Yönetim Kongre Kararı Almış!

Başlatan FaTiH_HaN, 02 July 2010, 13:24:15

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Kongre Notları ve Barış Çubuğu

Yıllar sonra ilk defa bir Samsunspor kongresinde birden fazla adayın varlığına şahit olacaktık! Olacaktık diyorum çünkü olduk mu, olamadık mı anlayabilmiş değiliz. Erkut Tutu'nun başını çektiği liste ile Ayhan Keskin'in listesi arasında bir tercih yapmamız gerekiyordu ama kongrenin en can alıcı bölümüne yani seçime gelindiğinde yapılan bir itiraz ve sonrasında divan kurulunun incelemesi sonucunda Ayhan Keskin'in listesi tabiri caizse patlamış oldu. Çünkü listedeki isimlerin çoğunun kongre üyelikleri bulunmuyordu. Bir hukukçu olarak Sayın Keskin'in gayet iyi bilmesi gereken bir konuda tam da oylama öncesi darbe yemiş olması ilginçti. Böylece ortada oylanması gereken tek liste kaldı ve o liste de seçilmiş oldu. Salondaki genel dağılım ve geçtiğimiz yılın ibrazları sırasında verilen oylara baktığımızda zaman şayet iki liste olsaydı dahi Tutu'nun listesinin kazanacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bazı küçük itirazların dışında herhangi bir gerginliğin olmaması ve adayların polemiklerden kaçınıp, birliktelik ruhuna vurgu yapmaları önemliydi.
Seçilen listenin çıkaracağı başkan adayı Erkut Tutu olacak. Listenin geneline baktığımızda iyi bir liste olduğu söylenebilir. Küstürülen İstanbul kanadının yeniden destek vereceği, Metro Turizmin ve bazı STK'ların da desteklerinin olacağı okunabilir. Başladıkları işi bitirme fırsatı daha kuvvetli bir şekilde devam ediyor. Kaya Aşçı ile de sohbet etme imkanı bulduk, kendisine de söyledik; bize rahmetli Hasbi Ağa'yı hatırlattı ve o da Hasbi Ağa'yı saygıyla andığını söyledi...
Bu arada Hakkı Tomaç, Erkut Tutu ve yine eski yönetim adına söz alıp faaliyet raporlarını okunan Rüştü Araboğlu'nun konuşmalarında geçmişin muhasebesi yapılırken, 1.5 yıllık süreçte yaptıkları ve bizim de eleştirdiğimiz belli başlı noktalardaki hatalarını kabul ettiklerini gördük. Mesela web sitesi komedisi, altyapıdaki bitmişlik, şeffaflık, kongre tarihinin yanlışlığı gibi...
Samsunspor.biz olarak Erkut Tutu ile ilgili ( yönetim kurulundaki isimlerle değil ama yönetimin genel seyri ile de ilgili ) itirazlarımızı pek çok kez dile getirmiştik. En son geçtiğimi hafta bir de basın açıklaması ile neden karşı olduğumuzu tekrar anlattık. Halen daha fikrimiz çok değişmiş değil ama terazinin kefelerine doğru ve yanlışları koyduğumuzda, Samsunsporluluk penceresinden baktığımızda bize düşen en azından bir müddet artık enerjimizi daha fazla harcayıp, eleştiri hakkımızı mahfuz tutmak kaydıyla, hiç değilse başlangıç aşamasında yeni oluşan ve hatalarından ders aldıklarını söyleyen, üstelik hedef olarak da şampiyonluğa oynayan bir Samsunspor koyan yönetime destek olmak olarak belirledik.
Ve kimseden saklayacak değiliz bunda, kongre öncesinde ben ve arkadaşlarımın yanına gelerek, 'geçmişe sünger çekilmesi gerektiğini, yapılan yanlışların bilindiğini ama Samsunspor eğer Süper Lige çıkacaksa bunun biz taraftarlarsız olamayacağını' söyleyen Tahsin Kosif ve Erkut Tutu'nun etkisi var. Geçmişi unutmuş değiliz, verilen sözlerin daha sonra kulak arkası denildiğini de yazdık bir kenara, eskisi kadar tecrübesiz değiliz ama madem yeni bir başlangıç olacak ve o başlangıcın sonu da Süper Lig olacak, bize düşen bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Samsunspor'umuzun yanında olmaktır.
Kızılderili kültüründeki gibi, barış çubuğu içmenin ve baltaları gömmenin vaktidir artık! Çünkü aradaki bu gerilimden biz de bir şey kazanamıyoruz yönetim de...
Her ne kadar itiraz şerhimizi düşmüş olsak da Erkut Tutu yönetiminin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Başarılı olma ihtimalini de eğer doğru adımlar atılırsa hayli yüksek olarak görüyorum...

Şu saatten sonra en doğrusunu Tunç Ağabey söylemiş...

