Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

berusa55

Lider olmak   :-\ :-\ Bank Asya'da göremediğimiz bir yer. İnşallah bu sene orda bitiririz ligi...

babasamsunlu

3. hafta lider olmamızın bir tek artısı var, o da şehri uyandırmak..Onun dışında lig sonunda lider olamadıktan sonra her hangi bir artısı olmaz..

Yinede heyacan heyecandır tabi :)

lucarelli

Sezon başında liderliği almak bir de takımı daha iyi motive edebilir.

furkan5534

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 07 September 2010, 15:39:12
inş denizli 0 rize 0  olur maç sonucu
samsunspor  3 Mersin İdman Yurdu 1
3.hafta puan durumu
1.SAMSUNSPOR
2.VS
3.VS

İnşallahhhhhh inşallahh heyecanla bekliyoruzz

ahmetsefa55

liderliği götürmek zordur biz sezon sonuna kadar kovalayanolalım sonunda şampiyon olalım

brigand

büyük Samsunspor camiasına yakışacak olan mersini  19 Mayıs'a gömmek olacaktır. sağa sola haddini, çapını bilmeden konuşanlara haddini bildirmek, büyük takımın kim olduğunu göstermek olacaktır

babasamsunlu

şunlara bi 4-sıfır koyalım başka bi şey isemiyorum..
küfüre gelince..kimse  orhana sövmeme engel olmaz..
bir tek kalpar..o da maçta oynatmazsa :)

KareAs55

Bu maçda gol patlaması bekliyorum  nedense içimden

3-2 kazanıcaz geçiyor :)

babasamsunlu

bu arada sevgili kardeşim Yaşardoğu çok önemli bir hatırlatma yaptı..

Elbette Kereme sövmek için bu taraftarın oldukça fazla nedeni var..Ve ben hepinizin yeri gayettende bi güzel giydirecem.. ;) ;)

lucarelli

08 September 2010, 09:29:41 #129 Son düzenlenme: 08 September 2010, 09:31:21 lucarelli
Alıntı yapılan: babasamsunlu - 07 September 2010, 23:43:47
bu arada sevgili kardeşim Yaşardoğu çok önemli bir hatırlatma yaptı..

Elbette Kereme sövmek için bu taraftarın oldukça fazla nedeni var..Ve ben hepinizin yeri gayettende bi güzel giydirecem.. ;) ;)

Ben Samsunda olmadığım için maça gidemeyeceğim, Rica etsem benim için de biraz hatır sorabilir misin Kerem'e?

Bir de bildiğim kadarıyla belirli bir süreden az (1 dakikadan az olabilir) koro halinde küfüre ve münferit küfürlere ceza gelmiyor. Ama bu federasyonun sağı solu belli olmaz.

babasamsunlu

:):) Ben tek başına bir koro kadar ses çıkarabiliyorum Allahın izniyle..Emin ol çok net duyabilecektir :):)

nomak55

pek kolları sıyırıp şak şak sesleriyle statı inletsek onada anons varmı mesela kerem kerem şak şak şak diye :D nasıl olur

FaTiH_HaN

08 September 2010, 14:51:43 #132 Son düzenlenme: 08 September 2010, 14:53:55 fatih_han55
Alıntı
Biletlere yoğun ilgi

Bank Asya Birinci Ligi'nde iki haftada 4 puan toplayarak taraftarlarına büyük sevinç yaşatan Samsunspor'un 13 Eylül Pazartesi akşamı oynayacağı Mersin İdman Yurdu maçı biletlerinin satışa çıkarılmasıyla birlikte taraftarlar, adeta biletlere hücüm ettiler
Samsunspor'un 13 Eylül Pazartesi günü ligin üçüncü haftasında kendi sahasında Mersin İdmanyurduspor ile oynayacağı maçın bilet fiyatları açıklandı. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda saat 20:00'de başlayacak olan karşılaşmanın bilet fiyatlarının son derece uygun olması dikkat çekti. Buna göre; Kale Arkası 5 TL, Maraton Tribünü 10 TL, Numaralı Tribün 10 TL ve VIP 50 TL olarak belirlendi. Samsunspor tarafından taraftarların rahat bir şekilde temin edebilmeleri için şehrin belirli yerlerinde de bilet satış noktaları belirledi.

SATIŞ NOKTALARI
Yeşilyurt AVM(Giriş katı), Koçlar Giyim( Mecidiye Caddesi), Metro Turizm(56'lar ve Cumhuriyet Meydanı), Florya Kasabı(Cengiz Topel ve Saathane Meydanı), Met's Spor Giyim (Gazi Caddesi, Carrefour Market yanı), Asal Petrol(Opet Petrol, Atakum), Temiz Petrol(Shell Petrol, Kirazlık), Aka Kırtasiye(İstiklal Caddesi, Tülay Başaran A.L.Karşısı), Araboğlu A.Ş(Gazi Caddesi, Eski Tekel Sigara Fab. Karşısı), Vodafone Kurumsal( Adalet Mahallesi), Avea Çiftlik şb. (İstiklal Caddesi), Elif Kuyumcu(Subaşı Meydanı, durak karşısı), Oktay Unlu Mamul (Atakum, Medical Park Hast.Karşısı)

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=45832%EF%BB%BF

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: nomak55 - 08 September 2010, 10:45:29
pek kolları sıyırıp şak şak sesleriyle statı inletsek onada anons varmı mesela kerem kerem şak şak şak diye :D nasıl olur

tum maraton tribunu bunu yaptigimizi gozumun onune getirdim  :D ;D super olur bunu yapmaliyiz  ;D

sadece55

Bu maçı da alırsak iyice havaya gireriz..Bu maçta özellikle sopalı bayraklar iyi bir hava oluşturacaktır..Biz burdan 3 puanla takımı Grup İstanbul55'e emanet ederiz onlarda 3 puanla geri gönderirler inşallah:)