Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

celebi

hangi bayram abi kurban mı çünkü ramazan bayramı mersin var

samsunmania

Alıntı yapılan: 35ama55 - 17 August 2010, 22:41:42
nereye taşındınız abi?

Balıkesir kardeşim.
Alıntı yapılan: celebi - 17 August 2010, 22:41:50
hangi bayram abi kurban mı çünkü ramazan bayramı mersin var

Kurban kardeşim.

celebi

mert yeni mi duyun ya. ben taaaaa istanbullrdan duydum. :D :D :D

GurbetciFanatik

Ben Hanima simdiden dedim.
Eger bizi biri cumartesi iftara cagirsa sorcagan ilk soru TRT 3 varmi diye sizde.
Yoksa eger baska zaman cagirin dedim.

samsunmania

Alıntı yapılan: 35ama55 - 17 August 2010, 23:46:03
Haluk abi ile istihbarat sıkıntısı oldu sanırım  :D Ama Haluk abinin sözü hala geçirlidir umarım. Play-off olursa arabaya atlayıp nere olursa gideceğiz.

Ayıpsın kardeşim. Sözüm söz. Ama ilk ikiden çıkacağız bu sene.

Fecr_55

Bu aksam Samsunspor'umuzun yasattigi duygusallik, sampiyonluk hirsina dönüssün ve sahane bir üc puanla aralayalim süper ligin kapisini..

Lusage

İnternette oranlar açıklandı.

Bize gayet güzel oran vermişler. Bunun iddaa ya yansıması 1.60 olur. O da yeterlidir.

germencisse

Ege Karadeniz'e karşı

Ayaklarını yorganlarına göre uzatan Altay, Karşıyaka, Denizlispor ve Akhisar Bld, iddialı kadrolar oluşturan Bolu, Ordu, Giresun, Samsun ve Çaykur Rizespor'un arasından sıyrılıp Süper Lig biletini almaya çalışacak.

BANK Asya 1. Ligi'nde cuma günü oynanacak Adana-Mersin maçıyla başlayacak 2010-11 sezonu için geri sayım başlarken, 34 haftalık  maratonun Ege-Karadeniz kapışmasına sahne olması bekleniyor. Süper Lig'e 11 yıl sonra veda eden Denizlispor, 1. Lig'in gediklileri Altay ve KSK ile Ege'nin yeni temsilcisi Akhisar Bld, güçlü kadrolar oluşturan Boluspor, Orduspor, Giresun, Samsunspor ve Çaykur Rizespor'la ilk iki ve Play-Off yarışında kıyasıya mücadeleye girişecek.

Diyarbakır sıkıntılı

Ankaraspor'un lisansının iptal edilmesiyle ciddi rakiplerin birinden kurtulan Ege temsilcileri, Diyarbakır'ı yaşadığı ekonomik ve idari kriz nedeniyle zirve adayı olarak görmüyor. Kemal Kılıç'ın geçen yıl Play-Off'a taşıdığı Adanaspor'da istediği transferleri yapamaması, Güngören ve Kartal gibi İstanbul ekiplerinin iddiadan uzak durmaları, Mersin, G.Antep BŞB ve K.Erciyes'in sessizliği, Tavşanlı'nın tecrübesizliği, Egelilere karşı beş Karadeniz takımını ön plana çıkarıyor.

Eski dostlar rakip

Ege ekiplerinin ayaklarını yorganlarına göre uzattığı transfer dönemini hareketli geçiren Karadeniz takımları, 6-10 milyon TL arasındaki  bütçelerle kadrolarını oluşturdu. Ege-Karadeniz kapışmasında kuzey ekiplerinin dümenlerinde tanıdık teknik adamların bulunması da dikkat çekiyor. Bolu'da Levent Eriş, Ç. Rizespor'da Ümit Kayıhan, Samsunspor'da Hüseyin Kalpar, daha önce görev yaptıkları Ege ekiplerine rakip olacak. Giresunspor yarışa deneyimli teknik adam Hüsnü Özkara, Orduspor ise Uğur Tütüneker'le başlayacak.

