Samsunspor Yürüyüşü - Fotolar Sf.16-17

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 30 June 2010, 11:33:12

« önceki - sonraki »

red_white

sanırım öle bişey yapıcaklar

Jnr.Serkan

Diyolarki Samsunlular birlik olamazlar.Diyorlarki Şehrinin Takımına Bile Sahip Çıkamazlar.Gün Birlik Ve Beraberlik Günüdür... Eğer Büyük Samsunspor Yürüyüşüne 2 milyonluk şehirde 2000 kişi çıkaramazsak yazıklar olsun
Ey SAMSUNLU!!! 1 Saatini SAMSUNSPOR İçin Ayır.CUMA Saat:19:30 Toplanma Yeri Dsi 56lar

eakgül55

Diyolarki Samsunlular birlik olamazlar.Diyorlarki Şehrinin Takımına Bile Sahip Çıkamazlar.Gün Birlik Ve Beraberlik Günüdür... Eğer Büyük Samsunspor Yürüyüşüne 2 milyonluk şehirde 2000 kişi çıkaramazsak yazıklar olsun
Ey SAMSUNLU!!! 1 Saatini SAMSUNSPOR İçin Ayır.CUMA Saat:19:30 Toplanma Yeri Dsi 56lar
böyle bir el afişi  + duvar afişi olabilir güzel

34_55

dernek başkanı arkadaşlar buradan bütün başkanlara seslenmek istiyorum ayrıcada sivil toplum örgütlerine lütfen herkez hep beraber bir basın açıklaması yapsın allah aşkına bu bizim için bir yürüyüş değil kurtuluş savaşı, ayrıcada bu pretesto yürüyüşü çarşambamı yoksa cuma günümü arkadaşlar birileri artık kesin tarih ve günü belirlesin....

isa55

05 July 2010, 09:52:25 #109 Son düzenlenme: 05 July 2010, 13:12:25 Ant55
arkadaşlar, protesto daha çok yusuf ziyaya yönelik değil mi. yusuf ziyayı belediye binasına hapsetmek gerekmez mi. Bu adam belediyeden çıkmadan basmalıyız diye düşünüyorum. ama çoğunluk ne derse uyarız.

sercan5592

Alıntı yapılan: samsuni - 01 July 2010, 23:15:34
Şu an için protesto edilmesi gereken öncelikli kişi Y.Ziya Yılmaz olmamalıdır. Onun duruşu, ilgisizliği, verdiği sözleri tutmaması, Samsunspor'a bakışı ortada zaten. Ne mal olduğu açık! Protesto edilmesi gerekenler sözde yönetimdir. Sözde başkan Hakkı Tomaç ve ipleri elinde tutan gizli başkan Erkut Tutu! Eğer yönetim protesto edilmezse yapılacak işin bir anlamı olmaz.

Kaldı ki, YZY çıkıp da sizin bile güvenmediğiniz bir yönetime benim destek vermemi nasıl beklersiniz? derse ne cevap verilebilir? Ve yine diyelim ki YZY protesto edildi, emin olun taraftarı ilk kınayacak olan sözde yönetim olur. Sayın başkana haksızlık ypılıyor, bunu yapan Samsunspor taraftarı olamaz diyeceklerdir. Bkz. Geçen sezonki açılış maçındaki bakan protestosu.

O yüzden yapılacak işin niteliği, amacı ve yöntemi açıkça belirlenmeli. Organizasyon çoklu bir yapıya kavuşturulmalı, basın açıklaması önceden belirlenmeli ve Samsunspor'a ilgisiz kalan sadece YZY değil her kesime mesaj verilmeli, sözde yönetimin de dikkati çekilmeli, gerekirse istifaları istenmeli diye düşümnüyorum. Bunlar ortaya konarsa bizler de üstümüze düşeni yapmalıyız.

eLLis

Vallahi kardeş haklı olduğun noktalar vardır illaki ama konu Samsunsporsa bu tür düşünceler bi kenara bırakılıp Samsunspor için bazı şeylere katlanmalı Samsunspor kimsenin değildir buradaki olayda grup olayı değil Samsunsporluların artık patlama noktasıdır takımımıza küseriz kızarız ama yine dönüp dolaşıp stada gideriz hiç ama hiçbirşey nefret ettirecek noktaya getiremez.

sadece55

Alıntı yapılan: sBç1984 - 05 July 2010, 19:55:22
Dernek büyük ihtimalle gidecek ama yürüyüşe Şahsen ben bu yürüşüye gitmiyorum. gitmiyorum diyede Kimse SAMSUNSPORLULUĞUMA Laf Edemez.Yapılan tabii ki güzel birşey ama söz konusu Samsunspor diyenler acaba kafalarında ne gibi bir düşünceye sahipler orası meçhul.Hadi hepsini geçtik, sezon boyunca yapılan ayrımcılık sözleri, internet ortamında doğru, yanlış yapılan gereksiz gereksiz söylemler ortamın daha da gerilmesine neden oluyordu.Hatta Samsunspordan nefret ettirecek ve soğutacak boyuta kadar geliyordu.Bu olayda da şuan hala aynı şeyler yaşanıyo.

