2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

nomak55

Bu arada neden biz sürekli orta saha alıyoruz bir tane stoper transferi yok arkadaş lig başlayınca patlayacak yoksa benden söylemesi

orhan

ayrıca bir sol bek ve topu oyuna iyi sokabilen bir stoper kesin alınmalı geri dörtlüden hiç bahsedilmiyor

Jnr.Serkan

Direk oynayacak 3 oyuncuya ihtiyacımız var.
-Ersinin yanına sağlam bir stoper
-vasatın üstünde oynayabilcek sol bek
-rakip defansı hırpalayabilcek ve son vuruş özelliği olan bir forvet...

Burhan Coşkunun 2-3 model üstü gelse çok güzel olurdu :)

beşnumara

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 20 July 2010, 15:55:27
ANca kolları sıvayın anasını satayım...Bende sıyırdım kolları..Tahmin edin bakalım Nasıl bir hareket çekecem... >:( >:( ;D ;D 8)
;D ;D ;D
abi yeter artık ya sana valla diyecek bir şey bulamıyorum

atakumlu83

cenk ısler dıyarbakırspor ıle anlasmıs

Recep

Alıntı yapılan: atakumlu83 - 20 July 2010, 18:47:11
cenk ısler dıyarbakırspor ıle anlasmıs
gerçekse yuh diyorum ya
millet diyarbakırspordan kaçarken cenkin oraya gitmesi enteresan hemde doğru dürüst yönetimleri bile yokken

Jnr.Serkan

kabacevizli55

bu adam sözde samsunsporlu mu 36 yaşına gelmiş hala diyarbakırın samsundan vereeçeği fazla paranın hesabına bakıyosa yazıklar olsun diyorum bu güne kdar  o kdar takımda oynadı aldığı paraları nabıyo acaba hala para derdinde eğer yönetimimiz istememişse diyecek bişi yok.

YaşarDoğu

İbrahim Ülüm ropörtajı

AlıntıDoğunun Hakan Şükür'ü olarak tanınan Siverekli İbrahim Ülüm ile keyifli bir sohbet ortamı yakaladık.
Diyarbakırspor.Org Ailesi olarak biz sorduk ibo yanıtladı.
1-İbrahim Ölüm Kimdir? Spor Hayatınıza nasıl başladınız?
Spor hayatıma İlkokulda 9 yaşındayken babamın ısrarıyla siverek yaz spor okulunda başladım, babam bana kendisi derdi: "Top oyna da bizi kurtar" diye. Siverek yaz okulunda Remzi hoca ve Sedat Tuta gibi isimlerle çalışmaya başladım  daha sonra Siverekspor 3. ligdeyken biz amatör takıma seçildik. Amatör takımda Nurettin Boldo hocamızla çalıştık.  O zamanlar boyum kısa oldugundan dolayı millet bana top oynama boyun kısa diyordu.Benim kişiliğim ısrarcı bi kişiliktir tuttugunu koparan birisiyim hırslıyım. daha sonra Siverekspor 3. ligdeyken amatöre düşünce, artık Siverekliler oynasın diye düşünce başladı. Bende o arada kendimi geliştirdim ve futbol hayatıma amatör olarak 13 aşında başladım. Zaten futbola başlamam babamın emeginin fazla olmasıydı kendisi hep uğraşırdı benim için hocalarımla görüşür konuşurdu.

2- Amatörde oynarken neler yaşadınız?
Amatörde 2 yıl yedek kaldım, 15 yaşıma girdiğimde Sivereksporda kendimi ilk 11 de buldum, daha sonra 18 yaşımda liseyi bitirir bitirmez, 3. lig ekiplerinden Nusaybin Demirspor'a gittim. Orada kaptan Abdullah vardı teyzemoglu, beni izlettirmişti ve hocalarda begendi. Orada 3 ay kaldım, benimle 5 yıllık anlaşma imzalamak istediklerini söylediler, bende bundan korktum ve imzalamadım gece saat 11 de tesisten kaçıp Siverek'e döndüm. ondan sonra sivereksporda 1 yıl oynayıp 2.lig Ş.urfa Belediyespor kulübüne transfer oldum. Böylelikle profosyonel hayatım başlamış oldu...

3- 2.ligde oynadıgınız dönemlerde gol kralı olmuştunuz bu başarının sırrı neydi?
Ş.Urfa Belediyespor'da 4.5 yılım geçti, 1 kez gol kralı oldum, Ş.Urfa Belediyespor kulübünün üzerimde çok emeği var yöneticileri olsun personel arkadaşlar olsun, hepside çok severdi beni bende hepsini çok severim ve başarım onlardan dolayı geldi.