Kaynak:Hürriyet Gazetesi

furkan5534

Alıntı yapılan: germencisse - 18 August 2010, 10:21:29
Ege Karadeniz'e karşı

Ayaklarını yorganlarına göre uzatan Altay, Karşıyaka, Denizlispor ve Akhisar Bld, iddialı kadrolar oluşturan Bolu, Ordu, Giresun, Samsun ve Çaykur Rizespor'un arasından sıyrılıp Süper Lig biletini almaya çalışacak.

BANK Asya 1. Ligi'nde cuma günü oynanacak Adana-Mersin maçıyla başlayacak 2010-11 sezonu için geri sayım başlarken, 34 haftalık  maratonun Ege-Karadeniz kapışmasına sahne olması bekleniyor. Süper Lig'e 11 yıl sonra veda eden Denizlispor, 1. Lig'in gediklileri Altay ve KSK ile Ege'nin yeni temsilcisi Akhisar Bld, güçlü kadrolar oluşturan Boluspor, Orduspor, Giresun, Samsunspor ve Çaykur Rizespor'la ilk iki ve Play-Off yarışında kıyasıya mücadeleye girişecek.

Diyarbakır sıkıntılı

Ankaraspor'un lisansının iptal edilmesiyle ciddi rakiplerin birinden kurtulan Ege temsilcileri, Diyarbakır'ı yaşadığı ekonomik ve idari kriz nedeniyle zirve adayı olarak görmüyor. Kemal Kılıç'ın geçen yıl Play-Off'a taşıdığı Adanaspor'da istediği transferleri yapamaması, Güngören ve Kartal gibi İstanbul ekiplerinin iddiadan uzak durmaları, Mersin, G.Antep BŞB ve K.Erciyes'in sessizliği, Tavşanlı'nın tecrübesizliği, Egelilere karşı beş Karadeniz takımını ön plana çıkarıyor.

Eski dostlar rakip

Ege ekiplerinin ayaklarını yorganlarına göre uzattığı transfer dönemini hareketli geçiren Karadeniz takımları, 6-10 milyon TL arasındaki  bütçelerle kadrolarını oluşturdu. Ege-Karadeniz kapışmasında kuzey ekiplerinin dümenlerinde tanıdık teknik adamların bulunması da dikkat çekiyor. Bolu'da Levent Eriş, Ç. Rizespor'da Ümit Kayıhan, Samsunspor'da Hüseyin Kalpar, daha önce görev yaptıkları Ege ekiplerine rakip olacak. Giresunspor yarışa deneyimli teknik adam Hüsnü Özkara, Orduspor ise Uğur Tütüneker'le başlayacak.

Kaynak:Hürriyet Gazetesi

Boşverin egeyi karadenizi.Hepsi rakibimiz TEK İKTİDAR SAMSUNSPOR ... Sezon sonu İnşallahhhh evimize dönücezzz

Burak

yalnız 3 karadenizli çıkarsa da güzel olur yani

kaptan 55

güçlü kadro oluşturan SAMSUNSPOR bu cümleyi okumayalı,duymayalı yıllar olmuş..

King Of The North

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 17 August 2010, 23:49:26
Ben Hanima simdiden dedim.
Eger bizi biri cumartesi iftara cagirsa sorcagan ilk soru TRT 3 varmi diye sizde.
Yoksa eger baska zaman cagirin dedim.

teravih de güme gidecek bu arada :D

SAMSUNLU ORUMA 55

berusa55

Bu arada maç günü malesef yağmur bekleniyor. İftar sonrası zaten tv'nin de verdiği bir maç günü bir de yağmur eklenirse seyirci sayımız baya etkilenecek gibi  :(

http://www.meteor.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=SAMSUN

King1965

hayddaaa  yagmur da yagmaz yagmaz o gunmu yagar yaf