Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

King1965

Şiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 

1

2

3

Süper lige süper lige süper lige , süper lige  süper lige , süper lige  süper lige  Samsunspor !!!

samsunum

kabacevizli55

eLLis

Bizde bilet maç günü maçtan önce 1 2 saatte alınıyo mağazalarda satılan biletlere aldırış etmememk gerekir. Şu 2 maçtaki 6 puana bakar herşey o zaman bileti şimdiden düşünür herkez.

celebi

Alıntı yapılan: kaan - 10 September 2010, 12:23:04
Ben bu maç geçen seneki hacettepe maçındaki kadar taraftarımız olacağını düşünüyorum.Maratonun çoğu dolacaktır.

red_white

facebook Şirinler sayfasında kale arkasında 400 kişilik yer kaldığı yazıyor full çekme ihtimalimiz var gibi

mehmet yılmaz

Maç ters bir gün ve saatte olmasına rağmen kalabalık olacağı kanısındayım. İlk golü erken bulursak farklı kazanabiliriz; 0-0 devam ettikçe bizim için risk demektir. Üç puana çok inanıyorum, kazanacağız inşallah...

germencisse

Normal şartlarda almamız gereken bir maç güle oynaya sahaya çıkmamız lazım ama burası bank asya her şey oluyor burda

babasamsunlu

Cenk yazar artık..Bir tanede Hakan atacak gibi geliyor bana..Bide Agbetu.. 4. yü ve 5.ciyi kim atar bilemem ama :):)

berusa55

ahmetsefa55

ya şu macı ne kadar uzun zamandır beklıyorum gozluyorum ınsallah umdugumuz gıbı guzel bı oyunla farklı kazanırız zaten kartal macı deplasman sayılmaz sonra da pespese 2 mac ıcerde ordan gelebılecek 4 yada  6 puanla bırden sehır ve takım ınanılmaz bır havaya gırebılır en azından onumuzdekı bu 4 mactan 9-10 puan cıkarabılırsek cok ıyı olacak cok krıtık bır donemecteyız bence

germencisse

Yeşilyurttada stand kurulmuştu bilet satışı gerçekleşiyor..

kalptenþimþek

kim atarsa atsın, yeter ki bu maçı kazansın takım..Tribünlerin görselliği ve alınacak üç puan ilerleyen haftalar için takıma zımba gibi bir ivme kazandırır..

Eray55

samsunsporumuz iyi başladı lige özellikle yabancı transferlerin katkılarıyla ama bu maçta cenk atacktr golünü 2 direk yeter daa.)

Burak