Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

ender

arkadaslar malasef cepten internete baglandim oyle takip edebiliyorum.rusyadayim ve evden baska bir sehre gitmek zorunda kaldim bugun.nasil gidiyor mac.arasira yazarsaniz cok sevinirim.

sunbeam

cembaba

link yok trt-3 de izleyebilirsiniz...Şu an takımımız iyi oynuyor. Şutlarda 10'a 1'lik üstünlüğümüz var. Ayrıca bir tane de çataldan dönen topumuz. Hakan bayraktar çok iyi. Cenk'e ihtiyacımız var ama çok. Forvet yok takımda.

celebi

valla özlemişiz esasında bu oyunu. o sen e bu sene olsu inşaallah. td de de süreki samsunun güzxel oyunundan bahsediliyor. valla hoşuma gidiyor.

radikal-fma

şampiyonluğa oynacağız diyoruz zemine bak bizim mahallenin  sahasına benziyor biz bu sahada 17 maç götüremeyiz valla ben utandım ne diiim..... oyun hakkında yorum hala duran topları kullanamıyoruz ve son vuruşlarda kötü. transfer yapılacaksa duran top üstadı olsun

55.hakan

bu sene tek rakibimiz zemin çare bulsunlar acilen en azından iyileştirme şart...zenke'yi biraz tutuk buldum...penaltı pozisyonunda kendini yere atmayıp gole gitseydi ya

havzalı55

Sempatik Bengülü

samsunsporumuz gerçekten iyi oynuyor ilk yarının sonlarına doğru kaçan gol beni delirtti  >:( bu arada sahamızda çok kötü yaa

Sol Açık

Saha berbat!
Ama bizim takım Akhisar'dan 3 gömlek üstün. Bizim öyle böyle bir gole ihtiyacımız var. Bu sahada teknik futbol zor, fizikle ezmeye devam edip 1 gol bulmalıyız...

celebi

Sempatik Bengülü

cenk ikinci yarı oyuna giriyor inşallah gol atar

ElbistanLı4655

SamsunSpor Süper Lige Yakışan Bir Futbol Oynuyor.. Ama Agbetu Ve Zenke Çok Topla Oynuyorlar.. Öyle Yapmazlarsa Çok Gol Olur...! Tribünler SamsunSpor'um Benim Çekerken Mükemmeldii... >l< >l< >l<

--------Samsun Gol Samsun Gol SamsunSpor Gol.!!------

cembaba

celebi

celebi