4-Diyarbakırspor'a gelmenizde emeği geçen kişiler kimlerdir?
Diyarbakırspor'a gelmemde emegi geçen Mehmet Budakın, Murat Yiğiter,Serhat Ayaydın  ve Özgür Ayaydın'a siteniz üzerinden teşekkürlerimi sunuyorum.

5- Diyarbakırspor da oynamaktan mutlu musunuz ?
Diyarbakırspor benim memleketim bu kutsal formayı giymek herkese nasip olmaz Allah'a şükrediyorum ki bana bu kutsal formayı giymeyi nasip etti.

6- Geçen günlerde bazı yerel sitelerde sizinle ilgili haberler çıktı ibrahim ölüm serbest bırakılacak diye siz ne düşünüyorsunuz?
Tabiki yalan haber öyle bişey olsa Diyarbakırspor beni istemezse zaten giderim ama üzülerek ayrılım ama bu haberlerin aslı yoktur.

7- Kadro ya giremiyorsunuz bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?
O hocanın takdiri.Ama bir Diyarbakırlı olarak sahaya çıktığımda formanın hakkını her zaman kendimce vermişim o kutsal formayı giymek herkese nasip olmaz

8- İbrahim ölümün diyarbakırı çok sevdigi kendisinin de diyarbakırlı olarak gördügünü biliyoruz ve diyarbakirspora  bedava geldigini para almadan oynadıgını Kulup içerisinden ögrendik Yerel sitelerde ibrahim ölümün Diyarbakırsporda 700 bin tl ye oynadigi yazilmıştı bunun aslı nedir?
Tabiki yok aslı varsa getirip önüme koysunlar futbolu bırakırım. Alsam aldım derim Sivasspordan bedelsiz geldim ve para almadım.İnsanlar üzerinden pirim yapmak çok basittir insaları karalamak bu kadar basit olamamalı!!!

9- Örnek aldıgınız futbolcu var mıdır ?
Kendime Kemalettin Şentürk Hakan Şükür ve Oktay Derelioğlu'nu kendime örnek alırım

10- Size Doğunun Hakan Şükür'ü olarak hitap ediyorlar ne düşünüyorsun bu konuda?
Tabiki insanların beni ünlü bi futbolcuya benzetmesi ve nitekim Hakan Şükür Türkiyenin şimdiye kadar gelmiş geçmiş en iyi forvet oyuncularından bir tanesi beni HAKAN Şükür'e benzetmeleri tabiki hoşuma gidiyor.  

11-Diyarbakırspor un durumunu nasıl degerlendırıyorsunuz?
Süper ligde ilk devreyi bunca sıkıntılar arasında iyi kapattıgımızı düşünüyorum.Taraftarlarımız endişelenmesin 2.devre daha iyi olacağız.

12- Sürekli maddi sıkıntı var sizce yönetim bunların altından kalkabilecek mi?
Şuan bekleyip görmekden başka çaremiz yok İstanbulda ki  Diyarbakırspor gecesinden iyi miktarda gelir elde edilirse bu yükün altından kalkılabilir ama dedigim gibi bekleyip göreceğiz.

13-Diyarbakırda yaşanan maddi krizden dolay oyuncular idmana çikmadı idmana çıkan 3 oyuncudan biride İbrahim ölüm sizsiniz bu durumdan olumlu veya olumsuz tepkiler aldınızmı ?
Bizler Diyarbakırın evlatlarıyız kendi memleketimizin formasını terletiyoruz tabiki idmana çıkacaz diger futbolcu arkadaslarımızda bizden darılmasın gücenmesin çünkü onlarda bize hak vereceklerdir ama şunu belirtmek isterim idmana çıktık diye bazı diyarbakırlı siteler tarafından Hain İlan edildik futbolcu arkadaşlarımızı yanlız bırakmışız diye ve Biz İdmana çıktıgımız için kimse bize destek olmadı Üzerine idmana çıktık diye hain dediler ama ben yine belirtmek istiyorum biz burada para için oynamiyoruz bizde Diyarbakırlıyız ve yeşil kırmızı renklere en az sizler kadar bizde bağımlıyız formamızı alnımızın teriyle akıtıyoruz.Lütfen bazen bizleri eleştirince önce bizim kim oldugumuza bakın...

