Samsunspor Yürüyüşü - Fotolar Sf.16-17

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 30 June 2010, 11:33:12

« önceki - sonraki »

Serkan

AntZ

Alıntı yapılan: berusa55 - 09 July 2010, 12:55:17
Yağış falan da beklenmiyor. Meteorolojinin 18-24 saatleri arası tahmini bu yönde:

Seste aynı zaten, tam Gökhan Abur oldun be abi  :D

berusa55

Alıntı yapılan: Ant55 - 09 July 2010, 13:58:36
Seste aynı zaten, tam Gökhan Abur oldun be abi  :D

;D ;D

Hastayım zaten onun hava durumu sunarken ki hareketlere  ;D Bu arada; son dört saat. Heyecan arttı...

fatih55ankara

bu şehri bu takımı satanlar mazhar başoğlu,naci pınar.adnan ölmez ve diğerleri Allah affetse biz affetmeyeceğiz.samsun dan S.KTİR olup gideceksiniz.

bu mazhar başoğlu atakum daki marin oteli samsunspor dan aldığı paralarla kurmuştur.yaramaz adi köpek.bunları samsunda beslersek bize de haram olsun.

red_white

aks tv yi aradım canlı yayınlasanıza diye ileticem dedi. Yayınlamıcağını biliyorum ama anlasınlar ne için o kanalı açtığımızı  :D  acaba ulusal medyayada haber versekmi  :)

celebi

beşnumara

kesinlikle vermemiz gerekir ama nasıl? belki de ulaşan olmuştur daha önce

34_55

bence verin arkadaşlar yerel medyayla kalmayalım ulusalla bütün türkiye sesimizi duysun ve samsunsporumuz için tek yürek olduğumuzu bilsin...55

red_white

Haydi Ozaman telefonlara sarılalım  ;) ulusal basını arayalım

cembaba

Vallahi fotoğrafları ve videoları çok merak ediyorum... Çok büyük kalabalık bekliyorum bende... İnşallah çok kalabalık oluruz. Şirinler zaten Çiftlik'te. 500 kişi zaten onlar olur. 100' de samsunspor.biz, bizim dernek'te 300 kişi falan gelir. Başkent' den de geliyoruz. Ortalama 2500 kişi falan. Şahsi katılımla birlikte doruğa çıkar diye düşünüyorum.

Ajan

çitlikten yürürsek halk arasından da bize katılacak destek olacak insanlar çıkacaktır açıkçası 2000 kişiye yakın insan gelir gibime geliyor

celebi

red_white

aks tv yi ve ulusal medyayı arayalım arkadaşlar 2 dakikamızı ayıralım

seckin55

meydanda  da ismail türütün konseri varmış bu aksam. :D  onu yayınlarlar

salihcakir

evet görünen o ki müthiş bir kamuoyu oluştu protesto yürüyüşü için. Umarım ciddi ses getiren bir organizasyon olur ve herkes üstüne düşeni alır.