Samsunspor Store

Başlatan radikal-fma, 22 July 2010, 23:11:04

« önceki - sonraki »

Elazığsporlu

Musti

Ürün önerisi : Yağmur ve deniz şemsiyesi de yapsalar fena olmaz hani  :evet:

AntZ

24 July 2011, 21:41:07 #497 Son düzenlenme: 24 July 2011, 21:54:22 AntZ
Alıntı yapılan: Harun55 - 24 July 2011, 02:08:13
Vay supermis yaa. :))

Resmi süper gösteren önündeki arkadaş  :ok Store a gelince, eh işte  :-\

Alıntı yapılan: Musti - 24 July 2011, 21:14:56
Ürün önerisi : Yağmur ve deniz şemsiyesi de yapsalar fena olmaz hani  :evet:

Güzel bir öneri, ek olarak ben de Samsunspor logolu oyuncaklar olmasını istedim hep, legodan oyuncak arabalara, bebeklerden trenlere kadar... Ek olarak uyku setleri ve çocuk odası için aksesuarlar da olabilir.

O yaşlarda Samsunspor logosunu gördüğünde kendisine ait birşey olduğunu hissetmeli çocuklar... İşte altyapıya yatırım budur  :ok

alperen

davidsavage

30 July 2011, 13:46:03 #499 Son düzenlenme: 30 July 2011, 13:51:40 davidsavage

Yeni Ürün Mağazamız Rus Pazarı Girişine Açıldı... Bu senenin formaları birkaç haftaya Storemizde satışa sunulacaktır..

facebook/Samsunspor sayfası.

fat55

yeni yönetim neden bir tekstil firmasıyla anlaşıp kaliteli tshirt bileklikler atkılar bereler çoraplar satmayı düşünmüyor.biraz baskı yapsak.store a gittim ama alınabilecek nerdeyse birşey yok.

germencisse

Bir de formaya orjinal olak isim yazdırma seçeneğimiz olsa..

brigand

bence yeni yönetim transfer ve yeni sezona hazırlık yoğunluğundan sonra, store konusunda çok daha güzel adımlar atacak ve belli bir seviyeye kadar taşıyacaktır.

Gaziosmanpaşalı3455

bir takımın storesinde forma vs. satması için ya kaliteli bir oyuncu transfer etmelidir yada bulundğu ligde büyük başarı elde etmelidir.kaliteli ses getirecek oyuncu almadıkki formamız üst düzey sayıda satsın.yapılasn transferler ortada tutarsa bi ekigo  bi domingez diğerlerin hepsi şu görüntüyle vasat görünüyor.demek istediğim forma yada vs ürünlerin satışının başarıdaki pay sahibi futbolcudur.

King Of The North

Şu an başarı olmasa da forma satılır, hele ki yaz döneminde, tatil döneminde yeni ürünler, güzel ürünler olsaydı yok satarlardı aslında ama yok hala bişey, inşallah beklemeye değer...

germencisse

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 13 August 2011, 22:17:52
Şu an başarı olmasa da forma satılır, hele ki yaz döneminde, tatil döneminde yeni ürünler, güzel ürünler olsaydı yok satarlardı aslında ama yok hala bişey, inşallah beklemeye değer...

Bomba isim getirebilirlerse o hasılatı çıkarırlar.

ibo055

28 November 2011, 18:52:33 #506 Son düzenlenme: 28 November 2011, 18:58:50 ibo055
samsunspor store  açılıyor dedik sevindik  aynı şeyler yapıp duruyorlar artık değişik ürünler yapsalar  birkaç mail attım aradım ilgileniyoruz dediler ses yok anlamadım gitti yeter   :x((

8 ürün
x stokta yok 
kış günü  bere bile yok

Desiqner

Geçende gittim meydandaki ürün satılan yere adam diyorki kırmızı bereden kalmadı.Rus pazarının oradaki mağazadada yok diyor.Ne demek yok nasıl yok ? Zaten 7-8 çeşit ürün var onlarıda sağlayamadıkmı ne anladık bu işten ?

furkan5534

hıc bır urun yok  nasıl bısı bu ya atkı bıle yok

YILDIRIM

Alıntı yapılan: furkan5534 - 27 January 2012, 00:04:12
hıc bır urun yok  nasıl bısı bu ya atkı bıle yok
Aynen maç günü atkı alalım dedik iki çeşit var.