Samsunspor Resmi Sitesi'ni Şeffaflaştırma

Başlatan Sadece Samsunspor, 22 June 2010, 23:31:13

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Merhaba Samsunsporlu Kardeşlerim,

Bugün yine resmi siteye girdim ve güncel hiç bi habere ulaşamadım, site yöneticisiyle veya yönetimden birileriyle iletişim kurmak istedim, iletişim bölümüne tıkladım, bu sayfa yapılandırılmaktadır yazdı, sonra anket bölümü dikkatimi çekti ve oy kullanayım dedim tıkladım gönder dedim server hatası verdi. Bu siteninde kulübün ekomik tablosununda şeffaflaşması lazım. Güncel haberler resmi ağızlardan her gün açıklanıp siteye eklenmeli.

Geçen gün gazetede basın sözcümüz Tan, diyorki:

Biz Turgut'tan gelen paranın nerelere harcandığını ve harcanacağını gerekli kişilere söyledik. E biz değilmiz her sene deplasmanlara giden bu takımıcı can'ı gibi seven. Bize neden açıklanmıyor ? Bizim niye haberimiz yok ?

Bu konularda yönetim şeffaf olmalı, kulüble irtibata geçeyim diye iletişime tıklıyorum hata veriyor.

Eğer yönetim gerçekten şeffaflıktan yanaysa hem güncel ve resmi haberleri siteye ekler hemde her ay'ın bilançosunu paraların nereye harcandığını siteye düzenli olarak ekler.

Ben irtibat kuramadım yönetimle ama irtibar kuracak arkadaşlarımız varsa lütfen bu istekleri yöneticilere söylesinler. Gazetelerde kulübümüz'ün herkese kapısı açık diyorlar ama sanaldan bile irtibat kuramıyoruz.

Bu işe bi el atan var mı ?

lucarelli

Bilanço ve para işini bilemem ama haber, bilgi gibi konularda siteyi geliştirmeleri gerek. Ya da sirekt olarak Samsunspor.biz'e de yönlendirebilirler...

fatih55ankara

dün samsunspor kulübünü aradım.telefona bir bayan çıktı.resmi sitenin çok vasat olduğunu ve güncellenmediğini belirttim.bana şu an çok yoğunluk var lig başladığından dedi.ve yakın zamanda sitenin yenileneceğini söyledi.

mehmet yılmaz

Biz kendilerine teklif ilettik. Resmi siteyi bir şirkete yaptırıp bir ton para vermeyin. Arkadaşlarımız ücretsiz olarak, ss.biz kalitesinde hazırlasınlar size dedik. Cevap bekliyoruz 15 gündür. İnşallah yalandan para vermezler site için...

cembaba

Alıntı yapılan: samsuni - 18 August 2010, 12:59:23
Biz kendilerine teklif ilettik. Resmi siteyi bir şirkete yaptırıp bir ton para vermeyin. Arkadaşlarımız ücretsiz olarak, ss.biz kalitesinde hazırlasınlar size dedik. Cevap bekliyoruz 15 gündür. İnşallah yalandan para vermezler site için...

Cevap verecekler hala ha. Abi hiç birşey yapmayacaksın aslında bunlar için. Neyse sinirleniyorum...

babasamsunlu

Biz zaten bunlar için yapmıyoruz ki kardeşim.Samsunsporumuz için yapıyoruz..Boş sinirlenmeye değmez  ;) ;)

King Of The North

Burası Samsunsporun hizmetindedir, siteye girildiğinde buraya yönlendirme olsa dahi olur, yıllardır dandik halde samsunspor.org. sitesi...

germencisse

Samsunspor.biz,Samsun halkı ve Samsunspor taraftarı ile tamamen bütünleşmiş bir site haline geldi..Üstelik güncel haberlerin yanı sıra site içindeki kişilerin bir birleri ile dayanışması ilede ön plana çıkıyor..

Resmi sitemize gelince güncelleme yok herhangi bir aktif olay olay yok..başka bir taraftar ilk olarak araştırmaya kalksa resmi sitemize bakar..bu halde resmi sitemiz Samsunspormuz için utandırıcı bir durumdur..

berusa55

27 August 2010, 16:03:25 #8 Son düzenlenme: 27 August 2010, 16:13:26 berusa55
AlıntıSite görücüye çıkıyor
[ 27.08.2010 ]

Samsunspor Genel Sekreteri Rüştü Araboğlu, Kırmızı- Beyazlıların resim internet sitesi olan http://www.samsunspor.org.tr'yi/ yenilediklerini ifade ederek, "Yeni sitemiz 2-3 gün içerisinde kullanıma sunulacak" dedi.Kırmızı- Beyazlılarda bu zamana kadar bir türlü istenildiği gibi kullanılamayan internet sitesi için Başkan Erkut Tutu yönetimi devreye girdi. Kulübün resmi internet sitesi http://www.samsunspor.org.tr/, ünlü bir firma tarafından yeniden dizayn edilirken, Genel Sekreter Rüştü Araboğlu siteyi basın mensuplarına tanıttı. Araboğlu, "Site tamamen bitti. Son düzenlemeleri yapıyoruz. 2-3 gün içerisinde de kullanıma sunulacak" diye konuştu.

Kaynak

Akyol

Para var huzur var tabii  >:(  saçın saçın paraları  >:(

babasamsunlu

27 August 2010, 16:33:32 #10 Son düzenlenme: 27 August 2010, 16:35:13 babasamsunlu
 >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Bir gün bu sitedeki gerçek Samsunsporlular bu takımın içindeki ne akdar yiyici varsa alayını temizleycek...Bedavaya yapalım dedik profesyonlece yapalım dedik ama adamlarda para bol olduğundan saçmaya yer bulamadıklarından olsa gerek ünlü bir firmaya yaptırıyorlar.. bsaasakçbsgog... >:( >:( >:( >:( >:(

cembaba

Ona bakarsak, parasızlıktan futbolculara ödeme yapamayan yönetimlerimiz oldu. Bu sezon bir yönetici çıkıyor diyor ki, ödemelerde sıkıntı yaşamayacağız diyor. Şaşırmamak elde mi  ;)

mehmet yılmaz

Hayırlı olsun... Resmi site Samsunsporlu taraftarların onurudur, inşallah güzel birşey çıkr ortasya. Biz gerekli yerlere teklifimizi ilettik, para vermeyin, Samsunspor'un parasını vermeyin dedik. İnşallah mali bir yükü olmamıştır kulübümüze... Göreceğiz bakalım...

Akyol

Bi yerden para buldularsa bunu abuk şekilde harcamak mıdır yöneticilik? Biraz tutumlu olun arkadaş olur şey değil kafam almıyor. 4-5 Milyara yapacağın işi birileri çıkıp sana ücretsiz yapmayı teklif ediyor sen gidip paraları bayılıyorsun. O parayı personel maaşlarına versen fena mı olurdu? Görelim parayla yapılan siteyi böylesi savurganlıkları kaldıramayız yazık... :-X

lucarelli

sitenin iyi veya kötü bir tasarımı vardı zaten. Hem de yani yapılmıştı. Asıl problemi güncel olmaması idi. Neden baştan tasarım yapıyorlarki. Her gelen belediye başkanının kaldırım taşı yenilemesi gibi bir şey oldu bu iş.