Samsunspor Yürüyüşü - Fotolar Sf.16-17

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 30 June 2010, 11:33:12

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Yürüyüşten herkesin bir şekilde haberi var.Ses getireceğe benziyor.Umarım bir aksilik olmaz da katılabilirim.Katılamassam çok üzülürüm.

Jnr.Serkan

2.000 kişi bile olamazsak yazıklar olsun

AntZ

Protestonun öncelikli maddelerinden biri Tutu'nun başkanlığının istenmemesi olmalı, bu konuda kesinlikle sert tavır ortaya koyulmalı...

maraton

Alıntı yapılan: Ant55 - 06 July 2010, 14:05:01
Protestonun öncelikli maddelerinden biri Tutu'nun başkanlığının istenmemesi olmalı, bu konuda kesinlikle sert tavır ortaya koyulmalı...

mehmet yılmaz

protesto üç ayağa dayanmalı bence
1- erkut tutuyu istemiyoruz, yönetim sorumluluğunu ya yerine getirdin ya da bırakıp gitsin
2- y.ziya yılmaz ve samsunlu siyasetçiler adam gibi destek versinler takıma
3- galip öztürk ya da değerli samsunlu iş adamlarımızdan birisi samsunspor kulübü başkanlığına artık sahip çıksın...

s_uzunkaya

yürüyüş için izin alınması gerekli değilmi? herhalde gerekli izinler alınmıştır!

mehmet yılmaz

cuma günkü yürüyüşte bizler de olalım istiyoruz, saat 18'de koçyiğit ticaretin orada buluşalım ve toplu halde gidelim DSİ'nin önüne. Halı saha maçı için bile 22 kişi olabiliyorsak, yürüyüş için daha kalabalık olmalıyız.

usare

Abi bende çok katılmak istiyordum, ama malesef şehir dışındayım. İnşallah amacımıza ulaşırız. Ders alması gerekenler ders alır.

Sercan

Çok şükür bende gelebildim Samsun'a,inşallah orada olacağım.

sersa

Ertuğrul Sağlam

Yüreğinde ufakta olsa Samsunspor sevgisi varsa Cuma 18,30'da sende 56'lar DSİ önünde bizimle ol. Bu şehrin ve Samsunspor'un Sahipsizliğini beraber duyuralım...

celebi

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 06 July 2010, 17:55:51
Yüreğinde ufakta olsa Samsunspor sevgisi varsa Cuma 18,30'da sende 56'lar DSİ önünde bizimle ol. Bu şehrin ve Samsunspor'un Sahipsizliğini beraber duyuralım...

böyled dedin Samsunda olmama rağmen katılamayacağım :( :( bir kat daha arttıdın azbımı be kardeşim. :( :(

34_55

bu iş sevda işi bu iş aşk işi bu iş yürek işi bu öyle bir sevdaki bunu adı KARA SEVDA allahını seven herkez eşini,babasını,anasını,kızını,oğlunu, torunun,ninesini, dedesini kısacası ben samsunluyum samsunsporluyum diyen herkez o akşam orada olsun ne olursunuz şimdi birlik zamanı şimdi bütün Türkiye'ye ve karadenize hatta travzonlulara birliğimizi gösterme zamanı...55

emre

Alıntı yapılan: celebi - 07 July 2010, 10:24:39
böyled dedin Samsunda olmama rağmen katılamayacağım :( :( bir kat daha arttıdın azbımı be kardeşim. :( :(

kınıyorum seni reis!!

mimar55

>l< >l< >l< >l< SEVEN NE YAPMAZ  >l< >l< >l< >l<
        helede konu SAMSUNSPOR olursa