En büyük Samsunsporlu arkadaşlar belli.Takım için en iyisini yaptığını söyleyip, bizler için Samsunsporlu değil bunlar diyen insanlar yer alsın bu organizasyonda.Bize ihtiyaçları yok kimsenin, olamazda.

Biz hatalımıyız illaha ki hatalıyız.Biz sütten çıkmış ak kaşık değiliz.Hatalar insanlara mahsustur.Hepimiz Samsunsporluyuz diyenler arkamızdan neler neler konuşulmakta orasıda apaçacık ortada.O halde, Bizden nefret eden adamların arasında ne işimiz var ?

Yine sezon boyunca, internet köşelerinde, en büyük biziz, bize özeniyorlar, stadı biz yönetiyoruz, taklit ediliyoruz vs vs gibi saçma sapan söylemlerde bulunan insanlar, bence bu organizasyonda da büyüklüğünü gösterip, farkını ortaya koyması için bizzat biz davette bulunuyoruz.Başarılar.

Zaten bu çekişmeler değilmi bize kaybettiren buyrun bu yürüyüşü bile düzenleyemiyoruz daha ne olsun

mimar55

Alıntı yapılan: sBç1984 - 05 July 2010, 19:55:22
Dernek büyük ihtimalle gidecek ama yürüyüşe Şahsen ben bu yürüşüye gitmiyorum. gitmiyorum diyede Kimse SAMSUNSPORLULUĞUMA Laf Edemez.Yapılan tabii ki güzel birşey ama söz konusu Samsunspor diyenler acaba kafalarında ne gibi bir düşünceye sahipler orası meçhul.Hadi hepsini geçtik, sezon boyunca yapılan ayrımcılık sözleri, internet ortamında doğru, yanlış yapılan gereksiz gereksiz söylemler ortamın daha da gerilmesine neden oluyordu.Hatta Samsunspordan nefret ettirecek ve soğutacak boyuta kadar geliyordu.Bu olayda da şuan hala aynı şeyler yaşanıyo.

En büyük Samsunsporlu arkadaşlar belli.Takım için en iyisini yaptığını söyleyip, bizler için Samsunsporlu değil bunlar diyen insanlar yer alsın bu organizasyonda.Bize ihtiyaçları yok kimsenin, olamazda.

Biz hatalımıyız illaha ki hatalıyız.Biz sütten çıkmış ak kaşık değiliz.Hatalar insanlara mahsustur.Hepimiz Samsunsporluyuz diyenler arkamızdan neler neler konuşulmakta orasıda apaçacık ortada.O halde, Bizden nefret eden adamların arasında ne işimiz var ?

Yine sezon boyunca, internet köşelerinde, en büyük biziz, bize özeniyorlar, stadı biz yönetiyoruz, taklit ediliyoruz vs vs gibi saçma sapan söylemlerde bulunan insanlar, bence bu organizasyonda da büyüklüğünü gösterip, farkını ortaya koyması için bizzat biz davette bulunuyoruz.Başarılar.

şimdi
1 kim samsunsporlu kim değil kim belirliyor bende baş vurayım ne kadar samsunsporluyum öğreneyim
2 fedakarlık yapmayan yönetim,samsunlu işadamları,ve bürokrasi adamlarından bu yürüyüşe katılmayan taraftarın ne farkı var
3 fedakarlıkyapan ve isteyen geliyor zaten
4 (Haydi SAMSUN Ses Ver.SÖĞÜTLÜBAHÇE Ses Ver,ŞİMŞEKLER Ses Ver,ŞİRİNLER Ses Ver MEKANSIZLAR Ses Ver,ARENA SES VER,BAŞKENTLİLER Ses Ver.GRUP İSTANBUL55 Ses Ver,BURSA BENGÜ Ses Ver,SAMSUNSPOR.BİZ Ses Ver.Bu Bir gruba Ait Yürüyüş Değildir,Bu BÜYÜK SAMSUNSPOR Yürüyüşüdür.CUMA Saat:19:30'da 56lar Dsi'nin orda toplanılıcaktır.Tüm SAMSUN HALKIN... Bekliyoruz.)  diye çağrılan bir yürüyüşe isim vermek kimseye yakışmaz....

Burak

katılacağız katılmasına da bunun yeri saati sürekli neden değişiyor anlamadım ?

mehmet yılmaz

yarın bir metin belirlenecek sanırım, samsunspor.biz olarak biz de iştirak edeceğiz bir aksilik olmazsa...

Tufan

abi siteden toplu katılım düşünülüyor mu yoksa herkes kendisi mi gidecek.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 05 July 2010, 23:53:03
abi siteden toplu katılım düşünülüyor mu yoksa herkes kendisi mi gidecek.

56'lara yakın bir yerde buluşup gidilir sanırım ( koçyiğit olabilir ) duyurusunu yaparız mutlaka... kalabalık olmak lazım, herkes yanında site harici samsunsporlu arkadaşlarını da getirmeli. 

celebi

cemler İstanbuldan organize düşünüyorlardı ne oldu acaba cem ne yaptınız kardeşim benim

mehmet yılmaz

sözde yönetim yürüyüşten çok tırsıyormuş, dünkü toplantıda kara kara bunu düşünmüşler... bu şekilde bir haber geldi.