Adnan Güngör Konuştu

Başlatan kuzey55, 24 May 2010, 14:25:30

« önceki - sonraki »

kuzey55

HERŞEYİ ANLATTI
Samsunspor'un formasını yıllarca terletip Trabzonspor, Hacettepespor ve Diyarbakırspor'da oynayan Adnan Güngör, sezonun tamamlanmasıyla birlikte soluğu Samsun'da aldı. Ailesi ve dostlarıyla hasret gideren tecrübeli oyuncuyla, Bolulu Hasan Usta'da Muhabirimiz Ömürcan Ekinci bir araya geldi. Eski kaptan Adnan Güngör, başta Samsunspor olmak üzere, futbol yaşamını anlattı:

55'İ HİÇ ÇIKARMADI
Diyarbakırspor'un küme düşmesine rağmen kendisinin başarılı bir sezon geçirdiğini belirten Adnan Güngör, şunları söyledi: "Öncelikle şunu söyleyeyim Samsunspor'dan ayrıldıktan sonra oynadığım takımlarda hep 55 numaralı formayı giydim. Bu benim Samsun'a ve Samsunspor'a olan özlemimdir. Diyarbakır'da 30 maç ilk 11"de sahaya çıktım. 2 gol attım, 3 asist yaptım. Daha ne yapayım. Burada başarılı bir sezon geçirdiğimi umuyorum."

BAŞARILI OLDUM
"Taraftarlar kendi forum sitelerinde 'en başarılı futbolcu kim?' anketini yapmışlar. Sağ olsunlar, yüzde 96'lık oyla beni seçmişler. Bu beni çok onure etti. Orada 55 numarayı büyük bir gururla giydim, 55'i başarıyla temsil ettim. Ayrıca Diyarbakırsporlular, dışarıdan gelen futbolculara inanılmaz sıcak kanlı. Takım küme düştü, şehirde hiç bir şey olmadı. Aksine bizi kucakladılar. Onlara Ne kadar teşekkür etsem azdır.''

ELBETTE SAMSUNSPOR
"Beni en çok üzen son iki takımımın küme düşmesidir. İnşallah bu son olur. Bu şanssızlığı bir daha yaşamak istemiyorum. İyi bir performans sergilediğim takımda küme düşmek çok üzücü. Şu anda bonservisim elimde. Menajerim birçok takımla görüşme halinde. Net bir gelişme yok. Herkes bana Samsunspor'da tekrar oynar mısın diyor. Samsunspor'un yeri bende çok farklı. Kalbim zaten Samsunspor'a bağlı. Elbet bir gün takımıma geri döneceğim. Beni Adnan Güngör yapan yer burasıdır.''.

TESİSLERİ ÖZLÜYORUM
"Şu anda ailemle ve dostlarımla hasret gideriyorum. Nuri Asan Tesisleri"ni çok özledim. Gidip hem ziyarette bulunacağım, hem de çalışmalarımı sürdüreceğim. Diyarbakırspor'da kamptayken, sevdiğim dostlarımı arayarak Samsunspor'da son durum nedir, ne değildir diyerek hep bilgi alıyordum. Aklım hep Samsunspor'daydı. İnanın, Diyarbakırspor'un küme düşmesinden çok Samsunspor'un lige çıkamamasına üzülüyorum.''

KAPTAN TURGUT OLMALI
''Samsunspor'da şu anda Kenan ağabeyle görüşüyorum. Kaptanlığı bırakmış. Samsunspor'a dışarıdan gelen Can Özgür Aslantaş'a tecrübeli diye kaptanlık verilmiş. Bence bu olmamalıydı. Kaptanlığı Samsunspor'da yetişmiş birine vermeleri gerekirdi. Galatasaray gibi bir takım, kaptanlığı alt yapısından yetiştirdiği Arda'ya verdi. Ben olsam, Samsunspor'da Turgut'u kaptan yaparım. Turgut bir yıldız adayı. Onun kaptan olmasını daha doğru buluyorum."

ADANA MAÇI BİTİRDİ
"Samsunspor'un 5'te 5 galibiyet serisi yaptığı dönemde çok heyecanlandım. Bu galibiyetlerle Play-Off oynar diye düşünmüştüm. Samsunspor Adanaspor'u yenseydi, ilk ikiye giremese de en azından Play-Off'lara kalırdı. Adanaspor maçını televizyondan canlı seyrettim. Samsunspor iyi futbol oynamasına rağmen mağlup oldu. O maç dönüm noktasıydı. Bu mağlubiyet Samsunspor'u bitirir diye düşünmüştüm, korktuğum başıma geldi. Mağlubiyet serisi başladı ve Play-Off şansını yitirdik."

