Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

berusa55

babasamsunlu

Ya nefesi kuvvetli bir arkadaşımız üflesin lütfen.. :-\ :-\ :-\ :-\

city ultras

alperen

yaz yağmurudur bişe olmaz..az bi yağar geçer.moralimizi bozmayalım.o stat dolacak!!!

Lusage

>:( >:(

Doğudan geliyor birde.. Oradan gelen yağmur daha kötü yağıyor  :(

berusa55

Yok arkadaşlar kesin o akşam yağar. Biz de bu şans hep vardır. Tv de ilk hafta bizi buldu  :(

King1965

vay anasını vay ya vayy bu yagmur da OFFF :S bırda kuvvetlı sagaanak yagıslı he

NEYSE YAGMURDA ÇAMURDA EVIMIZDEYIZZ EVIMIZDE OLACAGIZ 19 MAYISTAYIZZZ ULEYN

gozgoz yýlmaz

Meteorolojiyi boş verin, benim tahminlerime göre gol yağmuru olacak, gol...

4-0 alırız ;)

Tribün_ali

celebi

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 18 August 2010, 12:01:15
teravih de güme gidecek bu arada :D

olmadı evde kendin kılarsın kardeşim ben öyle yapacağım mesela

SerhaT55

3 gün 3 saat 15 dk 35 sn bekleyin geliyoruz

çok özledim samsun maçlarını heyecanla bekliyorum.

celebi

berusa55

AlıntıSezonun ilk güvenlik kararları alındı
18 Ağustos 2010 / 17:05

Samsun İl Spor Güvenlik Kurulu Samsunspor, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü karşılaşmasında alınacak tedbirleri belirledi.

Vali Yardımcısı Hasan Özhan'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda müsabakalarda hakaret, aşağılayıcı, tahrik edici, kötü söz niteliğinde slogan atılması, küfür edilmesine müsaade edilmemesi, edenler hakkında ise gerekli tespitler yapılarak 5149 ve 5326 sayılı kanun hükümlerine göre işlem yapılması kararlaştırıldı.

2010-2011 sezonunda slogan 'Küfür yok' olarak belirlenirken, spor alanına her türlü ateşli, kesici, yanıcı maddenin sokulması, ses bombası, maytap gibi patlayıcı, yanıcı, taş ve metal gibi fırlatılabilecek malzemelerin alınmaması karara bağlandı.

Alkollü olduğu tespit edilen seyircilerin saha içerisine alınmaması ve görevlilerin gerekli üst aramalarını yaparak olumsuzluk oluşturacak cisim ve maddelere el koyacakları güvenlik kurulunca açıklandı. Müsabakada siyasi pankart asılması, siyasi içerikli slogan atılması, seyircilerin numaralı koltukların dışında oturması, merdiven boşluklarına oturmaması da alınan yasaklar arasında yer aldı.
(İHA)

atakumlu83

arkadaslar bılet fıyatlarını bılen varmı bıde ne zaman satısa cıkacak bıletler

berusa55

Yine kale arkaları 5 maraton 10'dur büyük ihtimal... Ya da şeref tribünün olduğu kapalı hariç her yer 10 tl.. Yarın açıklarlar sanırım.