Adnan Güngör Konuştu

Başlatan kuzey55, 24 May 2010, 14:25:30

« önceki - sonraki »

engizli55

hep ayni hikayeler gündemde yine

gurbetçi55

aslında bize çok faydası olur gelirse alalım süper lige çıkarsak basalım tekmeyi kıçına herkes bize kazık atçak değil ya

5trawberry

Diyarbakır'da 30 maç ilk 11"de sahaya çıktım. 2 gol attım, 3 asist yaptım. Daha ne yapayım

Allah'ını seversen acayip gol atmışsın la , hele ki asistlere bak :)
Bu kadar çalışma mazallah sakatlanırsın falan Samsunspor'a gelemezsin.

brigand

gelme ednan gelmee gelirsen 61 numarayı sırtına geçirir 69 dan tavşan yaparlar.. ulan ne kvırmış beeeee... menejerin kimle görüşüyomuş söyle bakim

RT55

insanda biraz ar duygusu+biraz vicdan+biraz saygı olur.giderken düşüneceksin kuş beyinli. oynadığın mevkide ayman+hüseyin var-sen kimi kesecen. trabzanda lobimi yapıcan-muhteşem yedek oldun;hacettepeyi peşine diyarı düşürdün.şimdi arkana baka baka döndün memlekete,toprak muhabbeti-seni alırsa bu yönetime yazıklar olsun-yöneticilere sesleniyorum;bu forma bu kadar ucuz olmamalı-serkan gitti alkışladık+ertuğrul gitti alkışladık+celil gitti alkışladık+ercan gitti alkışladık....hepside omuzlarda döndü-ama senin gibi gidenlerin tümüne yazıklar olsun-değil kendinizi ,resminizi bile görmek midemi bulandırıyor. >:(
(bu topcuyu savunan arkadaşlar;insanın hayatta bir duruşu vardır-olmalıdır.gerisi dansöz)

RT

34_55

sayın samsunspor biz yöneticim lütfen allah aşkına şu ismini bile anmak istemediğim hayallerinin takımının formasını giyen şimdide bize gelmek için çaktırmadan ağaz arayan şu futbolcu arkadaşın başlığını kilitlermisin lütfen ben artık sıkıldım bu adamdan daha fazla onun reklamını yapmayalım sitemizi kirletmeyelim onun adıyla.... BİZİM TEK SEVDAMIZ VAR ODA KIRMIZI,BEYAZ,SİYAH renklere...55

babasamsunlu

Biraz önce bir yakını işyerimdeydi Adnan efendinin..Konya Manisa ve Kaarbüktren ciddi anlamda teklifler almış..Samsunspor da para yok demiş...Bize gelmeyeceği kesin arkadaşlar.Bencede artık şu sinir bozucu başlık kitlensin..

erkutdem55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 26 May 2010, 15:53:39
Biraz önce bir yakını işyerimdeydi Adnan efendinin..Konya Manisa ve Kaarbüktren ciddi anlamda teklifler almış..Samsunspor da para yok demiş...Bize gelmeyeceği kesin arkadaşlar.Bencede artık şu sinir bozucu başlık kitlensin..

Hepsi düşme adayı takımlar,kimin düşeceği kesinleşecek demek ki yakında.

5trawberry

Bir futbolcunun kulüp değiştirmesi normaldir, duygusallığa yer yoktur futbolda fakat;
Ezelden bu yana iki takım arasında olan kutuplaşmalar ve gerek şehir insanının gerekse takım taraftarlarının arasındaki gerginlikler varken sen o takıma gidip hayallerimin takımına gittim dersen, ve de babamın vasiyetini gerçekleştirdim dersen. Orda dur derler.
Hadi babanın vasiyetini gerçekleştirdin eyvallah da hayallerinin takımı ne oluyor ?
Her gittiğin takımda 55 numara giymişsin ?
-Trabzonda niye 55 giyemedin Adnan Bey ?

Samsunspor senin için bitmiş olsun bence.
Sen de Samsunspor için bit.

cem

hadi ordan sen kendini tatmin et adnan.......

mimar55

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 26 May 2010, 15:56:30
Hepsi düşme adayı takımlar,kimin düşeceği kesinleşecek demek ki yakında.

okuduğum en güzel yorum seneye samsunsporda oynamak istiyorum der olursa kazayla süper lige cıkarsak kesin alır bizim yöneticiler... ;)

Nuri Asan

Serkanda gs ye gitti,ertuğruldan 8jk ya gitti.Amma velakin hiç birisi hayallerimin takımına gittim demedi.Önce Samsunspor menfaati dedi,Samsunspor menfaati varsa giderim dedi.Gittiler adam gibide döndüler.Bu taraftarda Serkanla-Adnanı nasıl ayırt edeceğini bilir.