Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

seckin55

Bilet fiyatları açıklandı
[ 20.08.2010 ]

Samsunspor'un sezonu açacağı Akhisar BElediyespor maçı bilet fiyatları açıklandı. Açıklamaya göre: kale arkası 5 TL, maraton ve kapalı tribün10 TL, Vİp tribün ise 50 TL. Bİletlerin bugün itibariyle de satışa çıkacağı belirtildi.

berusa55

20 August 2010, 16:27:33 #361 Son düzenlenme: 20 August 2010, 16:50:37 berusa55
İdeal fiyatlar... Her sene olduğu gibi. Hayırlı olsun.

Bu arada bilginize:

Alıntı"KİMLİK BELGESİ OLMAYAN MAÇA GİREMEYECEK"

Toplantıda yapılan konuşmalarda kimlik belgesi olmayanların müsabakalara giremeyecekleri de dile getirildi. Futbol karşılaşmalarını izlemeye gidecek olanların stada girerken kimlik belgelerini de ibraz etmeleri gerektiği hatırlatılarak aksi halde bileti olsa bile bu kişilerin stadın kapısından içeriye alınmayacakları kaydedild

Kaynak

King1965

Ollivanders

20 August 2010, 17:21:40 #363 Son düzenlenme: 20 August 2010, 17:25:54 Serpico55
Kimlik belgesi tasımamanın zaten bir cezası var maca girememekte ne :D komik

Akyol

Havanı yiyim selim müeyyidesi varmış gakkoşlaa ;D  İlk maç uygulanır ikinci maç fos  ;)

Ollivanders

Alıntı yapılan: Akyol55 - 20 August 2010, 17:25:14
Havanı yiyim selim müeyyidesi varmış gakkoşlaa ;D  İlk maç uygulanır ikinci maç fos  ;)

kızma kardesim tamam degiştirdim ilk aklıma o geldi la :D:D:D

berusa55

Zaten iki saat stada giremiyoruz; üstüne bir de kimlik kontrolü eksikti!  >:(

babasamsunlu

yıkarım o gezegeni..siz iftara gidin ben direkt stada girece.bide geç girerim mazallah :):) 5 de gidecem ben yarın :):)

supernatural_55

tühh yaa keşke adliyeden adli sicil kaydı alsaydım bugün isterler mi ki:))kimlik ne alaka kpss mi lan bu:))

Kaya

kaan

Kayserispor       1 - 0       Kardemir Karabük                  
Konyaspor       1 - 0       Eskişehirspor                
Türkiye - Bank Asya 1. Lig    

Adanaspor       0 - 0       Mersin I.Y.

Maçlar devam ediyor.Adanaspor önemli bir fırsattan yararlanamadı bülent bölükbaşı yine iyi bir sezon çıkaracak ilk yarım saat onu gösterdi.

germencisse

Adana-MİY maçının ilk yarısında iki ekipte vasat bir futbol sergiledi..bu vasat futbol ile adanada efecan ve bülent,MİYde ise Şehmus dikkat çeken isimler oldu..

cembaba

Saatler hemen geçsin. Stad yarın yıkılsın.... Biz gurbettekiler için çok zor olsa da izlemek bile zevk verecek...

atakumlu83

cembaba