Adnan Güngör Konuştu

Başlatan kuzey55, 24 May 2010, 14:25:30

« önceki - sonraki »

lucarelli

Konya, Buca veya Karabük'ten birine gidemezse Samsunspor olsun diye söylenen sözler.

Trabzon Telekomspor'da oynasın.. Hayallerinin takımcığı..

kavak_55

aklı sıra adnan  günah çıakrtıyor adnan burası kilise değil koskoca samsunspor biz. günahlarını travzonda çokar hemde 61 numara giy  sen kaptan olsaydın bu takımı kötü durumda bırakıp gitmezdin. neyse boş verelim adnanı o bizi boş verdi gitti fazla konuupta yüceltmeylim. en büyük taraftar  ve samsunspordur.

YaşarDoğu

Adnan sana 1 , hayallerinin takımına 2....

ChucKeR

Alıntı yapılan: kuzey55 - 24 May 2010, 14:25:30

"Samsunspor'da unutulmaz anılarım var, onları hayal ediyorum. Aklıma geldikçe bazen üzülüyorum. Samsunspor'da zamanında herkes kaçar gibi giderken, benim burada kaldığım aklıma geliyor.

amacım kimseyle tartışmak değil ama bunu da es geçmeyelim, cezar'ın hakkı cezar'a.

merkez

Adnan efendi Hayallerinin takımından küme düşen Diyarbakırspora kadar düşmüş,piyasasını da düşürmüş Mustafa'nın demesi gibi yol su işleri başlamış,hayırlı olsun.

Ey Adnan Efendi,bunca zaman geçti neden tekzip etmedin günah çıkarma ihtiyacı hissetmedin de şimdi transfer sezonu yapıyorsun bu ropörtajı ?Bizim içimiz kan ağlarken sen küfür eder gibi kolbastı oynuyordun Trabzonunda...Çok sevdiğin memleketinin takımından bir penaltı yaptırdın diye kovulurken,bordo mavi nette ağıza alınmayacak küfürler yerken hiç mi utanmadın,hiç mi vicdanın sızlamadı ?

Dönüp dolaşacağın yer Samsun oldu...Biliyorsun bu memlekete ihanet etmenin açılımı Profösyenellik oluyor her zaman.Çok da profösyonelce bir açıklama yapmışsın ama yemedi be Adnan...Hiç olmadı,inandırmadı hikayen.

Sana bir büyüğün olarak tavsiyem  Biraz daha çalış koçum ;Kırmızı-Beyaz-Siyah diye bir kitap var mesela onu oku, sufle verenlerine git söyle oradan replik çalsınlar ..Korsandan alma ama Mehmet abin satıyor 17 liraya,imza da atar sana  :)

radikal-fma

kral adlettiğimiz serkan aykutun galatasaray aşkını yahut bu galatasaraya bağışta bulunan galip öztürkü unutuyormuyuz aynı galip bey samsunsporada bağışta bulunuyor

merkez

Alıntı yapılan: radikal-fma - 24 May 2010, 23:08:57
kral adlettiğimiz serkan aykutun galatasaray aşkını yahut bu galatasaraya bağışta bulunan galip öztürkü unutuyormuyuz aynı galip bey samsunsporada bağışta bulunuyor

Sevgili fma,polemik değil amacım ama yanlış örnekler veriyorsun.Adnan Serkan Aykutun tırnağı olamaz,ayrıca zamanın hocası Serkan Samsunsporu aştı deyip Serkanın Galatasaraya gidişinin altyapısını yapmıştır ayrıca Samsunspor bu transferden para kazanmıştır ayrıca Serkan Aykut Galatasaray için hayallerimin takımı ifadesi kullanmamıştır.

Diğer örnek Galip Öztürk,onu hiç karıştırma onun Samsunspora yaptıklarınına rağmen onu hale böyle bir konuda baz almak ona haksızlık olur,etik olmaz.Ayrıca Galip Öztürk çok yönlü bir işadamıdır,ticaret gereği ilişkilerin kollanması gerekir,dengeyi kuramazsanız ayakta kalamazsınız.

