2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

furkan5534

Alıntı yapılan: **KaR6** - 20 July 2010, 14:21:27
agbetu şu an samsunda, hakan bayraktar da sağlık kontrolunde, kesin bilgi..

ama bu demek değildir ki imza atacaklar, ben hala inanmıyorum ;D

bende ınanmıorm

sadece55

İmza töreni görmeyeli yıllar oldu vallahi :)

red_white

hakikaten nasıl oluyordu imza töreni yas gibi birşeymi?

mimar55

arkada bir bayrak oluyo galiba sonra kalemler filan bide çakma formalar oluyo ftbolcuların üstünde

berusa55

Burdan sonra da imza attıramazlarsa "başlarım bunların yapacağı işe" der millet! Hayırlı olsun diyelim...

celebi

bundan sonra geri dönüşü olmaz sanırım ya ;)

Burak

resmi sitenin forumu da bayağı kalabalıkmış ??? toplam 41 mesaj

http://www.samsunspor.org.tr/forum/ 

berusa55

Hacı mustafa kampta
[ 20.07.2010 ]

Kırmızı-Beyazlılar, birçok takımın transfer listesinde bulunan Etimesgut Şekerspor'un başarılı orta saha oyuncusu Hacımustafa Karabulut'la anlaşmaya vardı. Menajer Bülent Albayrak ile birlikte Bolu'ya gelen genç futbolcu, yeni takımının Ordruspor ile oynadığı hazırlık maçını izledikten sonra kamp yapılan otele yerleşti. Bu arada, Kırmızı-Beyazlıların Kocaelispor'dan Mehmet Öztonga ile de temasta olduğu öğrenildi.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=69503

maviay55

AlıntıSAMSUNSPOR ÖZTONGA'YI İSTEDİ

20 Temmuz 2010 / 14:44

Kırmızı-Beyazlı ekip, Kocaelispor'un sol kanat oyuncusu Mehmet Öztonga'ya talip oldu. Samsunspor yönetimi, oyuncuyla prensipte anlaşmaya varırken kulübüyle olan sorunları gidermeye çalışıyor
SOL BEK OYNUYOR
Samsunspor, Kocaelispor'un U-19 Milli Takım oyuncusu Mehmet Öztonga'ya talip oldu. Savunmanın solunda oynayan genç yetenekle prensipte anlaşılmaya varıldı. Tek sorun oyuncunun yetiştirme bedelinin olması. Samsunspor'un transfer teklifini hiç düşünmeden kabul eden Körfezli oyuncu, "Kulübümle olan sorunları çözün gerisi kolay" diye konuştu.

YETİŞTİRME BEDELİ SORUN
Kocaalispor ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Mehmet Öztonga'yı transfer etmek için kolları sıvayan Samsunspor Yönetim Kurulu, Körfez ekibiyle temaslarını sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlı ekibin Kocaelisporlu yöneticilerle önümüzdeki günlerde yapacağı görüşmeden çıkacak sonuca göre Mehmet Öztonga'nın transferinde karar verilecek.

babasamsunlu

ANca kolları sıvayın anasını satayım...Bende sıyırdım kolları..Tahmin edin bakalım Nasıl bir hareket çekecem... >:( >:( ;D ;D 8)

erkutdem55

Temas manyağı olduk,temas etmediğimiz adam kalmadı profesyonel liglerde :)Hayırlısı bakalım.

maviay55

imza olmadan yorum yapmayacam dedim gene dayanamıom harbi abi yaa hergün farklı bi haber okuyoruz bu nedir yaa!

epçeli köylü

Samsunspora bakan el altından yardım etmediyse bende bişey bilmiyorum demektir.bu kadar transfer nasıl yapılacak o yoklukta?

YaşarDoğu

Erkut TUTU varını yoğunu satmıştır  ;D ;D  başka nasıl olacak ?

G.Öztürk , Yeşilyurt ve Tüfenk i dahil etmiştir Bakan ve F.Öztürk yoksa , kendisini satsa bunlardan bitanesini kulüpten içeri sokamaz.

nomak55

Tahtamızı kapatmasınlar sonra gene de Serkan hani alacağı paralardan dolayı tff ye vermişti ya bizi haydi bakalım dönelim başa