Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

CeLL-O

İnternetten izleme imkanımız var mı 02:10 daki maç tekrarını ?

MeL_55

MeL_55

Alıntı yapılan: CeLL-O - 22 August 2010, 01:56:16
Çok teşekkürler Mel.

Rica ederim.
2:10 diyorlar ama daha Hamburg-Schalke maci 75 dk.
15-20 dakika gecikmeli basliyacak galiba.
Sahurdan dolayi 2. yariyi izlemek zor olcak.
Yarin saat 10.00da yine tekrari var.

oguz_5528

Maç özetini anlatmaya gerek varsa başlık şanssızlık olmalı yüzde yüz kazanacağımız bir maçtı ama olmadı sağlık olsun diyorum bu takıma karşı oynanan mücadelede takımımıza eleştri yapmak ne derece doğru bilinemez ama oyuncuların performanslarına baktığımızda Adem'e hayran kaldım hiç kuşkusuz sahanın yıldızıydı,Kenan'ın da artık süresi doldu bence artık çok yavaş olduğunu gösteriyor.Turgay iyidi ama Ben takımda defansı zayıf görüyorum onun defansta yer almasını istiyorum.Hakan bayraktarın ileriye top taşıyacağını kanatları görerek açarak oynayacağını düşündüm ama olmadı.Zenci ikimizlerimizden Agbetu biraz zayıf kaldı sanki zamana ihtiyacı war.Ayrıca agbetu Hocanın elini sıkmadı oyundan çıkınca bilmem fark ettiniz mi..Zenke bence çok iyiydii Birebirde çok iyiydi ama son vuruşlarda çok kötü..Cenkle aynı topa koştu ve cenke bıraksaydı gol olabilirdi o posizyon felaketti..Daha ilk hafta inşallah daha iyi olacaz.Orhan ilk yarı iyiydi ama sonra bozuldu.Hele o son dakikalarda uyuşuk hareketleri çileden çıkardı bizi.
iNşallah daha iyi olacaz  

Mert

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 22 August 2010, 02:01:03
Ayrıca agbetu Hocanın elini sıkmadı oyundan çıkınca bilmem fark ettiniz mi..

Özellikle ben de izledim oyundan çıkarken biraz sitem etmiş görüntüsü vardı çünkü ama elini uzattı hocaya sıktı yani elini.

delacoste

Takim süperdi bence.gercekden umut veriyor takimimiz.iki sitemim var yanlizca.
1. saha berbatdi bu ne ya bizim köydeki tarla daha düzgün.
2. spiker mac basinda samsun stadi icin 12 bin küsür dedi farkindaysaniz.cok büyük bi yanlis bence

5trawberry

Hücum hattımızda sorun yok.
Savaş biraz sıkıntılı, ama Cenk'in 11'e girecek olmasıyla sorun kalmayacak.
Agbetu belki isteneni veremedi, ama çok can yakacak. Çünkü Zenke'den daha sağlam ve diri oyuncu. Zamana ihtiyacı olacak.
Zenke'ye zaten söz söylesek, dilsiz kalırız mazallah.
Nazar değmesin.
Tek sorun şu, ileri 3lü tam anlamda hücum oyuncusu olduğu için, ofans anlamında yardımcı olamıyorlar.
Ortasaha 3 kişi kalıyor ve fazla defansif özelliği olmayan Murat Yıldırım dışında sayı 2ye düşüyor ve ortasaha boşluklar oluşuyor.
Akhisar, kötü takım.
Fakat 16 takım daha var maç yapacak, ve kat kat iyi olacaklar Akhisar'dan.

Turuncu

Bizim takım bana güven verdi.Geçen seneye göre daha fazla koşuyoruz ve mücadele ediyoruz.Bugün çok şansızdık direkten dönen toplar zenkenin kaçırdıkları inşallah altayı yenip bir seri yakalarız.

sadece55

trt bir daha samsun maçını vermicekmiş...Akan abinin orhannnnnnnnnnnnnnnn diye bağırmaları bayağı tepki almış rtükten :)

Lusage

Abii Zenke Hayvan Yaaa :D 2 kere zoom yaptı. Ben adamdan korktum valla  .:.:.

cgr

sadece55

brigand

üzerine katarak gidersek umutlu. ama oldugumuz yerde sayarsak akhisarla komşu oluruz puan tablosunda