Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

celebi

rahat olun kardeşim gönderin biz size sağ sağlim emanet ederiz Allahın  ziniyle

sadece55

Çelebi abi ondan şüphemiz yok bakarsın belki bizde bir deplase süprizi yaparız):

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 08 September 2010, 16:12:02
Maçın hakemi Serkan Koçak.
Çankırı bölgesinden.
Yönettiği maçlarda Bucaspor'a iç sahada 3-0 mağlup olmuşuz.

ben şu anda çankırıdayım isteğniz var mı hakemle ilgil

nomak55

Ben o maçı hatırlıyorum iyi bi maç yönetmişti, kırmızı karrt ve penaltı konusunda haklıydı

CeLiL_55

Serkan

Sanırım Facebook'daki Samsunspor sayfasının admini burayı takip ediyor acaba maç gününe kadar aralıklarla Formasız geliceklerin Kırmızı yada beyaz renk'de giyinmelerini önerebilir mi ?

Samsun55ramazaN

Maci hangi kanal veriyor ?

saygilar ve Arefe Gününüz mübarek olsun !

alperen

SAMSUNLU ORUMA 55

maçımız pazartesi günü 20.00 de mi yoksa 21.00 maç kaçta spor 55 programında 21.00 da dedi atilla cebeci.......

oguz_5528

Mersin son maçında bence pek de iyi oynamadıı..Tavşanlının son vuruşlardaki beceriksizliğinden dolayı 3 puanı aldılar.ilerde şehmuzu kilitlersek tamamdır iş.

berusa55

Saat 20'de...
Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 09 September 2010, 15:15:11
maçımız pazartesi günü 20.00 de mi yoksa 21.00 maç kaçta spor 55 programında 21.00 da dedi atilla cebeci.......

TFF'ye göre maç saatimiz:

cembaba

Biletimi aldım bugün bende Met's spor'dan aldım. İlk bileti sen aldın dediler. Koçanı bile açılmamış :( İlgi yine az mı olacak ne :(

sercan5592

bazı gazetlerde kapıs kapıs gıdıyo bıletler felan dıyodu :S

vanlioglu

özellikle alt lige düştüğümüzden beri herkesde maça 10dk kala bile olsa bilet alınır ve stada girilir bilinci oluştuğu için biletlerin şimdiden  alınmaması gayet normal bence ama bu maç baya dolu olacağına inanıyorum kime sorsam maça gidicem diyor.

havzalı55