Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

Dartagnan

Korktgmuz bsimiza gelcek herhalde.cok pis killandm.

supernatural_55

neler görmedik ki biz böyle bişey olursa şaşırmam ama sanmam olacağını o kadar imza idman vs var ortada.unutuyolarmış daha bide:))Allah'ım sen büyüksün neler düşündürtüyolar insana...

Dartagnan

Allah korusun valla dusunemiyorum oyle bir durumu.butun stad sok olur.

KareAs55

Belki jonathan ı bekliyolardır umarım öyledir  :o

berusa55

Jonathan'la hiç alakası olduğunu sanmıyorum. Adamın geleceği belli bile değil kaldı ki şu ana kadar çoktan gelirdi anlaşma olsaydı. Bu hafta olmayacağı net olan bir futbolcu için diğer adamların lisansları bekletilir mi? Yarın göreceğiz bakalım  :-\

KareAs55

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=681136

Burada turgut  ankaragücüne transfer olmuş gözükmüyor

Sanırsam bizi daha düzenlemediler yarın ola hayrola  :-\

sercan5592

en geç cumartesi günü görcez olmuş mu olmamış umarım bı sorun cıkmaz

berusa55

Bunların güncelleme de bir gecikme var sanırım. Başkan bile hala Hakkı Tomaç görünüyor...

isyan

Lisans sorunu yok bence, Onca Takim var düzenlenecek en sona biz kaldik herhalde !! Lisans Sorunu olsaydi cokdan aciklanirdi, Maca ztn 40-45 Saat kaldi. Mac öncesi Anons yapip Lisanslari cikaramadik diyecekleri yok herhalde =)

mehmet yılmaz

TFF'nin internet sorumlusu devlet memuruysa 9-17 çalışıyordur. Eve de iş götürmez. Yavaş, yavaş... :) Aceleye gerek yok! Devletin işi yetişir :)

Ben artık bu saatten sonra öyle bir şeyin olacağına hiç ihtimal vermiyorum.

KareAs55

Bizim sayfayı yenilememişler belli zaten lisanslar çıkmasa bile geçen seneki takımda kalan futbolcuların isimleri yazması gerekiyor 2010/2011 sezonu kadrosunda

Lusage

Bende sorun olduğunu düşünmüyorum. Şu ligde tahtası kapalı olan takımlar her zaman haftalar öncesinden biliniyordu. Bizim son dakikada böyle bir sorunumuz büyük ihtimalle yoktur. Onca transferi yapan elbet lisansları çıkartmıştır..

Amma bu yönetim varken binde bir de olsa içime kurt düşmüyor değil  .:.:.

Akyol

Sıkmayın canınızı olmadı Baransel atar Caner Çolak atar :)

fatih55ankara

maça 34 saat 49 dakika kaldı.gel artık vakit.geçmek bilmiyon...

Forvetim

sorun çıkmaz inşallah transferlerimiz oynar ve 3-0 alırız hayırlısıyla, bu sene sıralamada en üstü istiyoruz 1 numara, başkasına tahammül kalmadı