Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

berusa55

55.hakan

lucarelli

Flaş haber;

Stada girebilmek için artık her taraftar biletlerle birlikte aşağıdaki belgeleri de ibraz etmek durumundadır;

1-ikametgah belgesi (muhtarlıktan alınacak)
2-vukuatlı nufus örneği (muhtarlıktan alınacak)
3-3 adet son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık (arkası beyaz fon olacak)
4-B tipi Ehliyet
5-Sabıka kaydı (adliyeden alınacak)

berusa55

cem

celebi

Samsunspor - Akhisar Belediyespor

Hasan Önder Yılmaz

Transfer döneminde Hürriyet ve Turgut gibi önemli oyuncularını kaybeden Samsunspor, lige yeni yönetimiyle başlayacak. Bu kayıplara istinaden kadrosuna Agbetu (sivasspor), Zenke (nice), Jonathan (strasbourg), Hakan Bayraktar ve Cenk İşler gibi önemli isimleri dahil eden Karadeniz Ekibi kapasitesi 18.000'e çıkarılmış stad'ında Akhisar'ı ağırlayacak. Akhisar Belediyespor bu sezon Bank Asya 1. lige yükseldi, hazırlık maçlarında galibiyet yüzü göremediler, genellikle berabere kaldılar, tecrübe noksanlığı en büyük dezavantajları olacak. Ben Samsunspor'u galibiyete yakın görüyorum.

Tahmin: 1

hadi bakalım inşaallah

**KaR6**

eLLis

Bu adam ne diyo ya ne hürriyeti ne stad stad bayadır öyle zaten :)

Harun55

Maçi dört gözle izlemek hevesindeyim insallah güzel bir skor ile baslangicimizi yapip herkeze belli ederiz.. :D
Seviyorum seni SAMSUNSPORUM...!:D

3-0 bitse cok güzel..

berusa55

Kaya

Her işe başlarken söylediğimiz gibi süperlig yolundaki yürüyüşümüzün başlangıcı olan bugün için  bismillahirrahmanirrahim..

babasamsunlu

herkese günaydın...
İçim kıpır kıpır...Şampiyonluğu çok özledik..Başarıyı çok özledik..Ve bunca başarısız geçen yıldan sonra hiç bir zaman sevdamızı terketmeyerek başarıyı görmeyi sonuna kadar hakettik..
Allah futbolcularımıza kaza bela sakatlık vermesin..Hep yürekleriyle oynasınlar inşallah..
Artık dipsiz kuyudan çıkıyoruz..
Ölene kadar Samsunluyuz_Samsunsporluyuz...

celebi

Alıntı yapılan: iak5529 - 21 August 2010, 08:37:38
Her işe başlarken söylediğimiz gibi süperlig yolundaki yürüyüşümüzün başlangıcı olan bugün için  bismillahirrahmanirrahim..

fatih55ankara

Alıntı yapılan: iak5529 - 21 August 2010, 08:37:38
Her işe başlarken söylediğimiz gibi süperlig yolundaki yürüyüşümüzün başlangıcı olan bugün için  bismillahirrahmanirrahim..