Hülasa bu durumu kurtarmaya bu örnekler kifayet etmez sevgili dostum.

radikal-fma

24 May 2010, 23:30:39 #37 Son düzenlenme: 24 May 2010, 23:34:17 radikal-fma
Alıntı yapılan: merkez - 24 May 2010, 23:17:06
Sevgili fma,polemik değil amacım ama yanlış örnekler veriyorsun.Adnan Serkan Aykutun tırnağı olamaz,ayrıca zamanın hocası Serkan Samsunsporu aştı deyip Serkanın Galatasaraya gidişinin altyapısını yapmıştır ayrıca Samsunspor bu transferden para kazanmıştır ayrıca Serkan Aykut Galatasaray için hayallerimin takımı ifadesi kullanmamıştır.

Diğer örnek Galip Öztürk,onu hiç karıştırma onun Samsunspora yaptıklarınına rağmen onu hale böyle bir konuda baz almak ona haksızlık olur,etik olmaz.Ayrıca Galip Öztürk çok yönlü bir işadamıdır,ticaret gereği ilişkilerin kollanması gerekir,dengeyi kuramazsanız ayakta kalamazsınız.

Hülasa bu durumu kurtarmaya bu örnekler kifayet etmez sevgili dostum.
sevgili dostum durumu kurtarma gibi bir çabam yok kimsenin avukatıda değilim ben sadece adnana fazla yüklendiğimizi belirtmek istedim serkan her ne kadar facebooktaki profil resmine gs formasıyla çekilmiş resim eklediyse samsunspor forması ile attığı gollerle bizim kralımız sayın galip öztürk galatasarayada bağışta bulunsa camiamıza daha büyük katkılar sağlamış ve sağlayacak bir iş adamımızdır iftiharımızdır ama yinede söylüyorum Adnanın önüne barikatlar koymayın inanın bize katkısı çok olur keşke gelse

europe_55

Madem o kadar gurur duyuyorsun Samsunlu olmakla, o zaman hayallerinin takiminda da 55 giyseydin.

Hangi takimda oynarsa oynasin, SAMSUNSPOR´da oynamasin yeter benim icin...

Kaya

Sana ne lan kimin kaptan olacağından tiksinç şey...Sen ilk önce yanındakine pas vermeyi öğrende öyle gel..Ziya hocan peşindedir şimdi senin hadi naşşşşş

SametYılmaz55

inşallah geri dönmez takıma yalaka herif >:( >:( >:( >:( >:(

babasamsunlu

adananın önüne BarikatI biz değil kendisi koydu radikal fma..Ayrıca Serkan Aykutun tırnağının içinde ki çöp kadar olamayacak adamı Sakın olaki kıyaslama KRALLA..Serkan giderkende para kazandırmıştır bu takıma gelirkende..Sadece para mı kzandırmıştır..Bir çok maçta attığı gollerle takımı nerelere taşıdığını cümle alem bilir..dahA bir çok şey yazabiliriz buraya Serkanın yaptıkları ile alakalı..yalnız kıyaslayacağımız adam adAm değilki kıyaslayalım..

Adnanı istemiyoruz kardeşim ...Sttirolupgitsin hayellerinin takımlarına..Ondan gelcek hayır onun olsun.

BİLSEM Kİ BİZİ ŞAMPİYON YAPACAK YİNEDE GELMESİN O DANGALAK...

kerem55

Adnanı istemiyoruz kardeşim ...Sttirolupgitsin hayellerinin takımlarına..Ondan gelcek hayır onun olsun.

34_55

25 May 2010, 10:42:32 #43 Son düzenlenme: 25 May 2010, 15:20:51 samsuni
ATATÜRK nedemiş ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim diye güzel ve asil bir söz kullanmış yani ADNAN efendi sende bunların hiç biri yok tamammı unutmadık senin o gazetelerde ve televizyonlarda çıkan haberlerini ve o kolbastı oyununu adam olsaydın Tsde giyerdin 55 numarayı ayrıca samsundan ayrılırken helalleşmediğin insanlarında sende ahı var bunu unutma sana daha çok laf demek isterdim ama neyse sana değmez sahtekar adnan... kırmızı beyazdır sevdamız...55

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: kerem55 - 25 May 2010, 07:01:23