Alıntı yapılan: tunç güvenoğlu - 30 July 2010, 22:42:52
hayırlı olsun ....kendisi artık samsunsporu başkanıdır...başarılı olması en büyük arzumuz

Kaya

SAMSUNSPORumuz için destek günü gelmiştir.Bundan sonra elimizden gelen ne varsa yapmaya devam edeceğiz.İnşallah şanlı SAMSUNSPORumuza yakışır bir yönetim sergilerler bizde her türlü desteği veririz.Tekrar hayırlı uğurlu olsun her şey SAMSUNSPOR için...

celebi

iyi bakalım destek olun Samsunspora.yakın barış çubuklarını

celebi

SAMSUNSRPORUMUZ BAŞARILI OLSUN MU EVET. SADECE FUTBOLCULARA GÜVENİYORUZ. BAŞARILI OLSUN ERKUTU TUTU. AMA BEN ŞAHSEN TUTU VE DİĞERLERİNE İNANMIYORUM. AMA ÇOK NORMAL BU TİP GÖRÜŞLER

berusa55

Her şey sezon sonu süper lige çıkmış ve orda ilelebet kalacak olan bir SAMSUNSPOR'umuz için olsun! Sevgili Mehmet'in yazısı gayet açık. Hadi bakalım yolları açık ola!

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 30 July 2010, 23:17:07
SAMSUNSRPORUMUZ BAŞARILI OLSUN MU EVET. SADECE FUTBOLCULARA GÜVENİYORUZ. BAŞARILI OLSUN ERKUTU TUTU. AMA BEN ŞAHSEN TUTU VE DİĞERLERİNE İNANMIYORUM. AMA ÇOK NORMAL BU TİP GÖRÜŞLER

artist misin birader? ayık ol!  :P yoğun işlerinle ilgilen bir zahmet...  8)

ben yazdıklarım arasında, biz erkut tutu'ya güveniyoruz diye birşey demedim ki, sadece bir şans verelim istiyoruz.enerjimizi doğruları söylesek bile muhalif kalmaya ayırdık hep, biraz da eleştiri hakkımız saklı kalmak kaydıyla destek oallım bakalım.  umuyoruz ki başarılı olur, çünkü onun başarısı Samsunspor'un başarısı olacak demektir.

celebi

VALLA BEN ŞAHSEN MEHMET HOCAMa katılmıyorum. ne olduda barış çubukları oldu. protesto ederken başkan olacağı belliydi sanırım erkut tutunun öyle değil mi.

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 30 July 2010, 23:28:34
artist misin birader? ayık ol!  :P yoğun işlerinle ilgilen bir zahmet...  8)

ben yazdıklarım arasında, biz erkut tutu'ya güveniyoruz diye birşey demedim ki, sadece bir şans verelim istiyoruz.enerjimizi doğruları söylesek bile muhalif kalmaya ayırdık hep, biraz da eleştiri hakkımız saklı kalmak kaydıyla destek oallım bakalım.  umuyoruz ki başarılı olur, çünkü onun başarısı Samsunspor'un başarısı olacak demektir.

zaten istesekte istemesekte şans vermke zorundayız. kongreden öncede böyleydi askerliğin 2 s kuralı misali :D ;)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 30 July 2010, 23:28:54
VALLA BEN ŞAHSEN MEHMET HOCAMa katılmıyorum. ne olduda barış çubukları oldu. protesto ederken başkan olacağı belliydi sanırım erkut tutunun öyle değil mi.

adamlar hataların farkındayız, size yanlışlar yapıldı, ama ders aldık, birlik olalım dediler. başkan olmasın diye çok uğraştık, başkan olacak, yanında duralım, mevki alalım demedik ama madem oldu ve bize adım attı, ne diyelim, yürü git mi diyelim? eleştirilerimiz devam edecek, inşallah dğru işler yaparsın dedik. nasıl bir karşılık verilmeliydi sence, bize adım atana?

celebi

vaaaaaayyyy bize adım atana 8) 8) erdemde senin gibi mi düşünüyor :D 

ŞAMPİYONLUK İSTEEEERR
BU TARFATAR SİZDEEEEN
KALBİNİZE KOYUN KUPA
GETİRİN ONU SAMSUNA

mehmet yılmaz

Delikanlıysan telefonunu aç birader....  :P Arıyorum şimdi! Toplantıdayım ayağı yapma bana...  ;D

celebi

ramcQ_55

bekleyip görelim hayırlı olur inşallah SAMSUNSPOR'uma

havzalı55

hayrlısı olsun TUTU' dan hayır bekler olduk allah islah etsin sonumuzu :(  

Allah'm Samsunsporumuzun gönlünde olanı hakkımız da hayırlı eyle
   Hakkında hayırlı olanı gönlümüze razı eyLe :)

samsunmania

30 July 2010, 23:57:03 #239 Son düzenlenme: 30 July 2010, 23:59:09 samsunmania55
Zaten kulübün başkanıydı Tutu. Şimdi resmileştirdi. Kimseye kin bağlamayacağımızı düşünüyorum. Hatayı kabullenmek erdemdir. Biz de buna sıcak bakarız. Ama aynı hatalar tekrar ederse yine tepkimizi koyarız.
Şahıslara takılmıyoruz. Önemli olan şeffaflık ve Samsunspor'un başarısı. İnsanlar verdikleri paranın nereye gittiğini bilirse, sportif başarı da gelirse herkesin gönlünden geçeni gerçekleştiren yönetim ve başkan olarak akılda kalırlar. Bu takımı rant kapısı gören, Samsunsporluluğu ayaklar altına alanların sonuna kadar karşısındayız.  
En azından adam 2.takımım tese demedi.  ;D ;D