Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Çok iyi takımımız var izlerken zevk almamak elde değil maçı tv den izleyenlerde bunun farkına varmıştır , bir kaç hafta daha sabır sonra bizi tutana aşk olsun..
Galip gelsek çok güzel olacaktı ama olmadı inşallah Altay'ı yener 3 puanla tanışırız.

furkan5534

kaleye 19 tane şut gönderdik 1 tanesi girmedi  :( :( ama muhteşemdik ozellıkle zenke harıka ustu adam resmen tanker  :) :) ins hersey cok guzel olcak 8) 8)

berusa55

Evet arkadaşlar sakın karamsar olmayın! bu takım gelecek haftalar çok çok daha iyi olacaktır bu ışığı gördük.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: alperen_55 - 21 August 2010, 23:34:39
Yeni dediğimiz takımda ilk onbirde hakan zenke ve agbetu var.diğerleri?

yeni bir sezon bir çok oyuncumuz geçtiğimiz sezonda takımda yer almış olsa bile 3 ay gibi bir zaman geçmiş aradan adaptasyon yeni katılanların takıma uyum süreci ve eski oyuncularla kaynaşma süreci bunların hepsi bir bütün olduğunda takım kendini bulacaktır..

Tufan

dk 35-40 civarı yaptığımız tek paslar bana oldukça umut verdi. ya Akhisar çok güçsüzdü yada bizim takımın ortasahası taş gibi.
bugün gol atamadık ama futbol adına herşeyi yaptık. tek beğenmediğim şey hocanın ORHAN inadı.
zeminimiz berbat şuanki haliyle yağmur falan yağınca olucakları düsünemiyorum.

Lusage

Ahmet'e neredeyse hiç iş düşmedi. Sırtı yere gelmedi.
Ersin ve Adem yine kalitelerini gösterdiler.
Kenan özellikle ilk yarı bir kaç pozisyonda deyim yerindeyse sıçtı ama takım arkadaşları onun açığını iyi kapattılar.
Orrrhhhhaaaannnn!!!! >:( >:( >:(
Murat Yıldırım süper ötesi. Top sıkıştığı anlarda kalitesini göstermekten çekinmedi. Sezona harika bir başlangıç yaptı.
Hakan Bayraktar'ı maalesef beğenmedim. Çekinerek oynamayıp biraz daha sorumluluk almalı.
Turgay defansif olarak harikaydı. Ama her zaman ki gibi iş ofansa gelince vasatı aşamadı.
Agbetu iyi gibiydi. Biraz daha dikkatli olmalı.
Savaş bildiğimiz Savaş. Yapmaması gerekenleri yapan ama yapması gerekenleri yapmayan bir oyuncu.
Zenke için kelimeler sayfalar yetmez. En büyük transferimiz o. Ne zaman ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Çok kolay adam geçiyor. Yıkılmıyor. Eksik 2 yanı. Bitiriciliğinin pek olmaması ve havadan gelen topları sürekli olarak göğüs kontrol yada sektirerek adam geçme yönünde kullanması.
Cenk işini yapmaya çalışıyordu. Daha tam anlamıyla hazır olmadığı kesin. Ama onun adı Cenk İşler. Fırsat bulursa affetmez.

Takım olarak oyun gayet yeterliydi. Kimisi şunu diyebilir. Akhisar oynayamadı. Evet oynayamadı ama biz oynatmadık. Rakip sahada ki taçları rahat kullandırma şansı vermedik. Ortasahada pas yapmalarına izin vermedik. Tek eksiğimiz goldü. 2 şutumuz direkten döndü ama bu ileriki haftalarda da gol yapamayacağımızı göstermez.

Artık bizde bu yarışta varız diyebiliriz.

havzalı55

Samsunsporu yıllar sonra böyle keyifli izledim bi yerimde oturmadım müthiş oynadık ama futbolda olmazsa olmaz olmadı ve golu atamadık şundan kesinlikle eminim bu takım bu futbolla kesin Şampiyon ;) dünkü adana mersın maçında boyle bir oyun yoktu

eLLis

Akhisar inanılmaz güçsüz bir takım bu maç takım için iyi bir ölçüt değil ama takımda kötü değil ilk 6 yı zorlarız bu sene.

55.hakan

Tek değişmeyen yer defansımız...Defans elemanları yeni transferlerle doldurulmalı bence...Yoksa eski tas eski hamam gol yemeye devam ederiz...Defans mutlaka değişmeli...Bu maçı göz önünde bulundurmamak lazım...

Jnr.Serkan

Tufan

lonely5534

Zemin çok berbat pas alışverişini ve son vuruşları çok etkiledi.Ben bu beraberlikle sahanın azizliğine uğradığımızı düşünüyorum...

Lusage

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 22 August 2010, 00:06:48
Kenan ve Orhanla yürümez bu iş

Kenan ve Orhan zaten oynamayacak. Alparslan hazır olmadığından Orhan oynadı. Kenan da Ortasahaya Anıl'ın katılmasıyla yerini Turgay'a bırakacaktır.

lonely5534

Lig tatile girince yönetim parsızlıktan patates yetiştirmeye kalkmış galiba ;D

asoydass

takım iyi bitirici vuruşu yapamadık cenk form tutunca durdurulması zor bi takım olcaz