunun kısırlaştığını gördük. İnşallah anıl ilk 11 de başlar yoksa ne zenke ne de agbetu boş alan bulamayacaklarından pozisyona giremeyecekler.

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: davidsavage - 01 November 2010, 12:59:43
arkadaşlar maraton tribününe girerken resmen çamura bata çıka gidiyoruz bunu kulube iletmek lazım ben şikayetimi bildirdim sizde bildirirseniz daha etkili olabilir.

http://www.samsunspor.org.tr/iletisim.asp

Gerekli şikayetler yazılı olarak Valiliğe yapılır ama bürokrasi biraz yavaş işlediğinden Mersin maçında aynı sıkıntıyı tekrar yaşarız..Kısa sürede çözüm sağlanabilmesi için bimer'e de yazılabilir..

http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/Bimer/pApplicationEntry.aspx

örnek olarak;
Samsun'da hafta sonları Samsunspor maçlarını izlemeye gelen vatandaşların 19 mayıs Stadyumunda özellikle Maraton girişlerinde katlandığı REZALETİN giderilmesini istiyorum..

Yarım kalan Mersinidmanyurdu maçı sonrasında, maçlarımızda alınan OLAĞANÜSTÜ ABARTILMIŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ yüzünden maçlara gelen Samsunlu vatandaşlar, son iki haftadır dizlerine kadar çamura batmış vaziyette evlerinin yolunu tutuyorlar..Halbuki güvenlik bariyerlerini çamurun kenarına kadar çekenler, bariyerleri 20 metre daha geriye alıp sıkıntılı bölümlerde kaldırımları kullandırsalar vatandaş çamurun içine düşmeyecek..Bu çarşamba gecesi yine maç var..Sıkıntı giderilmezse aynı rezalet yine vatandaşı bekliyor olacak.. Stadyumun vip kısmı karşıda kaldığı için şehrin ileri gelenlerinin bu durumdan maalesef yine haberleri olmayacak..Konunun bir an önce incelenmesini arz ediyorum.

kalptenþimþek

Ollivanders

Tribün_ali

Burak

anlamlı bir pankart hazırlansa çok güzel olurdu bu maç için :) ama anlamlı tezahüratlar olacağı kesin  :D :D :D :D :D

özkan

mersinde sertaç tuna fatih eegedik cezalı..ayrıca mustafa tuna kaya nın da gbb macı öncesi 3 sarı kartı var görünüyo ama tff sitesinde bu maçta gördüğü sarı kart yer almamış.musa kuş sarı görmüş tff sitesine göre.eğer kart gördüyse o da cezalı...oldukça fazla eksikleri var.

selahattin55

cembaba

gkhn

Tabiki 3 puan almak istiyoruz ama ben bu maçtan alınacak bir puanında önemli olduğunu düşünüyorum...

maviay55

çok eksikleri var..maçta ücretsizmiş sanırım..neden olmasın diyorum  ;) abdulazizin yerine anıl tercih edilmeli bu maçta

gkhn

KareAs55

Öncedende belirttiğim gibi abdülaziz ile agbetu bu maçda oynamamalı. bunlar geniş alan topçuları kapalı savunmayı açamazlar  ;)  Anıl ile Cenk ile başlarsak maça onların yerine daha yararlı olucakdır..