14-Takım içinde huzursuzluk oldugu söyleniyor yönetimden tam istenilen düzeyde ilgi görüyormusunuz?
Takım içindeki huzursuzluk sadece maddi yönden sıkıntılı oldugumuzdan kaynaklanıyor tabiki bu maddi sıkıntı kulüp içinde çalışan herkesi etkiliyor bu da haliyle huzursuzluk yaratıyor.Yönetimde suana kadar bize  yardımcı oldu bizde olduk .Biz Diyabakırlıyız dedik para almasakta memleketimiz için oynarız dedik.

15- Diyarbakırlı iş adamlarına çağrınız varmıdır?
Diyarbakırlıyım diyen herkesin bu taşın altına elini koyması gerekir eger kimliginde diyarbakır yazan biri varsa muhakkak bu takımı benimsemeli çünkü başka bir yerde Diyarbakır ve Diyarbakırspor yoktur.Batı de Diyarbakırlı iş adamlarımız maalesef çok var herkes bu taşın altına elini koyarsa Diyarbakırsporumuzun hiç bir maddi sorunu kalmaz.

16 - Futbolcular hakkında çok şey yazılıp çiziliyor bu günlerde nitekim sizin hakkınızda da yazılmıştı.Sizler Futbolcu olarak bu haberleri nasıl buluyorsunuz sitemiz aracılığı ile bu haberleri yazan yerel sitelere söylemek istediginiz birşeyler varmı?
Diyarbakirspor.org aracılığıyla burdan belirtmek istiyorum Eğer bir haber yazacaksanız bunu kanıtlı olarak yazın ama içi balon olan haberleri hakkımızda yazıp lütfen milletin önüne bizleri yem diye atmayin bizler bu işten ekmegimizi kazaniyoruz ama ben diyarbakirliyim buraya para ugruna gelmedim kendi memleketime hizmet için geldim haber yazarken lütfen araştırarak yazın.

17- Son olarak İbrahim ölüm Diyarbakırsporda kalacakmı ve sitemiz üyelerine söylemek istedikleriniz nelerdir.
Tabiki Diyarbakırsporda kalacagım daha burda yapacak çok işim var.Futbol yetenek işidir herkes bunu yapamaz...  Herkesin yapamadıgı bu işe saygı gösterilmeli,  küfür edilmek yerine alkışlanmalı bence...
Bizi kırmayıp Bizimle bu keyifli sohbeti gerçekleştirdiginiz için Diyarbakirspor.org Ailesi adına teşekkürlerimizi sunarız.

Burak

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 20 July 2010, 18:54:46
http://www.diyarbakirspor.org/haberler/6023-flas-cenk-isler-diyarbakirsporda.html
dinin imanın para olmuş cenk...gerçekten üzücü   ;)

ayıp beee valla ayıp bu takımın sana verdiği emeği ne ile ödeyeceksin cenk tam papaz futbolcu olmuşsun parayı veren öttürüyo ona başka birşeylerde diyorlar ama neyse hanginiz gerrard dan totti den daha büyük futbolcusunuz !!!

AntZ

Allah Allah, kaçırdığım birşey mi var acaba? Yönetim Cenk'i istedi de Cenk'mi kabul etmedi? Tekrar tekrar gelmesine, görüşmesine gerek yok, geçen sene YZY ile bunun için görüşmedi mi bu adam? Cenk'in gelmek isteyip istemediği zaten ortada. Başka takımda 5 e oynayacağına bu takımda 3'e oynar, hatta bedava da oynar da, Burhan Coşkun'a 300-400 TL veriliyorsa o neden bedava oynasın, Burhana 300-400 veren Cenk'e de verecek... En önemlisi gel sen bizim evladımızsın, bu takıma abilik yap diyecek adam lazım.

Tiryakiler55

ehhh durumlar nedir ? onca isim duyduk hicbiri imza atmadimi henüz ?

sunbeam

Ibrahim Ölümmüdür Ülümmüdür, bunlarla ugrasana kadar alsaydik ya Cenki. Kac senedir diyoruz onu Samsunda tekrar görmek istiyoruz diye. Heryere gidiyor bi bize geri dönmüyor. Adam her yerde nasil bir golcü oldugunu ispatladi.

Ama dediginiz gib bakalim yönetim istedimi.

Ben pek zannetmiyorum bu saatten sonra para icin Diyarbakiri tercih edecegini.

celebi

dedikya adam para para para diyor hala

King1965