Samsunspor Resmi Sitesi'ni Şeffaflaştırma

Başlatan Sadece Samsunspor, 22 June 2010, 23:31:13

« önceki - sonraki »

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: eLLis - 22 September 2010, 12:11:03
http://www.yesilsiyah.org/

Şu siteye bakın  ???

Hiç şaşırmadım. Yönetim Profesyönel Şirketle anlaştık dediğinde bile 'acaba' diyordum. Neyimiz doğruki Sitemiz olsun.

YaşarDoğu

AntZ

Bizimki daha pahalıdır, kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun, mavisi nasıl acaba  :)

Ahmeti

siteteden benim beklentim idmanları canlı olarak izlemek,acaba samsunspor.biz bunu gerçekleştiremezmi ?

ata55

King1965

benım bır gun hayallım . Samsunsportv cıkartmak bursasporun bursasportv sı gıbı. SERVERI ALICAM YAYINLARI DA YAPICAM 5-6 kafadar arkadas bulcam ılerıde her ıdmana gıdıp ıdmanı ckıcem vs onları yayınlıcam canlı yayınla. ama ılerıdekı hedefım cok fazla. bu hedefımıde cok ucuz malıyete kalıtelı camera ıle yapmak mumkun deplesman evdekı tum macları oncesını sonrasını mac anını taraftarı herseyı cekerek aksamları da bunları yayınlamak ıstıorum. ama su unıversıteye gıtmem gerek bu sene hazırlanıorum radyo televızyon okuycam. allah nasıp ederse samsunsportv yı ben cıkarcam bır gun.. :o

maviay55

görelespor la aynı web sitesine sahibiz..inanamıyorum  >:(

YaşarDoğu

Rüştü Arapoğlu web sitesi konusunda rüştünü ispat edememiştir.

Böyle boktan profesyonellik mi olur la n. >:(

Lusage

Profesyonellik 0 dan kod yazarak oluşturmaya denir.. Böyle sağdan soldan bulunan Template lerin kullanılacak yere uydurarak değil...

100 Liralık template e allah bilir kaç para bayıldılar.. Çok bilmişler..  :-X

>:( >:(

salihcakir

minimum 10.000 lira ödemişlerdir bizimkiler. siteyi yapan adamlaraa bu işin masrafı bir kişinin sitenin içeriğini yerleştirmesi kdardır. o da 500 tl'yi geçmez. her yanımızdan profosyonellik akıyor maşallah.

mehmet yılmaz

brigand

hala kızıyorum bizimkilere ama ingiltere alt liglerinde çoğu kulüp aynı şablonu kullanıyor.gerçi onlarınki daha iyi ama. yinede daha iyi daha güzel bir site bekliyordum ben. hani profesyonellerle çalışılcak diyince :(

King1965

ben bu sıtenın kodlarını aldım :)
edıtledım koydum valla sıteme :D aynısını yaptım cok basıt bırseydı :) sadece 2 saatımı aldı bu yonetım para vermısse allah belasını versın belese yapardım ben ..  :-X :-X