Bir bu eksikti ! tese club

Başlatan Sercan, 12 August 2010, 14:43:08

« önceki - sonraki »

kaptan 55

berusa55

AKS da canlı yayın aracını kurmuştur oraya çoktan!

Gorkem

bu şehrin sadece tek bir rengi  var oda KIRMIZI-BEYAZ rum bayrağı bordomaviyi istemiyoruz

kaptan 55

bilin bakalım açılış için hangi gazete haber yapmış..

babasamsunlu

Şimdi biz kendimizi ne akdar yırtarsak yırtalım,senin belediye başkanın bile böyle bir açılışa katılıyorsa bu işinin önüne geçemeyiz..

Tek bir şartla bunlar yok olurlar,oda başarı ile..Boşverin..Sıkmayın canınızı.Zaten kalpar yeterince sıkıyor..bu ve buna benzer konularda takım başarısı olmadıktan sonra biz meydanda kendimizi de yaksak bi sonuç çıkmayacak.. :( :( :(

Ha yakmakla çıkacaksa eğer,Vatan abiyi yakalım..O Samsunspor için herbir şeyini feda eder :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 18 October 2010, 11:36:06
bilin bakalım açılış için hangi gazete haber yapmış..

ben bugün halk ve haber aldım, her ikisinde de bu rezaletle ilgili bir haber yoktu. sana kim demişse, yanlış demiş bence.

King Of The North

pazar günü çiftlik ve civarında dolanırken kendimi trabzonda sandım, şehrin iyice çivisi çıkmış, bir an önce süper lige uzanıp bunları bertaraf etmemiz lazım..

kaptan 55

18 October 2010, 15:39:24 #112 Son düzenlenme: 18 October 2010, 15:45:47 kaptan 55
Alıntı yapılan: samsuni - 18 October 2010, 14:26:35
ben bugün halk ve haber aldım, her ikisinde de bu rezaletle ilgili bir haber yoktu. sana kim demişse, yanlış demiş bence.

kulakdan dolma hiç bir bilgiyle bu güne dek bir yazı yazmadım mehmedim.16.10.2010 tarihli haber gazetesini bulabilirsen bir daha bak istersen.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 18 October 2010, 15:39:24
kulakdan dolma hiç bir bilgiyle bu güne dek bir yazı yazmadım mehmedim.16.10.2010 tarihli haber gazetesini bulabilirsen bir daha bak istersen.

açılışı duyurmuş demek ki, ben de bugün özellikle taradım ama bulamadım. bir şekilde haber yapmışlar yani. yakışır...  >:(

kaptan 55

ben şaşırmadım,zaten bekliyordum.sözde yerel gazete haber reklamı kaçırmamış.

poseidon

artık fenerıumu ts club ı samsunda gordukce utanıyorum. tek kelımeyle yazıklar olsun bize. bizim gibi samsun taraftarına. bir bursa bir eskişehir olamadık. bizim böle vurdumduymazlıgımız devam ederse subelerini de arttırırlar burada. 

cembaba

Alıntı yapılan: poseidon - 20 October 2010, 17:09:42
artık fenerıumu ts club ı samsunda gordukce utanıyorum. tek kelımeyle yazıklar olsun bize. bizim gibi samsun taraftarına. bir bursa bir eskişehir olamadık. bizim böle vurdumduymazlıgımız devam ederse subelerini de arttırırlar burada. 

Aynen şu eskişehir'den nefret ederim ama helal olsun adamlara... Bir tane yok 4 küçük takımın storesinden

kabacevizli55

20 October 2010, 17:21:28 #117 Son düzenlenme: 20 October 2010, 21:13:00 samsuni
evet eskişehirde onların storeleri yok bi ara fener açtı ama sonra kapattılar maddi sebebler felan dediler ama benim arkdaş vardı eskişehirli her gün sabaha karşı cam çerceve indiiroz diyodu ondan dolayıda kapatmış olabilirler.
Alıntı yapılan: poseidon - 20 October 2010, 17:09:42

bursada  8taşın bile ürünleri satılıyo bursada her yerde var ama bursa nüfus olarak çok büyük ve türkiyenin 4.büyük şehri bunların açılmasına texas da karşı çıkamazdı
bana tsenin açması çok koydu adiler

Burak

Şehir büyüdükçe böyle şeylerle baş etmek mümkün olmuyor. trabzonda bizim kadar büyük olsa kaçınılmaz diğer takımların taraftarı olması. Samsun nüfusunun çoğu samsunlu değil ama trabzonda bu oran muhtemelen daha fazladır. şehir nüfusunun büyük kısmı trabzonludur çünkü bizim kadar göç almaz. Karadeniz'in istanbuluyuz bizde bir nevi. Bana mesela sigorta girişleri için sürekli kimlikler geliyor 10 kütükten belki biri Samsun'dan çıkıyor. Dersane öğretmenlerinin bile doğum yerleri kütükleri samsun değil. Ne bursa ne izmir ne başka büyük şehirler baş edebilir böyle durumlarla

erkutdem55

Biz bu hallerde olmasaydık görürdüm ben o ts klubü.10 sene önce de göç alıyoduk,formayı bırak trabzonsporluyum demeye korkarlardı insanlar.şehrin kozmopolitliğiyle ilgisi yok durumun,eskiden çok daha fazla hatta karadenizdeki açık ara tek göç alan şehirdik ama herkes geleni de buralısı da samsunsporu tutardı.Sadece meydanı boş buldular o kadar,gerisi hikaye.