Samsunspor Resmi Sitesi'ni Şeffaflaştırma

Başlatan Sadece Samsunspor, 22 June 2010, 23:31:13

« önceki - sonraki »

eLLis

Sitenin rengi bordo sanki Samsunspor kırmızısıyla alakası yok

berusa55

Alıntı yapılan: eLLis - 02 September 2010, 20:35:03
Sitenin rengi bordo sanki Samsunspor kırmızısıyla alakası yok

Yok artık Çağrı'cığım...

eLLis

Valla abi org.tr nin bannerındaki armayla sitede kullanılan kırmızı arasında baya bi ton farkı var.

Gorkem

çok güzel bir konuya değinmişsiniz sitede hala geçen sezonun puan tablosu var

berusa55

Alıntı yapılan: eLLis - 02 September 2010, 20:50:04
Valla abi org.tr nin bannerındaki armayla sitede kullanılan kırmızı arasında baya bi ton farkı var.

O kadar olur be Çağrı yapma sen de... Her yer aynı kırmızı tonda olcak değil ya. Ama bordoyla da alakası yok vallahi...

okan

Çok ünlü firmaya yaptırdık dedikleri bumuydu. yine olmadı lanet olsun

ramcQ_55

forumun rengi renk deilki herkez yazsınn neden kırmızı ağırlıklı yapmamışlar anlamış deilim

Mustee13

şikayetlerimizi ve önerilerimizi burdan olduğu kadar resmi site üzerinden de yaparsak daha faydalı olur...

brigand

beklenen gibi olmadığını düşünüyorum. ama sitede yer alan ankette beğendim diyen baya fazla.

mehmet yılmaz

Teknik sebeplerle yeni girebildim resmi siteye. Maalesef sadece görüntüsü değişmiş. O da çok üst düzey bir değişim olmamış. Beğenmeyi çok isterdim lakin beğenmedim. Güncelleme yapılacak gibi de görünmüyor. İnşallah para vermemişlerdir bu iş için, çok yazık gerçekten de... Görseller çok yetersiz, bilgiler bastan savma. Samsunspor tarihi dedikleri şey 10 yıl önce yazılmış kuru gürültü. Güncelelyip, resimlerle desteklemek lazımdı bunu ama işi yapan firma gönülden yapmayıp, paraya bakınca böyle oluyor. Türkçe imla kuralları da pek çok yerde ihlal edilmiş maalesef. Yine de hayırlı olsun.

celebi

AntZ

celebi

resmi sitedenin müdavimi eleman orada forumdan hatırlarsan bir arada bu rada idi.

AntZ

Alıntı yapılan: celebi - 04 September 2010, 23:32:16
resmi sitedenin müdavimi eleman orada forumdan hatırlarsan bir arada bu rada idi.

Bilmiyorum abi, foruma bir kere girmiştim, sonra yanlış yere geldim galiba diye çıktım, pek foruma benzemiyordu  :)

celebi