Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Takimdan ben sahsen oldukca ümitlendim.
Kaliteli takim olmus hele bi kac hafta sonra tam otursun daha iyi oluruz.
Rakip ya cok zayifdi yada biz zayiflatdik.

Arkadaslara katiliyorum en kötü ihtimal Play Off.

Gecen seneye oranla cok farkli olmusuz galibiyeti golü isteyen Takimiz.
Helal olsun devam böyle

CeLL-O

berusa55

İnsan en çok da neye üzülüyor biliyor musunuz; Akhisar gibi sümsük bir takım karşısında tek kale oynayıp da iki puan kaybetmeye yanıyorsun. Tabiki ligde puan kayıpları olacak ama bu kayıp daha ligin ilk maçında hem de kendi sahamızda bu takım karşısında olmamalıydı. Bu can sıkıyor...

FaTiH_HaN

adamlar 11 kisi kapandi kalemize 1 defa bile olsa gelemedi kapanan takimlari zaten zor aciyoruz bide yakaladigimiz pozisyonlari da kacirinca sansimizi yitirdik. Bence en zor maclarimizdan birini oynadik bize karsi hicbir takim bu kadar kapanmamisti bize karsi gol atmak isteyen rakiplere karsi cok kolay gol buluruz bence altay maci akhisar macindan zorluk derecesi bakimindan daha kolay gececek.

b.cekmecelizirzoplar

deblasmanda altayı yenersek bu takım rayına oturur artık içerde kimse bizden 1 puan dahi alamaz. istanbuldan maça giden gruptaki arkadaşların yüreklerine saglık o pankartın arkasında olmak HER YERDEYİZ demek yürek ister bu sefer siz oldunuz bir daki sefer biz yada başkası önemli olan o pankartın samsunsporumuzun oldugu her yerde dalgalanmasi.

AntZ

apocan

HER ŞEY ÇOK GÜZELDE BU KAOCA TAKIMA BU SAHA ZEMİNİ HİÇ YAKIŞIYOMU YENİ YÖNETİMİN ACABA HİÇMİ YOLU DÜŞMEDİ ORALAR ÜÇ AY BOYUNCA HİÇMİ FARKETMEDİLER YAZIK SAMSUNSPORA EĞER ZEMİN DÜZGÜN OLSAYDI EN AZ BEŞ GOL ATMIŞTIK

samsun155

germencisse

Geçtiğimiz sezona göre takımımızda bir varyasyon değişkikliği hemen göze çarpıyor zaten..sene boyuncada hücüm yönünde sıkıntı çekmeyeceklerine inanıyorum..henüz daha il maçımızdı her ne kadar rakip zayıf olsada biz sinirlensekte kötü bir futbol ile 2 puanı bırakmadık..

Yalnız şunuda belirteyimki savunma ya acil olaraktan takiye yapılması şart..Dikkat ettiyseniz hava toplarında oldukça zayıftık..ersin ve kenan alternatif olarak yedek olabilirler iyide olur ancak 2 tane iyi stoper bence şart..

Sağ bekimiz adem zaten sezon bittiği gibi eksiklerini kapatıcağını bildirmişti..sözde de kalmamış hakikatten kaptmış eksiklerini..

Sol bekimiz orhan yine geldiği güne oranla belli bir çıtaya yükseltmişti grafiğini ama..her sene oynaığı temponun üstüne koyması gerektiğini unutmuş olmalı ki sol bekte çok vasatt bir performans sergiledi..

Maçta ön liberomuydu,sol kanatmıydı,oyun kurucumuydu her işi yaptı aslında kaptan turay performansını maç sonuna kadar üst seviyede tutan turgay takımımızın en iyi lerindendi,gerek savunmaya yardım etti,gerek hücüma çıkarttı maçın dinamosudu belkide..

Orta alanın ortasında Hakan Bayrakta misyonunu tamamalamış,ülkemizin sayılı külüplerinde forma giymiş bir oyunucu oldğunu herkes biliyor.biz belkide backround'una aldanarak daha fala şey bekledik belkide hakandan ama karşılaşmada vasat bir oyun ortaya koydu..ilerleyen haftalarda kendini daha fazla ön plana çıkaracağıına inanıyorum..

