Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

celebi

radikal-fma

federasyona baş vuralım stadı bakıma alalım stda hazır olan kadar deplasmanda oynayalım  yoksa bize bu zemin çok pahalıya patlar. maç gelince anıl banko oynamalı bu takımda Agbetu 90 dakikalık adm değil bide keşke Peter Pavliki göndermese idik. AYrıca Akhisar bile adidas giyiyor bizim forma çok kalitesiz

Sempatik Bengülü

bu akşam bu maç en az 2-0 bitmeliydi çok gol kaçırdık sonuç bu olmamalıydı

AntZ

3 maçın 3 ü de berabere bitti, ilk hafta olur böyle şeyler, şanssızlığımız Akhisarla evimizde oynamamızdı. Adamlar kapanmaya gelmiş, maç Akhisarda olsa en az 3-4 tane atardık.  Kadronun oturmadığını düşünürsekte oyunu çok beğendim. 3 puan olsa çok iyiydi ama sağlık olsun. Çok iyi takım olmuşuz  ;)

Kadir ÇELEBİ

Savaş'ın geçtiğimiz sezondan üzerine bu yorum için erken olsada birşey katmadığını gördük anıl iyi sinyal verdi zenke ve agbetu için burada çok olumlu şeyler duyacağız eminim murat için söylenmesi gereken bence hiçbirşey yok kaldığı yerden devam ediyor bu takım daha iyi anlaşmaya başladığında durdurulamaz bir takım olacak bu yöndeki inancım tam.

55.hakan

ben ilerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum Cenk'le 11'de başlamalı..Anıl'ın ara pası süperdi Cenk'e çok ara pası atar bu Anıl...Akhisar çok kapandı her takım böyle olmaz...Beyler kapanmayan takımlara bu takım çok iş yapar.Allah nazarlardan saklasın...

KotuCocuk55

Röpörtajları yapan adam da manisalı emre denen futbolcuyu ezdi rağmen..

Sana söz vermiştim,oyuna girersen röpörtaja alcam ne yaa!

Seni televizyona çıkaracam gibi  :D  :D  :D

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: Sempatik Bengülü - 21 August 2010, 23:00:37
bu akşam bu maç en az 2-0 bitmeliydi çok gol kaçırdık sonuç bu olmamalıydı

haklısın ama daha yeni bir takımız sansızlıklara şahit olduk hep beraber şevkimiz kırılmasın onun için hep beraber söylüyoruz eşlik edin lütfen.. :)

Kadir ÇELEBİ

isyan

olsun ya, skor iyi degildi belki ama oynanan futbol 1.Hafta´ya ragmen gayet iyiydi... Gecen Sene Karabük´te 1 Puan´la basladi sonra Ligi alip götürdü =)=) Bize karsi evde cogu Takim kapanir Deplasmanda ama cok puan toplariz bu oyunla

sunbeam

Böyle takimlara deplasmanda ezip geceriz. Tabi özellikle Zenke son vuruslarda biraz daha etkili olmali. Üstün oynadik, ve galibiyeti hak etmistik, ama sans yardim etmedi. Ama su da bi gercekki Akhisar bu ligde pek is göremez. Yani baska takimlara karsi bu kadar bol pozisyon bulunmaz.

55.hakan

Akhisar kapandı,kapanmayan bir takım olsa kaleciyle karşı karşıya daha çok kalabilirdik.Ben forvet hattından ümitliyim ancak Akhisar bizim kaleye pek gelemediği için defansımızı pek hataya zorlamadı o yüzden defansta Ersin'in yanına Kenan'ın yerine daha hızlı bir adam şart diye düşünüyorum...Her takım Akhisar gibi olmaz...

berusa55

Olmadı arkadaşlar. Tek kale oynadığımız bir maçı tek golle de olsa süslemeli ve iyi bir başlangıç yapmalıydık ama olmadı malesef... :(

celebi

alperen_55

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 21 August 2010, 23:03:08
haklısın ama daha yeni bir takımız sansızlıklara şahit olduk hep beraber şevkimiz kırılmasın onun için hep beraber söylüyoruz eşlik edin lütfen.. :)
Yeni dediğimiz takımda ilk onbirde hakan zenke ve agbetu var.diğerleri?