Samsunspor Yürüyüşü - Fotolar Sf.16-17

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 30 June 2010, 11:33:12

« önceki - sonraki »

berusa55

Samsunspor taraftarı protestosu

Çektiğim bu videonun sonundaki "Samsunspora sahip cıkmayan siyasetciye yazıklar olsun" tezahüratının uğultusu bile insanı ürpertiyor....

kabacevizli55

mimar55

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<
herkesi tebrik ediyorum bu yürüyüş belki cok kalabalık olmadı size göre ama parayla amigolarımız yok bizim ordaki herkes gönlünü vermiş samsunspora ordaki 1 kişi bana göre 1000 kişi şimdi kaç kişi varmış gerisini siz hesap edin....
>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l

mehmet yılmaz

AlıntıTaraftar Yönetimi İstifaya, Galip Öztürk'ü Göreve Çağırdı

Samsunspor taraftarları bugün düzenledikleri Samsunspor Yürüyüşü sonunda okudukları basın açıklamasında yönetimi göreve çağırırken, Erkut Tutu ve Y.Ziya Yılmaz'a adeta ateş püskürdü ve Samsunsporlu iş adamı Galip Öztürk'ü ise başkanlığa davet ettiler.

Samsunspor'un bütün tribün gruplarından 1.000'den fazla kişinin katıldığı protesto yürüyüşü 56'lar Caddesi DSİ önünden başladı. Burada toplanan taraftarlar, caddenin her iki yanında toplanarak bir süre karşılıklı tezahürat yaptılar. Ardından yürüyüşe geçen kalabalık, Lise Caddesi üzerinden Gazi Caddesi'ne geçti. Trafiğe kapatılan cadde boyunca ilerleyen taraftarlar meşaleler yakarak, sloganlar attılar. Eski başkanlardan İsmail Uyanık'a sevgi gösterilerinde bulunan grup, Hakkı Tomaç ve Erkut Tutu'yu ise protesto ettiler. Protestolardan Samsunlu siyasetçiler de paylarını alırlarken, "sahipsiz şehrin, sahipsiz takımı" sloganı ile "Samsunspor'a sahip çıkmayan siyasetçiye yazıklar olsun" tezahüratı sıkça tekrarlandı. Sahtekar yönetim istemiyoruz diyen taraftarların hedefinde ise yıllardır takıma ilgi göstermeyen ve ondan öncesine de Samsunspor'un Süper Ligden düşmesinde büyük payı olan Bş. Bld. Başkanı Y. Ziya Yılmaz ye aldı. Belediyenin yeni yaptırdığı raylı sistemin önünde atılan slogan ise hayli manidardı; "bu tren Süper Lige gider mi?"

Cumhuriyet Meydanı etrafından Kurtuluş İskelesine gelen grup, İstiklal Marşı'nı okuduktan sonra basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasında taraftarlar yönetimi göreve çağırırken, Erkut Tutu ve Y.Ziya Yılmaz'a adeta ateş püskürdü ve Samsunsporlu iş adamı Galip Öztürk'ü ise başkanlığa davet ettiler.

Şirinler Grubundan Burak Güleç'in diğer grup temsilcilerini de yanına alarak okuduğu basın açıklamasının geniş metni aşağıdadır;

Burada toplanmamızın tek sebebi var; o da bu şehrin tek takımı olduğunu, bu şehrin Samsunspor'u olduğunu haykırmak!

Samsunspor taraftarları olarak çok şey istemiyoruz; 5. yılına giren bu hasretin artık son bulmasını ve Samsunspor'umuzun evine, Süper Ligine dönmesini istiyoruz...

Bizler taraftarlar olarak her şartta Samsunspor'u sevmeye ve desteklemeye bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz. Artık başta Bş. Bld. Bşk. Sn. Y. Ziya Yılmaz olmak üzere, şehrimizin diğer belediye başkanlarından, Sn. Bakanımızdan, milletvekillerimizden ve değerli iş adamlarımızdan sahici bir destek bekliyoruz.

Samsun gibi büyük bir şehir için, Samsunspor gibi büyük bir camia için Samsunspor'u yeniden ayağa kaldırmak hiç de zor değil. Ancak eksik olan şey, birlikte hareket edebilme çabasıdır.

Buradan mevcut yönetime de seslenmek istiyoruz. Yaklaşık 1.5 sezondur Samsunspor'da yöneticilik yapıyorsunuz, hala şehrin yönetenlerinin size güveni ve desteği yoksa Samsunspor'un da kaybedecek zamanı yoktur. Sizlerin elinde Samsunspor'umuz her geçen gün marka değerini kaybediyor. 

Bunca zamandır Büyükşehir Belediyesi, Vali, şehrin önde gelen işadamları tarafından bu yönetime somut destekler verilmiyorsa, Samsunspor yönetimine 'dur' demenin zamanı gelmiştir. Önceki başkan Fuat Köktaş zamanında kulübe giren kuruşlar her ay açıklanıyordu. Turgut Doğan Şahin'den alınan paranın nereye gittiği, kimler tarafından kullanıldığını bilmek bu taraftarın en doğal hakkıdır.

