Samsunspor Store

Başlatan radikal-fma, 22 July 2010, 23:11:04

« önceki - sonraki »

kuzey55

bugün gördüm yeni yapılan yeri çok şık olacak planda oldugu gibi aynen yapılıo :)

germencisse

Alıntı yapılan: kuzey55 - 06 July 2011, 23:15:59
bugün gördüm yeni yapılan yeri çok şık olacak planda oldugu gibi aynen yapılıo :)

Hocam mekan neresi,store konusuna uzak kaldım biraz.. :o

kuzey55

yabancılar pazarı fuar girişi eski storenin yanı hemen...

samsunspor.co.nr

cany

brigand

11 July 2011, 16:46:34 #440 Son düzenlenme: 11 July 2011, 16:50:55 brigand55
bence de güzel olmuş ama sayının artırılması şart. ayrıca geçen hafta ordudaydım , daha öncede görmüştüm. ordunun cafe 52 store' u var ve bence onlar için oldukça iyi. içeriye doğru baktığımda ürün çeşitliliğide fena değildi. bence artık yönetimin bu işi çok daha profesyonel yapıp, özellikle günlük kullanılan ürünlere ağırlık vermesi gerekir. örnek olarak yaz aylarındayız. plaj havlusu,terlik,şık tasarımlı şapkalar vb. gibi ürünlere yönelmek gerekir. son olarakta sloganları iyi değerlendirmeliyiz. pazarlama açısından velinimettirler ;)

Musti

Çok güzel duruyor. İçini de şenlendirdin mi mis gibi olur. Yalnız bize ilerde daha büyük bir mağaza gerekecek.

samsunspor.co.nr

11 July 2011, 17:21:04 #442 Son düzenlenme: 11 July 2011, 17:38:39 samsunspor.co.nr
Telefondan direk resim eklemek için mecbur twitter (bulduğum en hızlı yöntem) kullanıyorum.
Resmi eklemeyemiştim,eline sağlık.

Teşekkürler.

Ayberk

Yönetim bir bir profesyonel firmalarla anlaşmalar yapıyor. İnşallah yine profesyonel bir tekstil firmasıyla anlaşırlar, düzgün ürünler üretirler. Hatta en basiti Errea bizim için biçilmiş kaftan. Biraz pahalıca ama güzel polarlar sweetler üretebilirler bize özel. :ok

cembaba

Bugün show'da halı sahada oynarken ne durumda diye bakayım dedim. Bitmiş gibi bir şey. Kulübeye göre kat kat iyidir. Hayırlı olsun.

berusa55

Gayet şık yalnız az daha büyük olsaymış iyiymiş yine de büyük gelişme lisanslı ürünleri satış anlamında... Yalnız sol tarafa da bir armamız falan konur herhalde; armamız olmadan yavan olur.

cembaba

Resimlerde arma vardı değil mi Ersin Ağabey? Arma da olursa dediğin gibi çok güzel olur. Errea ürünlerini sabırsızlıkla bekliyoruz =)

berusa55

Vardı sanki Cem. İşaretlediğim noktaya üç boyutlu armamız çok şık duracaktır.

Harun55

Alıntı yapılan: berusa55 - 12 July 2011, 23:15:29
Vardı sanki Cem. İşaretlediğim noktaya üç boyutlu armamız çok şık duracaktır.

Bencede harika super durur Kirmizi led lamba ile... harikaaaa :))

Desiqner

Normalde arkadaşların belirttiği gibi Logomuzda olacak store'un dışında.Ya inş şu maketindeki gibi güzel olur ürünlerin görünümü yeni çıkacak ürünler vs. paramız gidecekse memleketimizin takımına gitsin...