Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

aaa55

Bu maçı çevirmek şart oldu artık. Hadi hayırlısı... ama neden olmasın...

Burak

bence de yukarıda ki geçerli olur muhtemelen cezalı olurlar . O günki şartları yeniden sağlamak mümkün değil sonuçta. Süreç normal bir şekildeki bir maç gibi işler sanırım sonuçta o kadroda 18 kişiden (ütopik bir örnek ama ) 11 i sakat olabilir buna kimse garanti veremezki.

jean

Alirsak 18 olacakki harika olacak liderle 3 puan farka inecek ins aliriz

ahmetsefa55

bu mersının kırmızı goren topcuları nasıl oluyo da bızım macta oynuyo ??

mehmet yılmaz

Çok ilginç bir tecrübe olacak, nadir rastlanan bir durum var. Zor olacağı kesin ama inşallah maçı çevirmeyi başarabiliriz.

**KaR6**

mersin kapandı mı gol atmak çok zor.. bu yüzden deplasman karneleri iyi olmasına ragmen içeride zayıflar.. bjkye bile 100 dk dayandılar gol yemeden.. bana göre maçın kader anı, maçın basındaki korner.. nedense gol olacagına inanıyorum o kornerin.. eğer oyle olursa her sey daha kolay olur.. olmazsa da maçın sonuna kadar kilidi açmaya çalısmalıyız, özellikle duran toplarla..

ahmetsefa55

galıbıyet tabı guzel olurda beraberlıği kurtarsak iyidir derim ben

berusa55

Yenemiyorsak da yenilmememeliyiz! Rakibe üç puan verip yollamak yerine bir puan iyidir böyle garip bir maçta. Hele galibiyet süper ötesi olur.

55.hakan

01 November 2010, 00:18:37 #563 Son düzenlenme: 01 November 2010, 00:21:11 hakanelgun
Nurullah Hoca bjk maçı taktiğini uygulayıp Çanakkale geçilmezi oynayabilir.Bence bu maça özel taktikle ve gerekirse farklı bir kadroyla çıkılmalı.

radikal-fma

davidsavage

55.hakan

Mersin'de bu hafta kırmızı kart gören oyuncular bu maçta oynayamayacak.

supernatural_55

offfff şu ipnelere bi koysak ne bomba olcak 18 puana da çıkcaz kesin çıkar gözüyle bakılan denizliyle puan farkı da 3e inmiş olcak.ah şu maçı bi çevirsek.....

oguz_5528

Çok ilginç bir durum Hüseyin Kalpar nasıl bir strateji uygulayacak bilmiyorum ama beraberlik bile iyi olur diyorum

adige73

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 01 November 2010, 01:07:55
Çok ilginç bir durum Hüseyin Kalpar nasıl bir strateji uygulayacak bilmiyorum ama beraberlik bile iyi olur diyorum

niçin beraberlik iyi olsun ki ilk 6 gibi bir hedefimiz varsa bu yolda bize rakşp olamayacak takımları mutlaka yenmeliyiz özellikle de sahamızdaki maçlarda