Samsunspor Resmi Sitesi'ni Şeffaflaştırma

Başlatan Sadece Samsunspor, 22 June 2010, 23:31:13

« önceki - sonraki »

eLLis

Bu site olayı iyi oldu utanıyodum resmi siteden.Ama Ss.Biz ücretsiz yapma teklifini sunmasına rağmen parayla yapmaları Samsunspor'un parasını ziyan etmektir ben bu ünlü firmanın ss.biz site anasayfası kadar güzel yapacağını sanmıyorum açıkcası neyse bakalım nasıl bişey çıkıcak.

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: lucarelli - 27 August 2010, 17:34:27
sitenin iyi veya kötü bir tasarımı vardı zaten. Hem de yani yapılmıştı. Asıl problemi güncel olmaması idi. Neden baştan tasarım yapıyorlarki. Her gelen belediye başkanının kaldırım taşı yenilemesi gibi bir şey oldu bu iş.

Yanlışlıkla beğene tıkladım alıntı yapacakken. Sitenin tasarımı çok amatörce yapılmıştı. Kendim yıllardır bu işle uğraşıyorum. Muhakkak yeni baştan elden geçirmek gerekiyordu zaten. Bunu SS.biz Ailesi yapsaydı eminim çok güzel olurdu. Ama ön yargılı olmamak gerekli. Önce bakalım nasıl bir site çıkacak ortaya ondan sonra üzerine yorum yaparız. Zaten şuandaki halinden kötü olamaz.

furkan5534

hala yapamadılar gitti zaten.kıme yaptırcaklarsa yaptırsınlar ama dıger takımlarda olmayan cok cok farklı bısıler olmalı.Samsunsporumuza yakışır olmalı farkımızı ortaya koymalı.bir flash site bile olabilir hatta daha şık durur ıns bıran once bıtırrler haberler haylaa taaa ne zamanınkı haberler.amatör kume takımının sıtesı bıle daha ııyı

berusa55

02 September 2010, 16:49:56 #18 Son düzenlenme: 02 September 2010, 16:57:42 berusa55
Resmi site yeni yüzüyle hizmete girmiş:

www.samsunspor.org.tr

lucarelli

Hepimize hayırlı olsun, Samsun Store kısmı hala çalışmıyor ama genel olarak fena görünmüyor.

cgr

Bende hizmete henüz girememiş ersin abi :D hala eski sürüm :)

Atakumlu

berusa55

Alıntı yapılan: cgr - 02 September 2010, 16:55:27
Bende hizmete henüz girememiş ersin abi :D hala eski sürüm :)

Nasıl oluyo la o  :D

Tufan

yine rezalet bir site forum mu olurmuş RESMİ sitede
menüde türkçe karakterler kullanılmamış olması ayrı bir ciddiyetsizlik
ses kapama kısmını ben bulamadım
yani yine nerden tutsan elinde kalıyor.

lucarelli

Eski sitede de vardı ama rezalet. Kapatsalar daha iyi.

mehmet yılmaz

babasamsunlu

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 02 September 2010, 17:01:19
SENİ TANIMIŞLARDIR HOCAM :):)

:) yok ya, inşllah resmi site iyi olur. çünkü bizi resmi site sanıp o kadar saçma sapan mailler atıyorlar ki! Artık bıktım, idmana çıkmak isteyeninden tut da anonsçuya ulaşıp istediği şarkıyı çaldırmak isteyene kadar :) :) resmi iste iyi olsun yeter ki! yalnız resmi bir sitede forum olmaz, olamaz. çünkü mantığna terstir bu. zaten yürüyeceğini de sanmıyorum. bir de önemli oaln siteyi yenilemek değil işletebilmek. inşallah gerçekten Samsunspor ve işini iyi yapan bir ya da birkaç yetkilisi olur sitenin.

MeL_55

Böyle antika logolari nerden buluyorlar anlamiyorum  >:(

55.hakan