SAMSUN'U ÇOK SEVİYORUM
"Samsunspor'da unutulmaz anılarım var, onları hayal ediyorum. Aklıma geldikçe bazen üzülüyorum. Samsunspor'da zamanında herkes kaçar gibi giderken, benim burada kaldığım aklıma geliyor. O zamanlar zor dönemlerdeydik. Trabzonspor beni ilk istediğinde çok iyi bir transfer ücreti teklif etmesine rağmen Samsunspor'u tercih etmiştim. Trabzonspor tekrar isteyince bu sefer gittim, forum sitelerinde vatan haini ilan edildim. Sonuçta ben profesyonel bir futbolcuyum. Kimseye kırgınlığım yok. Samsunspor her zaman kalbimde. Bir gün mutlaka Samsunspor'a geri döneceğim."

ts de kaç numara giydin adnan.yemedimi hayallerinin takımında 55 giymek...dön bakalım samsunspora nasıl döneceksen.

Kodalak

YaşarDoğu

Onu takıma alsa alsa bu yönetim gibi basiretsiz , gurursuz adamlar alır.

**KaR6**

yol yapımı tamamlanmış :D

kuzey55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 24 May 2010, 14:31:43
yol yapımı tamamlanmış :D

aynen öyle haftaya süper lig transferi diye karşımıza çıkarmazlar umarım...

emre

sen kimsin ki samsunspor hakkında kaptanı bu olmalı diye demeç veriyorsun!! ne hadiine senin,git hayallerinin takımına üzül  >:(  >:(

Akyol

Bu ne rezillik yaa adam kalkmış şu olsun bu olsun diyor. Herkesin hayallerini bir takım süsler adnan bey sana hayallerinin takımında başarılar...

berusa55

Gidip bu adamla ciddi ciddi röpartaj yapanda da var hata kardeşim. Töbe ya! :-X

furkan5534

>l< hata yapmış ama seviyorum ben bu adamı ya :o

55_OrHaN_55

kolbastı oynamaya devam et sen adnan. trabzona 3 saat yol var. git akçaabat sebatsporda oyna. 61 giyersen daha çok seviniriz. göz boyamana gerek yok...

maraton

hiç unutmam bu yeni hayallerinin takımına gitmiş, bi restoranda yemek yiyo,oranın patronu ile beraber, bende hanımla geçiyorum yanlarından oranın patronu beni sever ve bilir samsunsporlu olduğumu iyi niyetle çağırdı gel bak bu futbolcu şu tanışın diye, bende gece uyumamışım uykusuzum,bu büyük futbolcunun yüzüne bakarak bi kaydım , millet buz oldu, hanım bana küstü milletin içinde düz gittim diye,o mekana bi ay gidemedim,hala patronu güler anlatır..
ha yine görim i.neyi yine söverim.. tek bişeyi doğru söylemiş uğursuz i.ne her gittiği takım küme düştü, bu bizi herşeye rağmen düşüremeyenlerin son silahı olmasın,cenup,boyalı saçına s.çtığım..

Kodalak

Alıntı yapılan: maraton - 24 May 2010, 15:43:17
hiç unutmam bu yeni hayallerinin takımına gitmiş, bi restoranda yemek yiyo,oranın patronu ile beraber, bende hanımla geçiyorum yanlarından oranın patronu beni sever ve bilir samsunsporlu olduğumu iyi niyetle çağırdı gel bak bu futbolcu şu tanışın diye, bende gece uyumamışım uykusuzum,bu büyük futbolcunun yüzüne bakarak bi kaydım , millet buz oldu, hanım bana küstü milletin içinde düz gittim diye,o mekana bi ay gidemedim,hala patronu güler anlatır..
ha yine görim i.neyi yine söverim.. tek bişeyi doğru söylemiş uğursuz i.ne her gittiği takım küme düştü, bu bizi herşeye rağmen düşüremeyenlerin son silahı olmasın,cenup,boyalı saçına s.çtığım..

vışşşşş sen çok  kızmışsın...

mehmet yılmaz

Nedense bu Adnan'la özel röportajları yerel medyada Trabzonsporluluklarıyla meşhur kişiler yapıyor, bir de bir Samsunsporlu yapsın bakalım neler sorar....

Samsunspor'un kaptanlığı madem bu kadar mukaddes birşey neden sen Samsunspor'un kaptanı iken gittiği x takım için "hayallerimin takımına geldim" dedin? Bu ne perhiz?..

babasamsunlu

24 May 2010, 16:03:05 #13 Son düzenlenme: 24 May 2010, 16:05:33 babasamsunlu
Babaanemin güzel bir lafı vardır..
"Taş osurdu deve güldü.. "   bu başlığı görünce o geldi aklıma niyeyse :):)

AntZ

24 May 2010, 16:08:34 #14 Son düzenlenme: 24 May 2010, 16:11:52 Ant55
Düşünülmesi gereken tek nokta 55 numara meselesi. Süper! lige çıkıncaya, gerçekten hakedeni buluncaya kadar kimseye vermemek lazım. Biz kime versek kime versek diye hep talip arıyoruz. Arıyorsak zaten yoktur 55 numarayı hakeden, olsa kendini gösterir.

Bu arada konu Adnan'dı değil mi? Onun hakkında yoruma gerek yok.
(Seneye Konya'da oynar.)