Samsunspor Yürüyüşü - Fotolar Sf.16-17

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 30 June 2010, 11:33:12

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Şu an için protesto edilmesi gereken öncelikli kişi Y.Ziya Yılmaz olmamalıdır. Onun duruşu, ilgisizliği, verdiği sözleri tutmaması, Samsunspor'a bakışı ortada zaten. Ne mal olduğu açık! Protesto edilmesi gerekenler sözde yönetimdir. Sözde başkan Hakkı Tomaç ve ipleri elinde tutan gizli başkan Erkut Tutu! Eğer yönetim protesto edilmezse yapılacak işin bir anlamı olmaz.

Kaldı ki, YZY çıkıp da sizin bile güvenmediğiniz bir yönetime benim destek vermemi nasıl beklersiniz? derse ne cevap verilebilir? Ve yine diyelim ki YZY protesto edildi, emin olun taraftarı ilk kınayacak olan sözde yönetim olur. Sayın başkana haksızlık ypılıyor, bunu yapan Samsunspor taraftarı olamaz diyeceklerdir. Bkz. Geçen sezonki açılış maçındaki bakan protestosu.

O yüzden yapılacak işin niteliği, amacı ve yöntemi açıkça belirlenmeli. Organizasyon çoklu bir yapıya kavuşturulmalı, basın açıklaması önceden belirlenmeli ve Samsunspor'a ilgisiz kalan sadece YZY değil her kesime mesaj verilmeli, sözde yönetimin de dikkati çekilmeli, gerekirse istifaları istenmeli diye düşümnüyorum. Bunlar ortaya konarsa bizler de üstümüze düşeni yapmalıyız.

Uğur Yıldız

Amaç sadece protesto değil Galip Öztürk'te yönetime davet edilmelidir artık madem kendisi işlerinden dolayı gelemiyor sadece 1 sezon gelsin takım çıksın zaten ondan sora 50 tane başkan adayı çıkar

red_white

02 July 2010, 00:00:21 #77 Son düzenlenme: 02 July 2010, 00:03:40 red_white
evet Mehmet abinin dediği doğru yapılan açıklama sadece yzy ye yönelik değil sahip çıkmayan her kesime yönelik olmalı.. yönetiminde kulağına çıtlatılmalı ...  böyle olur diye tahmin ediyorum

samsunmania

YZY rengini belli etti zaten. Bizim tepkimiz Samsunsporluyum deyip kulübe uzak duranlara olmalı. Ben kulübe bir kaç kişi sahip çıkıyor söylemine de karşıyım. ben ayda 1.5 milyon lira elektrik parası veriyorum diyenler, Samsunspor sayesinde palazlananlar ve bunun gibi birçok firma veya kişi vergiden düşülmesine rağmen kulübe YETERİ kadar yardım yapmıyor. Bunda bir artniyet var. Bordo mavi zihniyeti. Samsunumuzun değeri ve samsuncu Metro Turizm sahibi Sn.Galip Öztürk'ün bir çeşit ikna edilip takıma katkı sağlaması çok önemli. Takımı şirketleştirmek istiyor bildiğim kadarı ile. Çok tehlikeli bir süreç bu ama artık seçecek başka yol mu kaldı? Bakın Bolulu(diğer boluluları tenzih ederim) kendini bilmez 2 dallama bize Trabzon B takımı yakıştırması yapıyorlar. Biz kendi ilimizde kolu bunlara kaptırmışız. 2 ayda bir Trabzoncu kişileri başkan koltuğuna oturtturup yardım dilenirsek olacağı bu zaten.
Basın açıklamasında bunlara da yer verip gönlü samsun ve Samsunsporla çarpan kişileri UYANDIRMAMIZ lazım. 20000 kişiyi o stada topluyorsak Samsunspor bir silkinirse çok şeyler başaracaktır. İhtiyacımız olan 3-4 milyon lirayı 1 saatte bulur bu şehir isterse.

samsunmania

Bu arada bir kaç gündür devamlı Galip Öztürk diyorum. Artık sıkıntıları aşmamız için en kolay yolun bu olduğunu düşünüyorum. Samsunculuğuna güvendiğim için destekliyorum. Tabii ki başka hak eden insanlar da gelirse baş tacımızdır. Yanlış anlaşılmasın.

celebi

istanbuldan da protesto için gelecek olanlarımız var.

