Samsunspor Store

Başlatan radikal-fma, 22 July 2010, 23:11:04

« önceki - sonraki »

Burak

AntZ

Neresi burası?

edit

Camdan yansıyan tabelada kısmet düğün salonu yazıyormuş  :-[

Yer anlaşıldı  :ok

Sercan

Burak

Rus pazarındaki store belirtmemişim  :-[

umit

Bugün uğradım store'a. Kravat getirmişler sonunda.

umit

Orasını soramadım, acelem vardı. yetkili abi de hararetli bi' şekilde telefonla konuşuyordu; rahatsız etmeyeyim dedim :)

fat55

yeni yönetim baya iddaalı girdi.inşallah ürün çeşitliliği artışını ve resmi sitemizin daha kaliteli olmasını sağlarlar.çiftlikte mağaza istiyoruz.

Ahmeti

Dün uğradım store'ye,yeni yönetimin ilgisini sordum çok iyi dedi.

Ayberk

Kravat 20 lira. İyi güzel çapraz çizgili kırmızı beyaz ama arma yine çok kötü basılmış :kafa:

Çok daha profesyonel davranılmalı. Veni vidi vici programında Saint Ettienne'nin store'unu gösteriyorlardı, dehşet yapmış adamlar. Ekmek kızartma makinasından tutun maskotlara kadar her şey var. Harika tasarımı var. Yemin ediyorum o mağazada 10 dakika dolaşsa St. Ettien'li olur tarafsız birisi! Üstelik bahsettiğimiz takım da Lyon, Marsilya, PSG falan değil, St. Ettienne. Fransa'nın 1 numarası değiller ama fazlasıyla vizyona sahipler ;) :ok :ok :ok

Burak

Alıntı yapılan: Ayberk - 15 June 2011, 17:55:35
Kravat 20 lira. İyi güzel çapraz çizgili kırmızı beyaz ama arma yine çok kötü basılmış :kafa:

Çok daha profesyonel davranılmalı. Veni vidi vici programında Saint Ettienne'nin store'unu gösteriyorlardı, dehşet yapmış adamlar. Ekmek kızartma makinasından tutun maskotlara kadar her şey var. Harika tasarımı var. Yemin ediyorum o mağazada 10 dakika dolaşsa St. Ettien'li olur tarafsız birisi! Üstelik bahsettiğimiz takım da Lyon, Marsilya, PSG falan değil, St. Ettienne. Fransa'nın 1 numarası değiller ama fazlasıyla vizyona sahipler ;) :ok :ok :ok

St Etienne  :redcard:

Ligue 1 Şampiyonları

1- St Etienne -- 10
1-Marsilya  --   10
3- Nantes ---   8
5- Monaco --- 7
5- Lyon ----- 7

http://tr.wikipedia.org/wiki/Ligue_1

;)

fındık

Alıntı yapılan: Burak - 16 June 2011, 11:22:51

Ligue 1 Şampiyonları

1- St Etienne -- 10
1-Marsilya  --   10
3- Nantes ---   8
5- Monaco --- 7
5- Lyon ----- 7

;)

Herşey ortada  :evet: S. Etienne diyince bide aklıma tribünleri gelir çok agresifler

red_white

ordu istanbul cevahire store açacakmış diye duydum biz ise daha samsunda açamadık  :kafa:  umarım kısa sürede ağırlık verirler şu işe

fat55

onlarınki icraat bizimkiler laf yapıyorlar.

Ayberk

Alıntı yapılan: Burak - 16 June 2011, 11:22:51

Ligue 1 Şampiyonları

1- St Etienne -- 10
1-Marsilya  --   10
3- Nantes ---   8
5- Monaco --- 7
5- Lyon ----- 7

;)

Vay anasına ya ben bu kadar başarılı olduklarını bilmiyordum :-[ :-\ Neyse abi, bu bizim de güzel işler yapmamıza engel değil ki :D

samsunluhakan

daha fazla gerekiyor çiftlikde açılsa yok satar ruspazarının arka tarafındaki dursun ama çiftlige açılsın birtanede duy sesimizi yönetim