Samsunspor Store

Başlatan radikal-fma, 22 July 2010, 23:11:04

« önceki - sonraki »

hacettepeli

güzel görünüyor beğendim. >l<

sadece55

Keşke yönetimde Abdullah Kığılı gibi bir isim bulunsa..Ya da Engin Bakan da olabilir yerel versiyonu :)

Ayberk

Geçen gün AKM'nin yanındaki dolmuş durağına giderken gördüm vatandaşın biri  samsunspor_x armamızı kabartmalı şekilde yapmış (duvar süsleri, saatler şeklinde) altında da engellilere yardım için yazıyordu. Aslı astarı olmasa armamızı kullanarak yapmazlardı sanırım. Biraz duyarlı olup storede satılabilir bana göre. Kampanyası da iyi yapılabilirdi, sosyal sorumluluk niyahetinde :--*

jean

bu ne ya cok kucuk sanki bu nasil magaza

kabacevizli55

diğer kümesden 1000 defa iyidir

55ertan

yer devletin degilmi? 3m daha uzun olsa 5 de 5 veriridim.
Ama sık duruyor, yeride mükemmel  >l<

cany

içi boşken bile küçük duruyo, ürünler konunca aynı anda 5-6 kişi sığarsa iyi :)  neyse buna da razıyız

kabacevizli55

http://www.footcenter.fr/en/football/store-f-saint-etienne-ste,0,0,0,0,A,0,0,INF,0,0.html
şu Saint-Étienne store ye bak bi ya adamlar fareden klavyeye ne var yoksa storede satıyolar

özkan

Alıntı yapılan: 55ertan - 13 July 2011, 13:21:26
yer devletin degilmi? 3m daha uzun olsa 5 de 5 veriridim.
Ama sık duruyor, yeride mükemmel  >l<
Yer belediyenin ama arka taraf özel bir şahısın otoparkı.Adam izin vermiyor alanına girilmesine.

Sercan

14 July 2011, 17:24:54 #459 Son düzenlenme: 14 July 2011, 20:07:28 55sercan55
Armayı da koymuşlar

veis

Levent ÖCAL

Arkadaşlar Mecidiye ye Gazi Müzesinin karşısına Store kulübesi koymuşlar sanırım orayada açılıyor store bilgisi olan varmıdır?

birolkys

Orada  kombine bilet satışı yapılacak diye biliyorum.

hacettepeli

güzel yapmışlar beğendim. içindeki malzemeler de güzel olursa tadından yenmez.   8)

Sercan

içi küçük falan ama ışıklandırma ve rafları çok güzel