Murat yine her zamnki murattı aldı,verdi,sakladı,hücüma çıkıtı,savunmaya yardım etti yine çok çalışkandı maçın bellkide en iyisiydi..

Gelelim herkesin beklidiği şu iki kara belaya Zenke ve Agbetu geldikleri gibi farkılılıklarını hemen ortaya koydular zaten,verdikleri paslar ve bir okadarda bekledikleri paslar..Agbetu çizgide ters kanatta daha çok görev yaptığı için yapmak istediği ortalar hep sol ayağına geldii için  haliyle etkili olamadı..ama kontralarda ne kadar etkili olduğunu bir kere daha gösterdi..zenke iri fiziği ile bize vucut açısından rakip savunmlara taş çıkaracak bir izlenim verdi.aklını ve hıznı aynı anda kullanana zenke ne kadar istesede bir türlü neticeye varamadı..ama kumaşlarını belli ettiler gol atamaslarda,asist yapamasalarda ileriki haftalar işimize çok yarayacaklar...

Ve sonradan oyuna dahil olanlar sinan,cenk,anıl üçüde oyuna girince sırıtmadı zaten cenkin takıma gelmesi o formayı giymesi bile taraftarı ayağa kaldırdı..zeten cenkin idman eksikliğinin olduğu belliydi.anıl kartepede idmanlarda hocamızın güvendiği oyuncular arasında gösteriliyordu..hakikatten boş bir oyuncu değilmiş bunu gösterdi oynadığı süreçte..oyunda kaldığı dakikalrada hücümda aktifde bir rol oynadı..

Sinan ise kartepenin hırslı oyuncularından dendi kimse tanımıyordu yorum yapamdaık.ama dün oyunua girdiğinde kanatta topları sakladı heyecandan olsa gerek isabetli orta yapamadı ki bu ona ileriki haftalar için umarım cesaret verir..

Evet takımımızın dün akşam oynanan maçta ki analizini ben böyle değerlendirdim..

Melih kopuz(germencisse)

city ultras

ilerde bu iki puan icin aglarsak hic sasirmayin.
zenke bomba bir transfer.

King1965

22 August 2010, 11:19:00 #580 Son düzenlenme: 22 August 2010, 11:21:07 Gurbetci-Samsunsporlular
http://www.dailymotion.com/video/xeiysf

karsılıklı sımsekler vıdeosu

55.hakan

Zenke ilk yarı hiç yoktu,hep sol kanattan Agbetu getirdi topları o da ceza alanında pas verecek adam bulamadı..Akhisar 9 kişi kapanınca karambol golüne kaldık o da olmayınca berabere bitti.Altay maçında çok gol pozisyonu buluruz...

çarşambalı-55

Madem zemin kötü rakipte kapanıyor Her duran topu dağlara taşlara attık arkadaş Şu takımda duran toplara adam gibi vuracak biri yokmu

GençKozluklu

Arkadaşlar böyle kaza maçları olabilir.Hemen olumsuz düşünmeyelim. NE kadar çok beklemediğimiz puanlar kaybedip klazanacağız. Takım oldukça iyi geçmiş yıllara göre.

Haftaya bu takım İzmir'ded galip gelir. İlk hafta maçları rakip ne olusrsa olsun hep zor ve zürprizlere gebe olmuştur. Önümüzdeki haftalardaCenk ve Zenke gol yollarında uyum sağlayınca çokça gol atacaklardır.

Bu yıl bizim yılımız olacak.

Mert

Alıntı yapılan: çarşambalı-55 - 22 August 2010, 11:50:29
Madem zemin kötü rakipte kapanıyor Her duran topu dağlara taşlara attık arkadaş Şu takımda duran toplara adam gibi vuracak biri yokmu

Var aslında ama adını söylemeye dilim dönmüyor  :-\