METE_55

sevgili mehmet kardeşim,şirinler,söğütlübahçe,mekansızlar,atakum arena,kavaklılar,termeliler,çarşambalı teksaslar,bafralılar,alaçamlılar,havzalılar,tekkeköylüler,vezirköprülüler, istanbul grubu,gebzeliler,ankara samsunlular derneği, bursa bengülüler, haydi bütün samsunlu ve samsunsporlular bu bizim son şansımız ya hep ya hiç bence gelin birlik olalım yarın çok geç olmadan bence çünkü başka SAMSUNSPORUMUZDA yok SAMSUNDA yok...55

YaSeF55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 02 July 2010, 00:00:52
Herkes elini taşın altına koymak için bir kıvılcım bekliyor.

kavak_55

protesto zamanı geldi geçiyor ve ne kadar büyük olursa o kadar iyi olur.Bir gün ben bunlardan alacam başkanlığıda memurum ve bunlar kadar çakallıktan anlamam. bir marka bu kadar aciz hale getirilir. yazıklar olsun samsunsluyum deyip samsundan ekmek yiyen tüm iş adamları başta b.b.b. y.z.y. sana asıl yazıklar olsun başkanlıkta yapma layık değilsin. hızlı tren değil istersen havadan raylı yaptırsan gözümüzde yoksun.yaptığın hiç birşeyin anlamı yok samsunsporu yok sayıyorsun allah seni bildiğin gibi  yapsın başkada bişey demiyorum.Birde protesto grup olarak değil topluca yapılmalıdır.samsunluyum diyen herkez katılmalı.şimdiden böyle bir protestoyu yapacak arkadaşlar taşkınlık yapmadan sadece samsunsporun marka olduğunu sahipsiz bırakılsada bu taraftarın hala samsunsporu sevdiğini gösteren sahip çıkmayanları rezil eden bir pretosta olması dileğiyle inşallah. tüm taraftara selamlar.

jean

ins bu sefer ses getirir basinda resmen siradanlastik

pitbul055

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: 35ama55 - 02 July 2010, 00:00:52
Mehmet abiye katılıyorum, tepki YZY'ye olursa yine kapı duvar oluruz, şehrin tüm dinamiklerine sesimizi duyarmak şart.

Ayrıca şehirde kıpırdanma var, özellikle gurbette okuyan üni.öğrencileri Samsunspor'un durumundan şikayetçiler, bugün 4-5 kez ortamda buna şahit oldum. Herkes elini taşın altına koymak için bir kıvılcım bekliyor.

Gurbette okuduğumdan biliorum takımının 1.ligde olmaması ve Bursalıların şampiyonluk kutlamaları sırasında kahroldum  :( :(

eLLis

Arkadaşlar Samsunsporun en zor günlerini yaşıyoruz tüm gruplar stada gider gibi o kalabalıklarıyla gelmeli sbç şirinler şimşekler atakum herkez orada tek yürek olmalı gruplar burada açıklama yapsa keşke katılım olacağına dair grupların önde gelen isimleri ne düşünüyor acaba

34_55

bence dernek başkanları ve samsunspor biz yöneticileri heb beraber ortak bir basın açıklaması yapmaları lazımki işin ne kadar ciddi olduğunu cümle alem anlasın...55

orhan

yusuf ziya bu yönetime güvenmiyorsa güvediği birini başkan yapsın işin içinden bu kadar ucuz sıyrılmamalı,istenildiği zaman bir yol bulunur.Bu adam nasıl samsunlu anlamadım kesin bir karışıklık var,baktı birşey olmuyor seçimlerde yine oyu kendisi alıyor onun için bu kadar rahat hareket ediyor,bizler artık bu rahatlığı vermeyelim samsunlu ve samsunspoluluk bilinci ile hareket edelim.