Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

celebi

Mustee13

Gol yemeyiz... Ersin kornerden kafayı çaksa... Anıl da frikikten atsa.... Zenke de uzaktan bi füze yollasa  :-*  >l<

King Of The North

aRTIK Samsundan puanla dönmek yok Atilla hoca, kaleyi kapattık

lucarelli

Kale de sağlan defans da... Trübun zaten 55 numara..
Burası Samsun Burdan Çıkış Yok!!!!

King Of The North

Bu sesi çok özledim, Burası Samsun Burdan Çıkış Yok!

lucarelli

Bu yıl çok söyleyeceğiz inşallah. Hem içeride hem dışarıda. Geçen sezon Bolu'da inlettiğimiz gibi.....

King1965

eLLis

Beni en çok düşündüren tribünler dolacakmı malum ramazan geçen sene ilk Karabük maçında iyiydik ramazana göre şu transferlerle 13 14 bin olmalıyız en az

celebi

oluruz sanırım o kadar diye düşünüyorum çünkü saat 19:30 da ezan okunacak 21:00 da maç başlayacak.

mehmet yılmaz

Akhisar Belediye ile ilgili hemen hemen hiç bir fkrimiz yok. Nasıl bir takım, ne yapabilir, gücü nedir?.. Ancak şu bir gerçek ki Bank Asya tecrübesi bize kimseyi küçük görmemeyi öğretti. Ben kazanacağımıza yürekten inanıyorum, hiçbir endişem yok. Ancak bundan sonra kazanırken de mütevazı olmaya devam edelim.

Tribünlerin çok etkili olacağını, özellikle maratonun sahaya doğrudan etki edeceğini düşünüyorum. İnşallah takım oalrak olduğu gibi yeniler de bireysel olarak iyi birer başlangıç yaparlar. Onlar gönlümüz fetheder, biz de onları onore ederiz.

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 17 August 2010, 22:23:43

Tribünlerin çok etkili olacağını, özellikle maratonun sahaya doğrudan etki edeceğini düşünüyorum. İnşallah takım oalrak olduğu gibi yeniler de bireysel olarak iyi birer başlangıç yaparlar. Onlar gönlümüz fetheder, biz de onları onore ederiz.

Birader Ömer Üründül müsün nasıl bir bilimsel tahlil bu. ;D ;D

Bu maç güzel şeylerin başlangıcı olacak inşallah. Puan kaybetmememiz lazım hedeflerimiz açısından.

celebi

samsunmania

Alıntı yapılan: celebi - 17 August 2010, 22:32:22
haluk abi kalk gidelim maça

Ben normal şartlarda zaten maçta olacaktım ama bu MEB denen kurum hanımın tayin işini 2 kez öteleyince cascavlak ortada kaldık kardeşim. Ctesi ben taşıdığım evi yerleştiriyor olacağım. maalesef. Burada MEB'i de kınıyorum.

celebi

samsunmania

Alıntı yapılan: celebi - 17 August 2010, 22:37:39
bende kınıyorum abi ben de :D

Kardeşim harbiden psikolojimi bozdular. Maça gelecem diye tavana vuruyordum. Şimdi bayramdaki Denizli maçı hedef. İnşallah aksilik çıkmaz.

Zaten bu maçı alacağız kolayca. Denizli maçında adrenalin basarız hep beraber. 8)