Samsunspor Yürüyüşü - Fotolar Sf.16-17

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 30 June 2010, 11:33:12

« önceki - sonraki »

berusa55

07 July 2010, 14:33:32 #135 Son düzenlenme: 07 July 2010, 14:39:29 berusa55
AlıntıSAMSUNPOR İÇİN OMUZ OMUZA

07 Temmuz 2010 / 14:11

Taraftarlar, Samsun'da Samsunspor'un var oldugunu ve sahipsizliğini dile getirrmek için yürüyüş organize ediyor. Taraftarlar, 'Samsunspor Yürüyüşü' adı altında Cuma günü 56'lardaki DSİ önünde başlayacak yürüyüşe tüm Samsun halkının davetli olduğunu açıkladı.

TARAFTARDAN DAVET
Samsunspor taraftarı ayaklandı. Samsunspor'a olan ilgisizliğe tepki göstermek amacıyla yürüyüş organize eden Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, Cuma günü saat 18.30'da 56'lardaki DSİ'nin önünde bir araya gelecek. Tepkilerinin kurum veya kişilere yönelik olmadığını amaçlarının sadece Samsun'da var olan Samsunspor'a biraz olsun ilgi çekebilmek olduğunu dile getiren Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, tüm Samsun halkını bu anlamlı yürüyüşe davet etti.

GÜNÜ BELLİ OLDU
Samsun'da yaşayan ve Samsunsporluyum diyen herkesi Cuma günü DSİ önünde buluşmaya bekleyen Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, Gazi Caddesi üzerinden sahildeki kurtuluş iskelesine kadar yürüyecek. Samsunsporlu taraftarlar, daha sonra burada ortak bir basın açıklaması yapacak. Yürüyüşün hedefine ulaşması noktasında gerekli tüm hazırlıkların yapılma aşamasında olduğunu ifade eden yetkililer, "Her şey Samsunspor için" diye konuştular.

TEPKİMİZİ GÖSTERELİM
Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, "Samsun'da Samsunspor'un var oldugunu ve sahipsizliğini dile geitrmek için bütün Samsunsporluları grup ve dernek ayrımı yapmadan herkesi ellerinde bayrakları, atkıları ve formaları ve herkesin düşüncesini dile getirecegi pankartları ile Cuma günü DSİ önüne bekliyoruz. Bu yapacak olduğumuz yürüyüş taraftarlar olarakda bizim de büyük bir sınav olacaktır. Bu bakımdan herkesi bu önemli görevi yerine getirmeyi çağırıyoruz" dediler.

Kaynak: http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=43129

34_55

cuma günü çıldırın çıldırın samsunspor için çıldırın...

LisandroLopez

Bu yürüyüşün asıl hedefi şehirdeki zengin iş adamlarının,bürokratların ilgisizliğinden yakınarak sahipsizliği haykırmak olduğu kadar,
Düşmanlara (Trabzon'lulara) Bu şehrin Samsun olduğunu,bu şehrin yalnızca bir takımının olduğunu hatırlatmak da olmalı.

LisandroLopez

Burak

34_55

hani o bize her yer travzon diyenler varya görecekler allahın izniyle cuma akşamı burası neresiymiş haydi beylerrr...

fatih55ankara

07 July 2010, 16:21:32 #141 Son düzenlenme: 07 July 2010, 17:39:40 samsuni
kusura bakmayın da samsunsporu düşüren beceriksiz adnan ölmez e de bir tepki koyalım derim.

erdem

Alıntı yapılan: berusa55 - 07 July 2010, 14:33:32
Kaynak: http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=43129

Alıntı yapılan: dukeburak - 07 July 2010, 15:47:30
la bu resimdeki bizim erdem ya :)

harbiden de ben:D adana maçıydı bu,ayağımda alçı vardı,ama sadece kafayı koymuşlar:))

55JNR55

link'e girdim biraz dolandım ve bir yoruma denk geldim ne yalan söyliyim hiç inanasım gelmedi yani insan kalkar gelir konuşur...

samsunspor
iş adamı
sayın samsunspor camiası ve samsnlu hemşerilerim ben recep albayrak samsnluyum 13 senedir suudi arabistanda iş adamıyım. öncelikle kendimi tanıtayım 1978 samsnu dogumluyum ilk orta ve liseyi samsunda okudum ünvyi amerikada biitrdikten sonra 2001 senesinde iş hayatına atılmak üğzere suudi arabistana gittim. burda petrol santrelım var yaklaşık 22 ülkeye petrol ithal ediyoruz. şayet samsun halkı şerefli samsunspor başkanlıgına layik görürse seve seve bu görevi devalmaya ve samsunsporumuzu hedefe taşıyacak projelirimnz oldugunu ve yeterli miktarda çok rahatlıkla borçlarını kapatmaya yetecek gücümüüzn oldugunu beyan etmek istiyorum. degerli samsunspor yönetimi bu görevi bana vermeleri halinde samsunsporumzu tekrar süper lige taşıyacagımza söz veriyoruz ama öncelikle samsunsporumuzu bu durumdan kurtarmak lazım. futbol artık tamamen sanayi kuruluşu olmuş paraya dayalı bir endeks olmuş tüm samsunpsorlu y7öneticelrimzden bana ulaşmlarını istiyorum. bu şerefli görevi layıkılyla yerine getirmyi çok istiyor ve samsunsporumuz tekrar ayaga jkaldırma zamanı geldi diyorum ... saygılarımla recep albayrak. albayrak holding petrol şirketler gurubu başkanı... suudi arabistan /cidde

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=42773

berusa55

Şirinler'in bulunduğu sokakta asılı pankart. Helal olsun:

Foto: berusa55

Burak

Alıntı yapılan: erdem - 07 July 2010, 17:37:12

harbiden de ben:D adana maçıydı bu,ayağımda alçı vardı,ama sadece kafayı koymuşlar:))

la sen siteye takılıyomuydun :) neyse bu başlığı geyiğe çevirmeyelim yürüyüşte görüşürz:)

34_55

sadece 27 saat kaldı büyük yürüyüşümüze  karadeniz karadeniz olalı samsun samsun olalı büyle bir yürüyüş görmemiştir spor anlamında allahın izniyle...

Tufan

08 July 2010, 14:55:23 #148 Son düzenlenme: 08 July 2010, 14:59:54 TuFaN55
demin facebookta gördüm bu gazete küpürünü

sene 89 başkan yine Hakkı Tom(p)aç tepkili yine taraftar aradan geçen 11 yıl değişen hiçbir şey yok!

sadece55

demek ki abilerimizde bu kan emicilerden çekmişler...