Samsunspor Resmi Sitesi'ni Şeffaflaştırma

Başlatan Sadece Samsunspor, 22 June 2010, 23:31:13

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Benim ilk eleştireceğim nokta bütün başlıkların "Samsunspor...." diye atılmış olması..
Bence Samsunsporumuz diye başlamalıdır bütün başlıklar..Hemen öneriler bölümüne mailimi atıyorum :):)

Sercan

berusa55

Eski sürüm var diyen dostlar; cookieleri yani çerezleri silelim sonra tekrar deneyelim açmayı  ;)

AntZ

Ziyaretçi defterindeki bütün mesajların "mükemmel olmuş" cinsinden olması ve hepsinin 2009 da yazılması biraz ilginç olmuş  :)

Onun dışında basit ve kötü bir site olmuş, ne diyeyim, takımımın resmi sitesi kötüyken göz göre göre güzel demek gelmiyor içimden  :( En azından umarım eskisinden ciddi işletilir.

Sercan

AntZ

Hala eski sürümü görenler dns önbelleklerini boşaltıp görebilirler;

Başlat / Çalıştır a ipconfig /flushdns yazın,
tamam a tıklayın.

cgr

Alıntı yapılan: Ant55 - 02 September 2010, 17:34:54
Hala eski sürümü görenler dns önbelleklerini boşaltıp görebilirler;

Başlat / Çalıştır a ipconfig /flushdns yazın,
tamam a tıklayın.

sonuç aynı, eski sürüme devam :)

berusa55

Modeme ve bilgisayar reset atmayı da deneyin aç kapadan sonra düzelebilir Çağrı...

Mustee13

İdare eder . ilerde daha da geliştirilir umarım.  :-\

Lusage

Eskisinden iyi diyecektim ama şurayı görünce vazgeçtim...

http://www.samsunspor.org.tr/kadromuz.asp

>:( >:( >:( >:( >:(

O nasıl fotoğraf.....

isyan

Profesyoneller yapacakti siteyi Para´da ödenmemi$miydi ? Siradan bir Site olmu$ bence  :o, ama eskiden iyidir !!

isyan

Forum´un rengi neden Mavi anlami$ degilim  :o :o  Samsunspor´u da ayri yazmi$lar nelikse...

Cagdas Ünver

02 September 2010, 18:45:45 #42 Son düzenlenme: 02 September 2010, 18:50:11 Cagdas Ünver
Tam anlamıyla amatörce bir site olmuş. Keşke para vermeselerdi, Ss.biz hallederdi.
Eksikleri çok fakat zaman içerisinde geliştikçe daha iyi olur. En azından haberler güncel tutulur.
Tabi bu Haberlerinde şu an için Samsunspor.biz'den alınmış olması ilginç.

cembaba

çok kötü olmuş... hiç beğenmedim.. ayrıca o foruma girmez kimse...

ChRoNiC

diğerinden güzel olmuş ama yinede hiç birşeye yaramaz allah bilir kaç para vermişlerdir bu siteye... .:.:.