Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

hakan55

Mersini yenecez ve haftaya karşıyakayı kesin yenecez o hafta ordu bay geçiyo biz 2.sırada oluyoruz ondan snra 3 hafta snra orduyla oynuyoruz sıramızı saglamlastırıp denızlının puan kaybetmesını bekliyor 1. olmadı 2. sıradan cıkıyoruz...Çokmu uç hayaller kurdum acaba..?

celebi

diyar maçının cilası için bu maçı kesin almamız lazım. Saldır SAMSUNSPORUM

salihcakir

böyle bir kural olduğunu bilmiyordum. sadece üç oyuncu değişikliği hakkı tanınıyorsa;
1. kenan-ersin değişikiliği,
2. murat-turgay
3. abdülaziz-anıl

4-2-1-3 şeklinde yayılırız o zaman kapanacak rakip karşısında maçı çevirebiliriz.

Kaya

Hiçbir gazetede çıkıp yazmıyor bu maç kurallar gereği şöyle oynanır böyle oynanır diye..Takımlar sahaya aynı kadroyula çıkmak zorundamı,bu hafta mersin in cezalı oyuncuları bu maçta oynayabilecekmi?

Maça gelince bana göre 70 den sonra maçı koparırız,mersininde son haftalarda bariz şekilde düşüşünü görünce insan kazanabileceğimize daha da inanıyor..

celebi

şöyle bir yensekte 18 puan olsa. hem bize hem ftbolcuarımıza bir moral olsun be kardeşim.

sadece55

maç kadrosunu en baştan istediği gibi kurabiliyor hoca...O maçın kadrosuyla başlamak gibi bir zorunluluk yok...Tahminen yine bu haftaki kadroyu sürecektir..

KareAs55

Abdülaziz veya Agbetudan birinin yerine Anıl veya Cenk ile başlamalı mersin  kapanıcakdır Abdülaziz ile Agbetu geniş alan oyuncuları bunlar oynamazsa daha yararlı olur  ::)

twitter

bir 18 puan olsa tatından yenmez arkadaş.
karşıyakada düşüşteyken onlardanda puan kopardın mı denizli maçı burası yıkılır.

kabacevizli55

mersinliler üstlerindeki baskıyı atmak için  1  golün üstüne yatçaklar çirkeflik sonuna kadar  olçak
ama biz 1 gol attıkmı o zaman izle filmi totuları tutuşur o zaman  
böyle ottan b*ktan grup ismi koyarsan burnun pislikden çıkmaz tabi mersin bilmem ne yurdu

celebi

hayl etmek güel ama bu hayalleri gerçekleştirmek maalesef bizim elimizde değil. haydin Samsunsporum umutlandırdın utandırma.

KareAs55

Bu seneki hedefimiz  bu maça bağlı kazanırsak ilk 2 Allahın izni ile Kaybedersek Play-off olur. ama bu lig 2 maça bakar, geçen sene 5 maç kazandık az daha çıkıyorduk. :)

lucarelli

Bence aynı onbir ile başlayacak diye bir kural olmaması lazım. Örneğin MIY'in bir oyuncusu trafik kazası geçirdi. Eğer o adam bizim maçta sahada ise nasıl oyanayabilir ki? Ya da o an sahada olup da sakat olan oyuncu olursa ne olcak. Benim bildiğim eğer o maçtan sonra yeni bir transfer yapılmış ise o oyuncu oyanayamıyor,o haftadaki mevcut oyuncularla istediği takımı çıkartabilir.

lucarelli

Bu maç ilk iki kadar play off için de çok önemli. ilk 6'nın adaylarından MIY'ı yenerek aradaki farkı iyice açıp bir rakibimizi bayaa bir geri düşürmüş oluruz. Haydi koçlar.....

**KaR6**

cezalar bu maçta geçerli olmaz bana göre.. bizim maç başlamıştı çünkü, bu cezalar oraya yansımaz, ilk maçta oynama hakkı olan herkes oynayabilir..

beşnumara

Şöyle bir haber okumuştum

Alıntı
Türkiye Futbol Federasyonunun yarım kalan maçlarla ilgili futbol talimatnamesi şöyle;

MADDE 19 - MÜSABAKANIN ERTELENMESİNİN SONUÇLARI
(1) TFF ertelenen müsabakaların uygun gördüğü, bir tarihte oynanmasına karar verir.

(2) Erteleme müsabakalarına, ertelenen müsabakanın ertelendiği gün kulüplerde tescilli olan, futbolcular ve sahaya girebilecek kişiler katılabilir.

(3) Erteleme tarihinde cezalı veya idari tedbirli olup da, müsabakanın oynanacağı tarihte cezası infaz edilmiş olan kişiler, erteleme müsabakasına katılabilirler.

(4) Erteleme tarihindeki müsabakaya katılmaya hakkı olan kişiler erteleme müsabakası tarihinde cezalı veya idari tedbirli ise erteleme müsabakasına katılamazlar.

Özetle ;

Yaptığımız araştırmaya  ve futbol otoritelerinden aldığımız bilgilere göre yarım kalan Samsunspor-Mersin İdman yurdu maçının  3 Kasım 2010 (Çarşamba) günü Samsun 19 Mayıs stadyumunda oynanacağı ,belirlenen saat 19:00'da maçın 42.dakikasında başlayacağı ,ertelendiği tarihten bu yana geçen süredeki maçlardan sarı veya kırmızı kart cezası oluştuğu takdirde her iki takım cezalı duruma düşen futbolcularını bu maçta oynatamayacağı , erteleme tarihinde cezalı olup,maçın oynanacağı tarihe kadar cezası biten oyuncuların bu maçta oynayabileceği,ertelendiği tarih itibari ile kulüplerle sözleşmesi olan istenilen her futbolcuyu kadroya alabilecekleri konusunda düşünceler beyan edilmiştir.

samsunsporluyuz.net