'Bu takıma sahip çıkılmıyor, biz aldık' hikayelerine Samsunspor taraftarının karnı toktur. Samsunspor'un onurunu kurtaracak, başarılara imza atacak Samsunspor sevdalıları bu şehirde vardır. İcra dosyalarından dolayı artık sokakta dahi gezemeyecek durumda olan Samsunspor yöneticilerinin bugün Samsunspor başkanlığı için adı geçiyor. Buradan sesleniyoruz, bu insanlar aday olduğu sürece Samsunspor taraftarları bu insanların karşısındadır.

Buradan mevcut yönetime de seslenmek istiyoruz. Mayıs ayından bu yana somut hiçbir şey yapamadınız. Lütfen ya sorumluluklarınızı layıkıyla yerine getirin ya da yapamıyorsanız, bir an önce bırakın gidin. Sabrımız Samsunsporluluğumuzdandır, unutmayın ki sizin başarınız bizi mutlu edecektir.

Ayrıca başta Metro Turizm Yönetim Kurulu Bşk. Ve gerçek bir Samsunsporlu olan Sn. Galip Öztürk olmak üzere Samsunsporlu iş adamlarına da seslenmek istiyoruz. Lütfen gerekiyorsa artık çok büyük bir şeref olan Samsunspor Kulübü başkanlığını alın.

Zira, Samsunspor'un zayıf düşmesi demek Samsun'un zayıf düşmesi demektir. Biz artık Türkiye'nin her yerinde, "her zaman her yerde en büyük Samsun" diye bağırmak istiyoruz...

Samsunspor'suz bir Samsun eksik kalmıştır, önemini kaybetmiştir. Samsun şehri, artık uyanma vakti geldi, unutmayın bu şehrin tek takımı vardır, o da büyük Samsunspor'dur!..

www.samsunspor.biz

usare

Herkesin ayaklarına sağlık. Keşke yanınızda olabilseyidm. Malesef şehir dışında olmamzı gereken bir zamana denk geldi. Bence Samsunspor taraftarı elinden geleni yapmıştır ve yapacaktır. Bizi türlü yalanlarla kandırmaya çalışan yönetim, inşallah en kısa zamanda görevi bırakır.

YaşarDoğu

mehmet yılmaz

Bence hedefleri doğrultusunda çok başarılı bir yürüyüş oldu. Bütün grupların temsilcilerini orada, bir arada görmek ve hiç bir grubun zikredilmediği, sadece Samsunsporluluğun olduğu bir ortamda olmak hayli güzeldi.

Sitemizden de yaklaşık 50-60 kişilik bir grupla orada idik. Son derece medeni bir yürüyüş oldu. Özellikle Gazi Caddesinin dar oluşu ve akustiğinin elverişliliği nedeniyle adeta caddeyi inlettik. Çok sayıda forma ve atkının varlığı da gayet iyiydi. Atılan sloganlar yerindeydi. Bence protesto edilmesi gereken en önemli iki kurum sözde yönetim ve y.ziya yılmaz idi. İkisi de paylarını aldılar. Özellikle basın bildirindeki sert ifadeden sonra planlar kuran Erkut Tutu'nun bir kere daha düşünmesi gerekecek. Unutulmamalıdır ki, tribünlerin nefret ettiği bir başkanla hiç bir takım başarıyı yakalayamaz. Kaldı ki Tutu gibi güvenilmez ve parasız bir kişi...

Sayı olarak da fena değildik. Unutmamak lazım ki, bugün benim diyen tribün grupları bile bu şartlarda belki bu kadarlık bir sayı yakalayabilirdi.

ayrıca bence yeni vali de farkını gösterdi. eskisi olsa hafta boyu telefon trafiği yapıp, engellemeye çalışırdı bu yürüyüşü. Yeni vali ise sadece önlem aldı ve hatta Gazi Caddesini de trafiğe kapatarak yürüyüşe yardımcı oldu diye düşünüyorum.

Bugün haykırdık, bu şehrin tek takımı var diye... Onun sahibi de taraftardır! Emeği geçenlere teşekkürler...

55.hakan

Mükemmel ya helal olsun hepinize gruplardan istediğimiz sadece bu birlik beraberlik fotoğrafıydı işte

AntZ

İlk gelen haberlere çok üzüldüm, ama görüntüleri izleyince azımsanmayacak bir kalabalık olduğunu görüyorum. Birde hepsi 2  kişilik bağırmış, destek vermiş, katılan herkesin alnından öpüyorum, daha ne olsun, herkese teşekkürler. İnşallah bu çabalar yerini bulur.

lucarelli

Herkesin ayaklarına sağlık. Etkili olacak inşallah.

Mustee13

amacım koçyiğitin oraya gelip hem sizle tanışmak hem de koçyiğiti doya doya seyretmekti...

geç kalmıştım...shellde indim...yukarı doğru baktım bi hareketlilik göremedim...shellden yukarı çıkana kadar ses soluk yoktu...kız meslek lisesinin ordan sesler duyulmaya başlayınca koşar adı girdim 56lara... ortam çok güzeldi... hemen bayrağa yapıştım...en az 1000 kişi vardık... bi ara 1000 kişiyi de geçtik gazi caddeesinde... umarım etkili olur. olmazsa daha büyüğü yapılır diye düşünüyorum...